Brémy prodloužily smlouvu s trenérem Nourim

15.05.2017, 15:46
Aktuality
Alexander Nouri podle očekávání prodloužil smlouvu s Werderem Brémy. Mladý lodivod, jenž severoněmecký celek ze spodku tabulky dostal až do bojů o poháry, podepsal blíže neupřesněný kontrakt...

Teprve 37letý kouč přišel k prvnímu týmu Brém v září minulého roku místo Viktora Skripnika a přestože mu v jednu chvíli hrozilo i propuštění, nakonec dokázal uspět.

Werder se z boje o záchranu postupně posouval výše, přičemž má kolo před koncem sezóny stále šanci na postup do Evropské ligy, na kterou momentálně ztrácí tři body.

Brémské vedení tak neváhalo a pojistilo si perspektivního trenéra novým kontraktem. "Jsme potěšeni, že půjdeme nadále po stejné cestě," řekl sportovní ředitel Frank Baumann. "Vážím si důvěry klubu i podpory fanoušků," prohlásil po podpisu smlouvy Nouri.

Autor: Jiří Vojík / sport1.de

Komentáře (10)

Přidat komentář
kylo ren

Hraje gebre jak je na tom?

Reagovat
Beči

Pokud není zraněný, tak hraje stále a patří mezi opory týmu. V poslední době se mu daří i gólově.

Reagovat
Stannis Baratheon

Teď i zavěsil, hraje dobře a v základu.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokial je zdravy tak hraje a vo vacsine zapasov co som videl patri medzi najlepsich hracov

Reagovat
smazaný uživatel

V tom rozostavení 3-1-4-2, pripadne 3-5-2, sa cíti dobre, behá po celej dĺžke ihriska, neraz ho človek vidí zbehnúť si ku kraju 16-tky, prípadne byť tým koncovým hráčom v klbku útočiacich hráčov pri prečíslení. Dozrel, hrá svoje životné maximum, ale lepší už nebude, na budúcu sezónu dostanú viac priestoru Bauer s Augustinssonom, každopádne on bude z náhradníkov prvý kto ich zastúpi, ak bude treba.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslis ze bude nahradnik? Augustinsson by mal hrat opacny kraj nie

Reagovat
smazaný uživatel

Áno, vychádzam z toho že Bauer bude pravé krídlo a a Augustinsson ľavé...pre nich najprirodzenejšie posty, Gebre ako skuseny harcovnik bude vedieť zastúpiť oba posty, pripadne svoje na ľavej strane má odkopané aj Robert.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

snad sa situacia ustali a budu hrat dajme tomu v kludnom strede tabulky.

Reagovat
smazaný uživatel

už mě štvalo koukat, jak se plácaly u dna, s tim Kolínem, to musel bejt super zápas

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele