Bravo do Manchesteru City, dnes se podrobí zdravotní prohlídce

23.08.2016, 14:59
Aktuality
Španělskou ligu za anglickou vymění Claudio Bravo. 33letý chilský brankář odejde z Barcelony a přestoupí do Manchesteru City. O tomto transferu se v uplynulých dnech hodně spekulovalo a aktuálně je na spadnutí, Bravo totiž odletěl na zdravotní prohlídku...

Bravo se do péče lékařů svěří dnes odpoledne a transfer má být následně oficiálně potvrzen ve čtvrtek. Jihoamerický gólman se měl dohodnout na podmínkách tříletého kontraktu s týdenním platem sto tisíc liber, do Katalánska za něho údajně poputuje sedmnáct milionů liber.

Vítěz posledních dvou vydání Copa América do Barcelony přišel v létě 2014 z Realu Sociedad a vysloužil si větší důvěru trenéra Luise Enriqueho, než jeho konkurent Marc-André ter Stegen, který nastupoval v Copa del Rey a Lize mistrů. Jejich pozice zůstaly stejné rovněž v úvodu nové sezony, v němž Bravo nastoupil k Superpoháru i duelu prvního ligového kola proti Betisu.

Barcelona si již našla náhradu. Jedním z kandidátů byl původně Diego Alves z Valencie, na Camp Nou ovšem nakonec přijde nizozemský reprezentant Jasper Cillessen z amsterdamského Ajaxu. Rovněž jeho v budoucím působišti čeká zdravotní prohlídka.

Přestup Brava znamená další problém pro Joa Harta. Anglický reprezentant začal letošní sezonu na lavičce a přednost před ním dostal Willy Caballero.

Autor: Tomáš Pavlík / football365.com

Komentáře (482)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele