Brankář Pindroch odchází z Karviné do Anglie

01.08.2017, 12:51
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (19)

Přidat komentář
Abstinence

Z Karviné do top klubu z top6 lig světa.. i to je možné

Reagovat
off-olda

*7

Reagovat
Abstinence

Reagovat
PBLead

Jinak nezná někdo situaci v Notts County? Co jsem před pár lety zaznamenal, tak tam snad byly snahy o to to pozvednout. Přišel tam snad nějaký bohatší majitel (?) Do obrany přišel Sol Campbell (i když ten nějak spokojen nebyl a rychle odešel). Plus mám pocit, že tam byl i Sven goran Ericssen? Přece jen pár let uběhlo a furt se plácaj někde ve 4. anglické lize...

Reagovat
smazaný uživatel

V roce 2009 klub měli odkoupit investoři z Bahrajnu, vzali Erikssona jako říďu a Campbella se Schmeichelem jako velké posily se zkušenostmi, co je měly vytáhnout nahoru. Nutno dodat, že pak vyšlo najeho, že za vším stál jistý Russell King, kterému všichni skočili na špek.

King tvrdil, že spravuje biliony dolarů Bahrajnské královské famílie, odkoupil klub od konsorcia, které jej vlastnilo, ale to zanechalo za sebou dluh ve výši sedmi milionů liber,který samozřejmě nemohl splatit, tak musel klub prodat za půl roku dál a pohádky o Notts County byl konec.

Reagovat
smazaný uživatel

dik

Reagovat
PBLead

tak to je dobrý. To mi připomíná jeden článek ze sportovní sekce na idnesu, který jsem nedávno četl, o nějakým podobným podvodníkovi v NHL (http://hokej.idnes.cz/spano-podvod-c97-/nhl.aspx?c=A161117_200626_nhl_rou)

Reagovat
smazaný uživatel

Super angažmá.

Reagovat
smazaný uživatel

Balda?

Reagovat
ratusek

to tady ani nevyslovuj

Reagovat
smazaný uživatel

Notts county: sveho casu tam byly ambice tusim na postup do 2.ligy, postupovali tehdy snad za 3 roky o 3 souteze nahoru a trenoval to tusim eriksson. Vysrali se tam na to nebo v jakem stavu jsou? dik

Reagovat
smazaný uživatel

a jo uz to tady je

Reagovat
Figi

Super prestup pro Brana. Snad se prosadi a bude chytat pravidelne. Rozhodne lepsi nez se vracet nekde na Slovensko, nebo delat dvojku v Cesku. Je to dobry golman, ale v Karvine by si stejne krome poharu nezachytal.

Reagovat
Mönchengladbach

Do nejstaršího klubu na světě.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
dave30

S rozpoctem zhruba jako Sparta?

Reagovat
db18

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele