Brankář Perin si vážně poranil koleno a přijde o ME ve Francii

12.04.2016, 13:22
Aktuality
Hodně špatnou náladu má v této chvíli Mattia Perin. Italský brankář Janova začínal letošní sezonu na marodce a na ní se nyní vrátil, 23letý gólman si totiž vážně poranil koleno a vedle ligových zápasů určitě přijde o i evropský šampionát ve Francii...

"Janov CFC oznamuje, že zdravotní testy Mattii Perina odhalily přetržený přední zkřížený vaz v pravém koleně, který má dopad i na meniskus. Zítra, tedy ve středu 13. dubna, se Perin podrobí operaci u profesora Piera Paola Marianiniho na klinice Villa Stuart," stojí v prohlášení italského celku.

Janov zatím délku absence neoznámil, zranění je ovšem natolik vážné, že Perina s určitostí připraví o mistrovství Evropy. A pravděpodobně nezůstane jenom u toho, jelikož doba absence v podobných případech činí minimálně půl roku.

Perin v probíhajícím ligovém ročníku odchytal 25 zápasů Serie A. Sezonu začínal později, vinou problémů s ramenem do ní naskočil až v polovině října.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (27)

Přidat komentář
smazaný uživatel

na MS kdo místo něj, Padelli? Consigli?

Reagovat
smazaný uživatel

*ME

Reagovat
mojmira

na MS Giggi na ME je to asi jedno, když bude Buffon ok

Reagovat
hyper01

Donnarumma

Reagovat
db18

Reagovat
rel7

Je ho škoda ale stejně by jel asi jako 3

Reagovat
smazaný uživatel

Vynikající brankář, ale jak se zdá, je docela skleněný. Tohle ME si jistě odchytá ještě Gigi, takže to takový zásah do sestavy Italů není.

Reagovat
Ragazzo d'oro

velká škoda pro něj. Gigi na jeho místo

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
Znalec

Super Zima na scénu

Reagovat
Recoba Inter

Zásah do sestavy Italů to sice není, nicméně je to zásah do kariéry Perina. Zde měl příležitost si alespoň přičichnout k nějakému tomu zápasu na vrcholovém turnaji na evropské scéně. Kdo ví, jestli dostanu přes Donnarummu někdy v budoucnu ještě šanci...

Reagovat
REPLIKATOR

Pechin

Reagovat
Pinturicchio

Sofistikované.

Reagovat
Zark

se poradil s rodinou

Reagovat
Pinturicchio

Týmová práce přinesla své ovoce.

Reagovat
smazaný uživatel

Jednička Donnaruma, nebude o moc horší než Buffon a je třeba myslet trochu na budoucnost, tomu klukovi můžou v jeho 16 nebo 17 letech dát zápasy na ME neskutečně moc. Pokud se nic neposere, má Itálie zase vystaráno na brankářském postu tak na 15-20 let

Reagovat
Lech

Jednička Buffon.

Reagovat
Pinturicchio

Donna to může po Gigim vzít po MS 2018, kdy má Buffon v plánu končit.

Reagovat
Panděvova ofina

Já bych tu udávanou celoživotní formu Donnarumy zase tak nehrotil, přecejen stát se může cokoliv. Výpadek aktuální formy, zranění a mnoho dalšího. Obdivuju ho a nedokážu si představit, že bych v 16-ti podával na Edenu míče, natož chytal za jeden z "nejlepších" a nejúspěšnějších týmů světa. Nervozita, zkraty, bojácnost, to jsou všechno obvyklé vlastnosti, který ten kluk v jeho věku prostě nemá. Bohužel mam neblahý tušení, že odchod Mihajloviče, trenéra, kterej ho vytáhl a dá se říct i proslavil, bude mít za následek menší úpadek, bo odchod.

Reagovat
olis

ono hlavne z neho netreba robit nove Buffona, ano na svoj vek je skvely, je to obdivuhodne ako pises avsak konkurencia je velka a taliansko ma dost vela aj inych skvelych brankarov, je si z coho vyberat, zas by som nepovedal ze od inych momentalne nejake velmi vycnieva, uvidime o par rokov...

Reagovat
Yanek

Samozřejmě, že vyčnívá. Otázka spíš je, jestli si to udrží a bude se zlepšovat.

Reagovat
Pettirosso

je skvelej, ale prijde mi kolem neho stejny hype jako tehdy kolem Scuffeta

Reagovat
smazaný uživatel

Simone začal dobře, ale v Udinese potom začali stavět Brkiče a mladého poslali do třetí ligy, to byla chyba, ani letošek v Comu není to pravé ořechové.

Potřebuje příští rok chytat v Serii A, koncem května už mu bude dvacet.

Reagovat
10

on údajně vůbec nezvládl ten tlak, takže bych si s jeho návratem nahoru vůbec nebyl jistej...aby nedopadl jako Vincenzo Fiorillo

Reagovat
Zark

je pěkné, že se tady z každého druhého příspěvku člověk dočte o mladém Donnarummovi a trošku ironií osudu je, že zrovna na soupisce Janova je také jistý Antonio Donnarumma, janovská trojka a starší brácha Gigia.

Reagovat
Zark

a jeden se díky zranění Perina posune jako dvojka v repre, druhý jako dvojka v CFC

Reagovat
smazaný uživatel

Jako dvojka se v repre zcela určitě neposune.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele