Brankář Pavlenka v Brémách podepsal novou dlouhodobou smlouvu

11.08.2018, 18:43
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (32)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Kvalitni brankar narozdil od protekcniho ocasoida vaclika

Reagovat
smazaný uživatel

Vaclik neni protekcni, on ma taky svou kvalitu, ale Pavlenka je proste o tridu vys.

Reagovat
Beči

Reagovat
dave30

Myslíš, že zahraniční kluby (třeba Sevilla) jsou nějak mimořádně zatíženy protekcí? Myslíš, že zahraniční klub angažuje našeho (nejen našeho) hráče jenom proto, že se za něho někdo přimluví? To by už v Evropě hrálo daleko více našich hráčů.

Reagovat
dave30

To mělo být na meezy5

Reagovat
smazaný uživatel

O třídu

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Není, oba jsou v evropském měřítku mírný nadprůměr.

Reagovat
kattos

O třídu rozhodně ne, ale už ted je Pavlenka na jeho úrovni a to je o 3 roky mladší

Reagovat
frankiefcb

tak jsme si zapřeháněli.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim no, ve Švýcarsku a teď i v Seville,si myslej něco jinýho

Reagovat
smazaný uživatel

Nejdřív byl díra a ocas Čech a o třídu lepší gólman byl Vaclík. Teď je zase Vaclík ten ocas a Pavlenka a i Koubek jsou TOP.

Až bude jeden z nich jasná repre jednička, tak budou stačit 3 zápasy a budou taky totální nýmandi.

Reagovat
stas87

Aj dnes podrzal proti Villarrealu. Ak potvrdi svoju vykonnost, tak o rok pojde. A to iste plati aj pre Augustinssona a Eggesteina. Uz teraz mame v kadri niekolko hracov, ktori dost mozno pojdu prec za viac peniazi, ako prisli. Co zasa umozni kvalitne doplnit tim a nedostaneme sa tak do problemov ako HSV. Oni nakupili za vela ale nemohli nikoho poriadne predat. Casy kedy mali hracov ako Son, Tah ci Calhanoglu su prec a aj to ich stiahlo dole.

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl by Pavlenka odejit i treba za 20 milionu? Na nem i na tebou zminenych by nely Bremy zkusit vydelat co nejvic.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud vykony z minuly sezony zopakuje, tak klidne i za vic..

Reagovat
stas87

To asi nie, ale za tych 15 kludne. Augustinsson podla mna pojde aspon za 12 a z FCK prisiel za styri miliony.

Reagovat
smazaný uživatel

Calhanoglu a tah malem s hamburkem spadli, pokud se nemylim tak hrali dokonce baraz

Reagovat
stas87

Ale to boli hraci s potencialom a tych aktualne nemaju. Jediny hrac ktory by mohol pomoct klbu predajom je Arp. Lenze ten nema nic odohrate zatial. A taky Kostic je priama ukazka toho, ako v HSV premyslali.

Reagovat
Rudnevs

Momentálne ani ľudia v HSV moc nevedia, čo s ním... Kostic odmietol Wolfsburg, odmietol Burnley a do Frankfurtu taktiež nejde, keďže Rebic predlžil. Naopak by sa HSV mohlo zbaviť Ekdala, ten už v piatok odletel do Talianska a má prestúpiť do Sampdorie, už je to len na dohode medzi klubmi. Sampdoria ponúka 1,5 mio. €, HSV chce dva.

Naopak po zápase proti Kielu už prišli na hosťovanie dve posily - Orel Magala zo Stuttgartu a Leo Lacroix z ASSE, ktorý minulú sezónu hosťoval i v Baseli a hral CL. Lacroix konečne vyrieši post stopéra, síce ho moc nepoznám, ale podľa mňa je to lepšia voľba než aby sa mal vrátiť Cleber. Inak pre HSV je paráda, že predlžil Arp.

Reagovat
smazaný uživatel

Hele líbil se mi Augustinson hrozně na MS, jak podporoval útok, ty rychlý střílený a dost přesný centry a i do zadu tam byl dobrý.. Mohl by nám nahradit Albu?? Případně by se točili a Mirandou.

Reagovat
smazaný uživatel

Výborně výborně

Reagovat
smazaný uživatel

Minulou sezónu skončili čtvrtí v obdržených gólech? To je super! Obzvlášť, když jsou v obraně dva Češi.

Reagovat
tnt03

Reagovat
TheMally11

a v repre nedostanou šanci ...

Reagovat
smazaný uživatel

... a ještě mezi fanoušky panuje názor, že máme lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ať se daří

Reagovat
smazaný uživatel

Kvalitny brankar. Uprimne by ma neprekvapilo, keby sa dostal do Bayernu.

Reagovat
Giginek

Je to možné, ale Neuer kdysi říkal, že by chtěl napodobit Schweinsteigera, tak se uvidí. Rád bych v Bayernu viděl konečně Čecha

Reagovat
smazaný uživatel

Petra?

Reagovat
stas87

Bol som zvedavy na Hamburg, ako sa budu prezentovat po tej domacej blamazi s Kielom. Zatial medzi nimi a Sandhausenom nie je zidany priepastny rozdiel. Za prvych tridsat minut sa k sestnastke domacich dostali len trikrat. Ale dali dve branky a Lasoggu vychytal Schuhen, cize dali Sandhausenu maximalnu lekciu z efektivity. Inak ten tim nicim nezaujal, maximalne prihravkami Van Drongelena a Batesa s Pollersbeckom. Oni si nedokazu vytvorit kombinacne nic, vsetko riesi nakopom na Lasoggu a dufaju, ze ten loptu podrzi a Narey so Samperiom ju udrzi. Pripadne ze Narey bude schopny sam nieco vytvorit, skusit ist 1 na 1 a zakoncit. Okrem golov tu dalsiu sancu mali potom, co Janjicic nechcel alibisticky prihrat Pollersbeckovi ale sebavedomo sa s loptou pod tlakom napadania domacich rozbehol smerom dopredu a poslal kolmicu na Lasogggu. Po hriechu to bol jediny futbalovy moment z ich strany. Prvy gol im Schuhen daroval sam zlym odkopom a Narey toho vyuzil. Pri druhom gole mal jeden domaci hrac proti sebe dvoch hracov vo vyskoku a Van Drongelen pekne zakoncil. Sandhausen mal len tri situacie, kedy ohrozil Pollersbecka. Pri prvom Behrens dobre vyhodnotil situaciu, posunul si loptu okolo obrancov a centrom na zadnu zrd nasiel spoluhraca, ten ale z tazkej pozicie loptu poriadne nezasiahol a Pollersbeck to mal lahke. Pri druhej situacii mal loptu Gislason, mohol ju posunut do lepse pozicie nabiehajucemu spoluhraci ale vyriesil to strelou vedla. A pri tretej mali domaci stastie, ze hlavicka Batesa trafila Gislasona do hlavy a lopta sa dostala k Behrensovi a ten ju trafil sice razantne, ale len do stredu branky, kde Pollersbeck stal a vyrazil ju na roh. Sandhausen hra asi svoj strop a na viac nema. HSV podla mna ano a je to pre mna hanba, co zatial predvadzaju. Individuality im vyhraju zopar zapasov, ale nie celu sutaz. Musi pridat, inak budu mat obrovske problemy aby sa dostali na prve dve miesta.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm,tak i třetí jim Sandhausen daroval jako na zlatém podnosu...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele