Brandt ještě nepřestoupí, teď chce pomoci zpět nahoru Bayeru

26.06.2017, 13:05
Aktuality
Bayer Leverkusen za sebou má hodně nepovedenou sezonu a v té následující si nezahraje evropské poháry. To samo o sobě může být důvodem k odchodu několika hráčů prvního týmu, mezi nimiž ovšem nebude Julian Brandt - talentovaný fotbalista si na změnu dresu počká, svému zaměstnavateli nyní chce pomoci zpět na pohárové pozice...

Leverkusen si sice zahrál osmifinále Ligy mistrů, v 1. Bundeslize se ovšem trápil a dokonce měl i sestupové starosti. Ligový ročník nakonec zakončil až na dvanáctém místě.

O jednadvacetiletého křídelníka Brandta se zajímá Bayern Mnichov a některá média v průběhu jarní části uplynulé sezony informovala o dohodě ohledně přestupu. Tyto informace následně byly popřeny a aktuální nebudou ani pro nadcházejících dvanáct měsíců.

"Můj žaludek a mysl mi říkají, že v tuto chvíli není správný čas na přestup. Jsem stále mladý, ale i ve čtvrtém roce v klubu cítím odpovědnost za špatnou sezonu. Je tak mojí povinností vrátit klub tam, kam patří, což pro mě znamená do nejlepší šestky," řekl v rozhovoru pro magazín Kicker.

"Samozřejmě existují hráči, kteří říkají, že sezona bez evropských pohárů je rok před mistrovstvím světa dobrým důvodem ke změně. Jenomže přestup do většího klubu je rok před světovým šampionátem také obrovským rizikem. Musíte se tam usadit a existuje velká pravděpodobnost, že nedostanete tolik prostoru na hřišti," nechal se dále slyšet Brandt.

Autor: Tomáš Pavlík / kicker.de

Komentáře (17)

Přidat komentář
smazaný uživatel

bayern je aj tak len otazkou casu

Reagovat
Han střelil první

Už se ví, kdo tam z toho útoku půjde pryč? Ta konkurence je tam prostě vysoká.

Reagovat
smazaný uživatel

Brandt by se v Bayernu nechytil, neumí vstřelit gól.

Reagovat
smazaný uživatel

130z/18gólů...to má snad i Darida v Bundeslize víc

Reagovat
Rezan

podle wiki má Darida 110/16 takže jsou na tom podobně

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou i horší, třeba Skalák (1913/0)

Reagovat
Tigerinho

Reagovat
smazaný uživatel

Staci ze vie zakladat utocne akcie.na goly su v Bayerne iny

Reagovat
smazaný uživatel

Ne nejsou. Na góly jsou v Bayernu jako všude jinde útočníci a ofenzívní záložníci. Alaba dá jako obránce víc gólů než Brandt v útoku. To nelze.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je dobře, v Bayernu by akorát seděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Treba pomaly omladzovať ten káder a je dobré že sa myslí na nemeckých hráčov(Uliho faktor).Vidal po tejto sezóne vraj chce skúsiť Čínu a taký Goretzka sa priam ponúka aby hral v Bayerne potom namiesto neho.To isté platí aj o Ribérym a Robbenovi.Costa je na odchode a Coman s Gnabrym je malo kridiel(okrem toho Gnabry momentálne na základ nemá).Alexis asi k nám neprestúpi,takže treba hľadať inde

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych klidne do Barci vzal Bellerabiho a byl by myslím za slušnou cenu, jenže my půjdeme do Verrattiho i kdybychom meli zaplatit vážne přes 100 mega a přesto proste u vedení nevede cesta. Neví náhodou nějaký fanda Lazia, nejspíš pipo má přehled, jak je pravdivý i formace o tom, že by přišel Calnahoglu?

Reagovat
smazaný uživatel

100 milionov za Verattiho je ako zadarmo ked dali United vac jak sto milionov za krivonoheho Pogbu tak co sa cudujes.Veratti bol,je a dlho bude lepsi ako Pogba

Reagovat
smazaný uživatel

Já neříkám, že není zadarmo, ale ráči bych teda vyhodil 70 mega za Coutinha a poradny RB za 30-40 mega, bud Bellerin nebo Sidibe

Reagovat
Uwe háže buly

Obávam se, že s 40 megama za Bellerína by vás Arsenal poslal do prdele..

Reagovat
smazaný uživatel

f

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele