Borriello náhle opustil Cagliari. Nemá úctu, rozčiluje se šéf klubu

20.08.2017, 15:33
Aktuality
Cagliari včera příliš nebylo schopné vzdorovat Juventusu a svůj podíl na výsledku 0:3 možná bude mít i absence dvou hráčů, kteří se těsně před utkáním spakovali a odešli posílit SPAL 2013. Konkrétně se jedná o stopera Salamona a útočníka Borriella, jehož náhlý úprk vedení klubu neslo zvláště nelibě...

Polský obránce Bartosz Salamon se v uplynulém ročníku neřadil k žádným stálicím sestavy a s jeho hostováním u nováčka se už delší dobu počítalo. To veterán Borriello, který v minulé sezoně k umístění na slušné 11. příčce přispěl hned šestnácti zásahy, měl být opět stavebním článkem týmu.

"Z mnoha důvodů jsem letos, po několika trénincích a zápasech, přišel na to, že už mě nežene taková touha jako dřív. Myslím, že pro 35letého hráče musí být motivace základem všeho. (...) Před týdnem jsem se proto rozhodl a po (pohárovém) utkání s Palermem jsem svou touhu po změně přednesl sportovnímu řediteli a prezidentovi," vysvětloval na Instagramu sám útočník.

Ten přitom zároveň ve stejné zprávě fanoušků popíral zvěsti, že se měl pohádat s koučem Massimem Rastellim, následná reakce prezidenta Cagliari Tommasa Giuliniho však dala jasně tušit, že bývalý forvard AC Milán neopouští Sardinii v naprostém míru.

"Nemyslím si, že Borriello prokázal adekvátní respekt a vděk klubu, který mu dal takovou skvělou příležitost," uvedl mimo jiné Giulini v narážce na to, že mu loni v srpnu dal šanci jako volnému hráči. Ještě teď v červenci přitom Borriello podepisoval v Cagliari novou smlouvu do léta 2019.

V další větě potom prezident loňského nováčka Serie A prozradil, že Borriello má ve Ferraře vydělávat dvakrát tolik, na kolik si přišel v Cagliari. Mimoto potom Giulini potěšil své fanoušky alespoň potvrzením utěšených jednání o příchodu pravého beka Gregoryho Van der Wiela z Fenerbahçe.

Autor: Tomáš Daníček / football-italia.net

Komentáře (10)

Přidat komentář
TheTopFootbaler

Vzor Dembélého?

Reagovat
Baronne

V CSMku to byl ďábel

Reagovat
Panděvova ofina

Hráč typu mušle na veřejných záchodkách.

Reagovat
chytrejkluk

ten musí být dobře vylízanej

Reagovat
xhejl

nechápu to rozčilování ale. Když tam měl podepsanou smlouvu, tak vedení s tím odchodem muselo souhlasit a dostane za něj zaplaceno, ne?

Reagovat
bayern987

Cassano, Borrielo to jsou dva experti.

Reagovat
LeonardoUžoa

Doufám, že má karavan.

Reagovat
Furia Ceca

Za ten plat, co nepochopitelně pobíral v AC Milán, má těch karavnů nejmíň 100!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Y.N.W.A

...půjde do Sparty?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele