Bonucci po hádce s Allegrim zůstane na tribuně, chybu uznali oba

21.02.2017, 20:19
Aktuality
Juventus sice v pátek jasným poměrem 4:1 porazil Palermo, utkání však přesto nemělo bezproblémovou dohru, když se v jeho závěru strhla hádka mezi obráncem Leonardem Bonuccim a trenérem Massimilianem Allegrim. Jejím následkem bude stoper zítřejší zápas s Portem sledovat z tribuny, potrestá se ale i sám kouč...

"Bonucci bude zítra pouze v ochozech. To ale neznamená, že se z toho musí dělat velká aféra. Je to správné rozhodnutí z úcty ke klubu, týmu a fanouškům," vysvětloval na tiskové konferenci Allegri.

Bonucciho vyřazení ze sestavy nasvědčovalo už to, že dnes při večerní prohlídce stadionu v Portu seděl se sluchátky na lavičce, zatímco ostatní si prohlíželi trávník. "Případ je uzavřen. Leo situaci chápe, protože je inteligentní kluk a zůstává důležitým hráčem pro Juventus," doufá v poučení Allegri.

Také bývalý trenér AC Milán nicméně přiznává, že se sám nezachoval ideálně. "Ani moje reakce nebyla správná a neodpovídá mým představám o tom, jak by se fotbal měl dělat, speciálně s fanoušky a dětmi na tribuně, takže zítra daruji něco charitě," kál se Allegri.

Krom nešťastného incidentu se 49letý lodivod na tiskové konferenci soustředil také na samotné utkání osmifinále Ligy mistrů, pro které má prý k dispozici i marody Barzagliho, Chielliniho a Pjaniće. Poslední jmenovaný dle Allegriho slov dokonce ani nebude chybět v základní sestavě.

"Jsou neporaženi od září, v celé sezoně dostali jenom 14 gólů. Za poslední tři roky doma porazili Bayern Mnichov a Chelsea," má z Porta na Dragãu zvláštní respekt turínský stratég.

Autor: Tomáš Daníček / football-italia.net

Komentáře (89)

Přidat komentář
Spalovač šancí

Reagovat
smazaný uživatel

Co se stalo?

Reagovat
Furia Ceca

Allegri má s hráči i vedením problémy delší dobu. Vyštval Evru, nemusí se s Leminou, konflikt měl i s Dybalou. Nedokážu si moc představit, že by zůstal i na další sezónu...

Reagovat
10

to jsou všechno jen tvoje domněnky...

Reagovat
smazaný uživatel

a co se teda stalo?

Reagovat
Furia Ceca

A například Allegriho hádka s vedením po Supercoppě a Dybalův konfilikt při střídání je taky moje domněnka? A ten Bonucci se mi asi taky jenom zdá, ne?

Reagovat
andycek1

Ty vieš asi za všetkým čo je. Asi si jeho asistent....

Reagovat
Furia Ceca

Jasně, lidi se hádej jenom tehdy, když jsou v harmonii a dobrý náladě...

Hádky můžou být pozitivní, protože se vyčistí vzduch a vedou k vyříkání si problémů. Ale mám pocit, že u nás spíš naopak to dusno narůstá.

Reagovat
Pinturicchio

Ty vole, ty si snad myslíš, že v Juve je všechno růžové, zalité duhou a všichni hráči, trenér a ostatní serou poníky, jednorožce a motýlky?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale už to není taková parta, jaká to byla za Conteho, to ani náhodou. Jak čím dál tím víc odcházejí italští hráči a přicházejí zahraniční, tak se to skupinkuje. Ta jihoamerická klika tam je znát, pořád všichni pospolu.

Reagovat
Pinturicchio

To je nejspíš pravda, v tomhle směru Storari, Pepe nebo Pado hodně chybí.

Reagovat
10

to jsou úplně běžný věci, který se řešily i za Conteho...vytvářet tady fantasy příběhy o vyštvání Evry, že se nemusí s Leminou, že má problémy s vedením, to je vycucaný z prdele

Reagovat
Furia Ceca

Já nevím, u tebe předpokládám, že dění v Juve sleduješ každodenně, takže bych čekal, že něco o tom budeš vědět - ostatně Allegri nemá problémy s vedením poslední týden, ale už měl toho za poslední měsíce a možná i roky víc, vždyť jsme se tady o tom i několikrát bavili. Tak já nevím, co tady na mě vytahuješ, že jsem si to vytáhl z prdele.

Reagovat
Pinturicchio

Jj, za to Conte, panečku, ten s vedením vycházel jedna radost.

Reagovat
Furia Ceca

Na druhou stranu, Conte si za to taky mohl částečně sám. Byl to paličák a ty jeho tyjátry každý léto zůstanu-nezůstanu mě taky docela sraly...

Reagovat
Pinturicchio

Takže co se vlastně vyčítá Allegrimu, který si "nechá srát" na hlavu od vedení i hráčů? Jednou mu po zápase ujely nervy a vybouchl (po SuperCoppě).

Reagovat
Furia Ceca

Asi to, že i přes to sraní si na hlavu jsou někteří hráči ještě nespokojení!

Reagovat
andycek1

Reagovat
smazaný uživatel

A jak to vidis ty? Ja s tim celkem souhlasim. Nechci z toho delat velkou vedu, ale Allegri proste ty konflikty ma a jsou i videt. Tezko rict, jak to vypadalo mimo zabery za Conteho, ale na venek to tolik neprosakovalo. Na to nejsme zvykli. Hlavne ne, kdyz se takhle dari.

Na druhou stranu je tam hromada osobnosti, ktery proste nemuze byt jednoduchy ukocirovat. Kazdopadne mi prislo, ze si dal Marotta na cas, nez se za Allegriho trochu postavil, ze se s nim pocita i na dalsi rok apod. Obavam se, ze zrovna on je nahraditelnej lip nez napr. Dybala nebo Leo.

Reagovat
JuventusFC1897

ziaden hrac nie je vacsi ako klub, Bonucci je nahraditelny, rovnako ako vsetci ostatny. Ak sa mu nieco nepaci moze ist, saso z ManCity za neho da 50mega a moze sa balit.Hraci nemaju ziaden respekt a uctu.

Reagovat
smazaný uživatel

je to přesně tak, žádný hráč není víc než klub, s tím po kariéře trochu narazil např. Henry přemírou kritiky na Arsenal (ano, teď to každý vidíme trochu jinak), nebo momentální situace s Özil + Sanchez..

Reagovat
DelPiero137

Toto vobec nie je pripad ze hrac je viac ako klud. Zasa netreba byt takto zaslepeny. Ked maju hraci problem s trenerom treba sa nad tym zamysliet.

Max ma svoje muchy, zatial dosahuje uspechy ale muzstvo nikam neposunul. Uvidime co LM tento rok.

Muzstvo nemoze tak fungovat ze hraci budu nespokojny . V tomto pripade si nemyslim ze by si hraci vymyslali a neopravnene protestovali.

Reagovat
Airus

Faktem ale zůstává že hráči jsou zaměstnanci, svěření Allegrimu. Je důležitý aby komunikovali, ale nejde si nedávat na hřišti. Nestoji o to nikdo z klubu.

A řekl bych že posunul, naše 352 bylo neuvěřitelně čitelný a byla potřeba změna. Netvrdím že ta změna je perfektní (jsem větší fanda 4312 s ohledem na naši soupisku), ale pryč jsou doby kdy jsme hrali na jednogólovej rozdil.

Reagovat
JuventusFC1897

myslim si, ze prave max nas posunul o level vyssie.A aky maju hraci problem s maxom? bonucci mu kecal do toho koho ma striedat, dybala jak maly harant sa urazil , ze ho vystriedal? jake to su problemy do prdele? su plateni jak krali, tak sa maju podla toho aj spravat.obaja pravidelne nastupuju takze nemaju najmensi dovod byt nespokojni

Reagovat
Pinturicchio

Stačí se podívat na Lichtyho.

Reagovat
Yzemi

Pochybuju, že se vztekali jen kvůli tomu co jsi napsal, jsou to jen tvé domněnky. A podle stejného vzorce by se tak neměl chovat ani Max a on to udělal jako první! Po finále poháru řval na své nadřízené jako smyslů zbavený. Něco je uvnitř špatně, ale asi těžko se dozvíme co. Aspoň teď ne, jasněji bude možná v létě.

Reagovat
Pinturicchio

Neměl, taky proto si po incidentu s Bonuccim udělil / udělí pokutu.

Reagovat
Yzemi

Neměl by si ji udělovat on, ale vedení a nemluvím o incidentu s Leem, ale o tom po finále poháru. A především jde o to jít hráčům příkladem a to on prostě nezvládl! Byl to Max kdo to provedl jako první na veřejnosti. A tím netvrdím, že tím spustil ty další incidenty.

Reagovat
Pinturicchio

On nebo vedení, prostě ji dostane.

Zajímavý, že vedení tu SuperCoppu nijak neřešilo, Max k tomu akorát řekl, že upustil páru, ale my (někteří tady na EF) máme potřebu to řešit a hledat za tím duchy a bůh ví co.

Allegri je taky jen člověk, tady bylo nešťastné, že se to dostalo na veřejnost. Nebo si snad myslíš, že takové věci se nedějí pomalu dnes a denně a i v jiných týmech?

Reagovat
Yzemi

Samozřejmě že dějí, proto jsem taky napsal, že se to stalo na veřejnosti. Jen člověk je i Leo a proto si myslím, že měl dostat pokutu. Třeba i výraznější, ale je nesmysl ho nepostavit v jednom z nejdůležitějších zápasů sezony. Aspoň za mě.

Ale zase jsme u spekulací, je možné že pod pokličkou toho je víc a opravdu si to vykoledoval zaslouženě a zrovna tak je zvláštní kolik je těch incidentů poslední dobou. Jak jsem psal výš, vypadá to, že je uvnitř něco špatně...

Reagovat
Pinturicchio

Jo, to byla chyba, že se to dostalo ven, takové věci se mají řešit interně.

Je škoda a smůla, že se to stalo před Portem. Ale Bonucci musí být potrestaný, ti hráči musí mít stanové nějaké limity a respektovat trenéra. Kdyby ne, tak se to může klidně hezky zvrhnout a ty následky budou větší než "jen" Bonyho neúčast v zápase s Portem.

Jediný opravdový spor je tady ten, Bonucciho s Allegrim. U Dybaly jde ještě přivřít oko, protože je pořád dost mladý. Ale aby tohle dělal reprezentant, jeden ze služebně nejstarších hráčů, který má jít tímhle klukům příkladem?

Reagovat
Yzemi

Teď jsi to přesně trefil, "jít příkladem" neměl by jím být především Max??? Nechci aby jsi mě špatně chápal, nezastávám se Lea, ale jak říkáš jde o to jít příkladem a to je asi ten hlavní problém. Může jí být Allegri???

Reagovat
Pinturicchio

Hráči má jít jako příklad jiný hráč. Allegri je pro hráče přímý nadřízený, kterého musí za všech okolností respektovat (především na veřejnosti, nedělám si iluze, že na tréninku a tak nelétají ostřejší slova).

Reagovat
Yzemi

Pokud chci aby mě někdo respektoval tak mu musím jít příkladem. Říká se tomu vedení příkladem, pokud se nepletu. Jestli je někdo debil tak ho těžko budu respektovat. Tím neříkám, že je Max nutně debil.

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
DelPiero137

"ked maju hraci problem" - netvrdim ze to je nas pripad.

Rovnako nemozeme byt zaslepeny a trenerovi bezmedzne verit. To ze teraz mame vysledky neznamena za sezona skonci uspechom, ze hraci nebudu nespokojny a odidu koli sporom. Tvarime sa ze hracov jednoducho nahradime ale v praxi to tak nemusi byt. Treba sa nato realne pozerat, ak nastanu opakovane problemy tohoto razu, koho obetovat? Spickovych hracov, Talianov (ktory by s inym trenerom nemali problem a dosahovali rovnakych vysledkov) alebo trenera u ktoreho hrozi ze bude mat konflikt aj s dalsimi hracmi? Nevravim ze sa to deje ale nesuhlasim s jednostrannym : trener ma vzdy pravdu

Tuto sezonu nas Max este nikam neposunul. V lige aj LM nas zatial takmer vsetci prehrali (az teraz s Interom sme konecne previedli vykon hodny hracskej kvality ktoru mame).Vysledky su pekna vec ale som realista. Kludne sa moze stat ze sezona skonci veleuspesne alebo naopak.

Sucasny kader nedosiahol svojich limitov, tak som zvedavy ci sa to trenerovi podari.

Reagovat
Pinturicchio

Neposunul? Odešel Pogba, za kterého mu vedení nikoho nepřivedlo. A on si poradil tak (sice za delší dobu), že změnil rozestavení (čímž eliminoval nenahrazení Pogby), ve kterém hraje Juve dobrý fotbal a má výsledky. To není posun?

Reagovat
JuventusFC1897

presne jak pise pinturicchio, odisiel Pogba a Pjanic rozhodne nie je jeho nahrada, ano zaciatok sezony bol nemastny neslany, ale sme na prvom mieste v lige, v semifinale pohara, a postupili sme z 1. miesta zo skupiny. Presli sme na nove rozostavenie, na 4 obrancov , 2 clenny stred, nato sa musi zvykat trochu, nie ze to tam postavis a oni budu hned slapat jak hodinky, to bohuzial nejde. Posun tam urcite je, a je tam priestor na este vacsi posun.A to aby ten kader dosiahol nejake limity, nezalezi len na trenerovi, ale aj na hracoch , musia na tom ihrisku zo seba vydat uplne vsetko.

Reagovat
Furia Ceca

Maxovi to sice trvá, ale posuny pravidelně dělá a hlavně je jeho Juve konkurenceschopnější v Evropě. To mu nikdo neupírá.

Já mám jenom strach, aby ty hráče nenasral tak, že si kvůli němu zažádají o přestup... Odchody Vidala a Pogby jsem nepobral zrovna lehce a nechci to zažívat znova... I když jsem vnitřně připravený, že Dybala za pár let odejde.

Reagovat
JuventusFC1897

tiez ma srali tie odchody. Hlavne Vidal smrad jeden. Ten ma fakt nasral, Pogbu som neriesil, pretoze pica ktora si oblecie dres cislo 10 a po roku to zabali a prestupi k supakom mi nestoji za nervy.

Reagovat
Pinturicchio

To je přesně to, o čem mluvil Icardi, vždycky tohle odnese trenér, protože je snažší vyhodit jednoho člověka a ne 22 lidí.

Jinak jasně, že to Allegri posunul. Dál získává tituly, udělal finále LM, vyhrál a obhájil Coppu, na kterou Juve čekalo 20 let.

Reagovat
DelPiero137

Mozna som priliz narocny, Coppa pri sucasnom rozpolozeni SA sa musi zvladnut. V LM sa Maxovi dari, uvidime co tento rok. Aj tak si myslim ze Max ma/mal lepsich hracov k dispozicii ako Conte ktory v LM pohorel.

Tento rok ani liga nie je ziadna slava, uvidime co proti AS a SSC.

Reagovat
Pinturicchio

Nároční jsme všichni, protože s jídlem roste chuť.

No, a Conte nevyhrál Coppu ani jednou, v LM vyletěl i ve skupině.

Reagovat
10

Pokud Leo nespadne z hrušky a neuvědomí si, že hraje za Juventus, ne za nějakej cirkus, tak je nahraditelnej úplně snadno...

Reagovat
Pinturicchio

Leo spadnout z hrušky? (Nemyslím tenhle konflikt, ale to jeho super-mega sebevědomí celkově).

Reagovat
ED91

Reagovat
M11

Reagovat
JuventusFC1897

kurva hraci tam nie su od toho aby rozhodovali i striedaniach a srali sa trenerovi do jeho prace.Dostavaju obrovske prachy za to aby hrali!Rozmazleni zmrdi nic viac.

Reagovat
Furia Ceca

Jo s tím souhlasím... Jednou je Juventus živí, tak budou poslouchat. Na druhou stranu ale, těch konfliktů vyvěrá za poslední dobou tolik, že to spíš vypadá, že chyba už nemusí být jenom u hráčů, ale možná je u trenéra... No já jsem zvědavej, co se bude v létě dít.

Reagovat
JuventusFC1897

to leto bude zaujimave si myslim.dnes hlavne vyhrat v porte a nejake hadky ma nebudu trapit

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Pinturicchio

Patrice chtěl odejít sám, má už nějaký věk, dlouho hrát nebude, tak chtěl jistý / jistější základ. Žádný konflikt s Leminou neměl. S Lichtym šlo o nedorozumnění, Allegri si myslel, že mu Lichťák signalizoval, že chce střídat, ale nechtěl. Dybala to samé, byl naštvaný, že ho Max stáhl.

Reagovat
DelPiero137

Nakoniec potrebuje Max k ocnemu to by vysvetlovali Cuadrada a niektore dalsie veci

Reagovat
Pinturicchio

Silnější dioptrie a nakonec to začne konečně stavět tak, jak mu tady na EF celou dobu radíme, páč už to konečně uvidí i sám.

Reagovat
Airus

To je jedna věc která by měl fakt zajímala, jak se stavěl Max k tomu hostování Cuadrada?

Protože tenhle přestup/hostování šlo hlavně přez vedení Juve a Chelsea, kde si to Superstar Juan vydupal a vybrečel

Reagovat
Furia Ceca

U toho Evry je to pochopitelný, ale na druhou stranu má na tom Max taky svůj díl, protože ho vůbec nestavěl. Je fakt, že Alex Sandro se rozehrál ke skvělým výkonům, na druhou stranu měl toho ke konci podzimu už toho odehráno tak strašně moc, že šlo na něm vidět vyčerpání a i jeho přínos pro tým byl zcela logicky téměř nulový - a Max tam toho Evru stejně nedal, aby si Sandro odpočinul.

Tohle Max taky pravidelně dělá, že ty hráče prakticky utaví - viz loni na podzim Bonucciho, což vyvrcholilo, když si celej ochrápanej dal vlastenec proti Carpi.

Reagovat
Milan.B

este aby neplakal, ze ho nechal na tribune

Reagovat
ciernyribiz

Reagovat
Hachim Mastour

To je ono Max.Rozhádaj sa s celým kádrom a poď do Arsenalu.

Reagovat
Greny

To by sel spis k nám za Contem, proc by me jit k Wengerovi?

Reagovat
Murtago

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

jelikož to je favorit číslo jedna na Wengerovo místo (myslím že spolu s ním Simeoune) a hlavně sám prohlásil, že se začíná učit anglicky, že by rád trénoval AFC (pokud to samozřejmě nebyla jen kachna v okurkové sezóně)

Reagovat
smazaný uživatel

* pardon- Simeone

Reagovat
Hachim Mastour

Nepovedal, že sa učí anglicky.To How´s my English bol iba vtip.

Reagovat
Hachim Mastour

A nezabudni so sebou priniesť Pjaniča.

Reagovat
stas87

Tak to je druhy Özil, nie? To by si prilis nepomohli.

Reagovat
Murtago

Reagovat
Pinturicchio

Za chvilku byste brečeli jako s Ozilem.

Reagovat
Hachim Mastour

Ja by som neplakal.Pjanič by nahradil Cazorlu.Pokiaľ viem, Pjanič je kreatívny stred čo by vedel zahrať aj v 4231

Reagovat
smazaný uživatel

At jde celej Max aj s Pjanicem do prdele.

Reagovat
FC Porto FC

Paráda Bonucci hrát nebude, Barzagli a Chiellini na půl zranění

Reagovat
smazaný uživatel

Barzagli a Chiellini jsou plně připraveni a kdyby náhodou nebyli tak máme Benatiu a Rugani - další dva vynikající stopery

Reagovat
smazaný uživatel

neznám tým, který by byl lépe vybaven do obrany... Juve když se zraní 4 kvalitní obránci, stále tam mají dosti kvalit ní náhradu

Reagovat
Pinturicchio

... a za nehrajícím Bonuccim čeká Benatia a Rugani, oba ve výborné formě, k tomu Barzagli a Chiellini.

Reagovat
smazaný uživatel

Bude se hrat na 4 obrance v tehle situaci, nebo tři? Dani - Benatia, Chiellini - Sandro?

Reagovat
Pinturicchio

Vypadá to, že Allegri nic měnit nebude.

Kdo nastoupí na stoperu je ve hvězdách, vsadím ale půlku vlastní prdele, že tam pošle Chiella s Barzou, byť jsou po zranění.

Reagovat
smazaný uživatel

Barza je uz delsi dobu po zraněnine? jsem ho videl v Crotone, nebo kde se hrala ta dohravka před 2 tydny.

Reagovat
Pinturicchio

Není, byl zraněný znovu, proti Cagliari a Palermu nebyl ani nominovaný.

Reagovat
Furia Ceca

To je tutovka... Nedokážu si představit, že by tam poslal Benatiu s Ruganim.

Reagovat
Pettirosso

...a přesto druhý nejlepší stoper Juve bude opět na lavičce.

Reagovat
smazaný uživatel

Není to zrovna ideální, když nejlepší hráč italské ligy za uplynulý ročník Serie A bude při jednom z nejdůležitějších utkáních v sezóně sedět. Na druhou stranu dostane prostor Dani Rugani, takže se jeho absence vykryje bez ztráty kytičky. Hlavně ať se kohouti uklidní a dohrají sezónu v tahu za jeden provaz. Dát si po tlamě mohou v červnu/červenci a klidně oba mohou odejít, pokud budou mít nějaké problémy, jak Allegri, tak Bonucci.

Reagovat
Airus

I když chybět asi bude, tak je nutný ho ukáznit. Ať už si o Allegrim myslí kdo chce - co chce, tak přád je to trenér a hráčům ustupovat nemůže

Reagovat
smazaný uživatel

...s Palermem hrál strašně.Postavil bych dvojku Benatia x Chiellini.

Reagovat
Airus

Tvl, Juan 'Superstar' Cuadrado je hroznej ňouma. Ale jsem si jistej že někdo v kabině má ve skřínce větší tajemství.... možná příště

Reagovat
Pinturicchio

Kdo ví, co za kostlivce z těch skříněk ještě vypadne.

Reagovat
smazaný uživatel

Batoh Gonzala Higuaina.

Reagovat
Pinturicchio

Možná, v létě ho nosil na břiše, takže kdo ví, kde je teď.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele