Bologna ještě nevyhrála, Pioli má ale důvěru vedení

08.10.2013, 13:54
Aktuality
Sedm zápasů, žádná výhra, tři body a až poslední místo v tabulce Serie A - takto nepovedeně vstoupila do nové sezony Bologna. Italská média proto spekulují o odvolání trenéra Stefana Pioliho, jenž má ovšem i nadále důvěru vedení...

Bologna zatím uhrála nerozhodné výsledky se Sampdorií, Udinese a AC Milán, jinak podlehla Neapoli, Turínu, AS Řím a v neděli doma 1:4 Hellasu Verona.

"Poslední výkony jenom dokreslily kritickou situaci, v níž se nacházíme a kterou může každý vidět. Nyní nadešla delší pauza a tu využijeme k analyzování chyb a snaze dodat týmu znovu sebevědomí," prohlásil prezident Albano Guaraldi.

"Jistota je zde jenom jedna, a to že Stefano Pioli si nadále může užívat naší důvěry. Stalo se nám to několikrát už v minulosti a i nyní máme trenéra, který bude schopen tým oživit a dostat ho ze složité situace," dodal.

Bolognu čeká hodně důležitý zápas hned po reprezentační přestávce, v souboji dvou zatím nejhorších celků Serie A cestuje do Sassuola.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Hellas je pro mě letos asi největším překvapením.

Reagovat
Whitemedia

Pioli má ale důvěru vedení ... zítra končí

Reagovat
smazaný uživatel

Ze začátku to bylo vtipné, když se to ale píše u každého článku, tak to jaksi ztrácí "kouzlo"

Reagovat
Whitemedia

jj, kouzlo to ztratit může, ale nic to nemění na tom. že zítra končí

Reagovat
smazaný uživatel

Těžce pochybuju..ale jestli skončí, nazvu tě bohem.

Reagovat
smazaný uživatel

do Sassuola cestuje tazko ked ti hraju domace zapasy v Reggio nell Emilia

Reagovat
Votas

OT: La Gazzetta della Sport writes today that Walter Mazzarri have lost all faith in Alvaro Periera and that the Uruguayan winger will be sent packing and sold in January... yessss

Reagovat
Pipo123

Emiliano Insua je údajne vo vašom hľadáčiku

Reagovat
Votas

prý i Alex Sandro...noviny zatím asi jenom nadhazují jména beků, ale realita asi bude jinde...mně by se z relativně dostupných líbil Antonelli, ale myslím, že klub bude chtít jít po někom mladším, takže utopie Santon... ale on prostě i trochu ofenzivní bek s průměrnou defenzivní hrou musí Yuta posadit...ideálně si říkám, že je těžký sehnat někoho horšího než současný duo, ale zase Branca je všehoschopnej

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud by měla Bolohna změnit kouče, tak to měla udělat teď, aby se novej kouč během těch 12 dní sžil s mužstvem, dal mu novou šťávu. Dalši repre pauza nevim jestli se bude barážová část týkat i lig repretymu ktere baraž nehraji. Jinak by byla pauza až někdy v prosinci a to už by mohl Bologni vlak pekelně ujet.

Reagovat
smazaný uživatel

to nie je o tom kedy vymenia kouca ale o tom aku hracsku kvalitu maju. s drevenakmi neurobi nic ani Capello s Trapattonim. v Bologni vsetko stoji a pada na Diamantim a to je veru malo.

v januari sa jednoducho musia adekvatne posilnit inak Serie B vola

Reagovat
smazaný uživatel

Tak každý klub ma sveho kličoveho hráče kolem ktereho se toči hra. V Bologni jsou ale hráči rozhodně dobří. Když to srovnam s Palermem loni, tak tam byl akorat Miccoli s Iličičem. V Bologni mas takovych hracu vic. Napřiklad huř je na tom třeba Doria, Torino, Genoa...

Reagovat
smazaný uživatel

tak Miccoli je teraz v Lecce (C2B) a ti su posledni este nevyhrali

Reagovat
snuff24

Diego Milito má opět problém se zraněním.Mělo by se jednat o svalové zranění na levém stehně, zítra se dozvíme více informací a případnou délku rekonvalescence ...SAKRA

Reagovat
smazaný uživatel

si moze ruku podat s Pepem..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele