Bogarde na odchodu?

28.02.2002, 12:18
Aktuality
Holanďan Winston Bogarde by se prý rád vrátil do Španělska, protože v Chelsea se nevejde ani na lavičku. V září roku 2000 přišel zadarmo z Barcelony, byl posledním hráčem, kterého do Chelsea získal Gianluca Vialli, než byl propuštěn. Od svého příchodu se objevil v pouhých 11 zápasech, jen ve čtyřech nastoupil od začátku. V letošní sezóně nenastoupil pod vedením Claudia Ranieriho ještě ani jednou. Bogarde řekl: "Chápu, že se třeba Ranierimu nehodím do týmu, ale způsob jakým se tady se mnou jedná, se mi nelíbí. Všichni mě ignorují, nevejdu se už ani na lavičku náhradníků. Chci pryč, zpět do Španělska. Tam mi bylo nejlíp. Doufám, že se brzy něco stane, i když pro potencionální zájemce je to velice těžké, když nemají šanci vidět mě hrát..." Bogarde začínal ve Spartě Rotterdam, pak hrál v Ajaxu, v AC Milán a nakonec v Barceloně.

Autor: Petr Starý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele