Boateng se vrací na bundesligové trávníky, posílil Frankfurt

18.08.2017, 15:01
Aktuality
Ghanský záložník Kevin-Prince Boateng se dle očekávání na tři roky upsal Eintrachtu Frankfurt poté, co z osobních důvodů předčasně ukončil spolupráci se španělským Las Palmas. Německá kolbiště takto rodák z Berlína bude brázdit poprvé od roku 2015, jehož koncem byl vyvázán ze smlouvy se Schalke...

Třicetiletý středopolař dříve v Německu oblékal také dres Borussie Dortmund, v Hertě se na rozjezdu kariéry potkával se svým nynějším trenérem Nikem Kovačem i sportovním ředitelem Fredim Bobicem.

Bývalý ghanský reprezentant, který v Gelsenkirchenu v prosinci 2015 skončil v důsledku špatné kázně, se těší, že teď bude moci být po úspěšném roce ve Španělsku zase blíže své rodině. V Eintrachtu má Boateng zastoupit Mexičana Marca Fabiána, který kvůli zranění zmešká nejspíš celý podzim.

Do Frankfurtu nad Mohanem se v těchto dnech stěhuje také další nová tvář, již včera Eintracht představil francouzského stopera Simona Faletteho, který podepsal kontrakt do roku 2021.

Autor: Tomáš Daníček / espnfc.com

Komentáře (27)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lemond Laws

Takže ta Sparta nic jo?

Reagovat
Uwe háže buly

měl by to blíž blbec.

Reagovat
stas87

On by im mohol dost pomoct, kedze Fabian je dlhodobo zraneny. Aj tak ale vidim Frankfurt na zostup, pretoze ta kvalita v tom time nie je taka velka, aby boli schopni opakovane hrat v hornej polovici.

Reagovat
havrys99

mně se zdá, že Augsburg dělá všechno pro sestup

Reagovat
smazaný uživatel

Letos prislo čtrnáct nových hráčů......willems,haller,fallete,boateng,de guzman,fernandes,atd.... systém a vše okolo klubu se totálně překonalo oproti jiným sezonam a myslím že kovac s bobicem odvádějí výbornou práci... jsme samy napnutý na novou sezonu bo bundesliga je dle mého nejlepší liga a sledovat zápasy naživo je to nejlepší co může fotbalovej fanoušek zažít....pokud nás letos nebude decimovat zranění jako tomu bylo druhou půlku minulé sezóny tak by sme mohli uhrát zajímavou sezonu.tenhle tým tak jak je teď pohromadě ma obrovský potenciál a kvalitu a všichni tu věříme že příští rok budem hrát evropu

Reagovat
stas87

Zo stalic ostali len Russ, Abraham, Hasebe a Meier...a to je strasne malo. Z tohto dovodu Eintrachtu neverim a fanusici Frankfurtu su dost narocni. Takze nepodareny zaciatok ligy moze dost zatraist so sebavedomim hracov a moze na nich kludne padnut deka. Navyse spolu nikdy nehrali, co je dalsie minus. Tych hracov je skratka moc na to, aby to v tak tazkej sutazi slapalo od prveho zapadu. Preto si myslim, ze Freiburg vas v prvom zapase porazi a nemusi to byt len o gol.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď ti budu trochu oponovat protože odešlo jen sedum hráčů z toho tři hráli minulou sezonu základ.....oczipka,seferovic a co mě mrzí odchod rebice....jinak tým zůstal tak jak byl jen se rozšířil.... každopádně máš pravdu v tom že bude asi chvíli trvat než si vše sedne a začátek sezóny může být všelijaky bo přípravné zápasy nebyly úplně to co by sme chtěli vidět....kazdopadne co sem měl možnost vidět ostatní zápasy prvního kola poháru tak většina týmů v BL ma podobný problém...

Reagovat
stas87

Ale prave Oczipka ci Seferovic predstavovali tu kvalitu, vdaka ktorej ste hrali vyssie v tabulke a nie na spodku. Hradecky ostava ci ako to s nim bude? Do sirky ten kader je lepsi, ako bol v minulej sezone. Lenze Willems neprisiel robit nahradnika, Boateng či De Guzman tiez nie. A ofenziva je stale zavisla na Meireivi az prehnane moc, sice tam je Fabian ale ten ma nikdy uplne nepresvedcil. Produktivita dobra ale herne sa mi ten hrac nikdy nepacil. Ja prave prve kolo Pokalu nevidel vobec, takze ani nasu vyhru na pode Wurzburgeru.

Reagovat
smazaný uživatel

Seferovic po skratu a červené nehrál stabilně celou sezónu... Meier je sice náš fotbalový bůh ale na něm už útok dávno nestoji...willems bude hrát jednoznačně stabilně v základu o tom žádná...myslim ze víc než adekvátní náhrada za oczipku...pokud ho nevytlaci tawatha ale to si nemyslím....v záloze bude velký přetlak bo tam je i gacinovic který se rozehrál do parádní formy....ve předu to bude letos nejspíš stát na hallerovi od kterého se očekává celkem hodně...sem zvědavej...nemecka liga je přeci jen trochu jinde jak holandská....jinak hradecký stále ještě nepodepsal ale minimálně příští sezonu zůstává u nás jako jednička.

Reagovat
JozkokozleJ

Podobne ako Stas mam Frankfurt za velkeho adepta na zastup. Po velmi slabej jarnej casti (SGE najmenej bodov z ligy), bude Kovac spochybnovany hned na zaciatku ligy po kazdom nepodarku a tlak moze byt velmi velky. A mna on ako trener prilis nepresvedcil. Mal s Franfurtom na jesen dobru seriu. Vtedy mu defenziva pracovala pardne, ale to je malo. Ziadnu ofenzivnu nadstavbu potom nepridal, naopak, vytratila sa i defenziva (a aj fungujuce brejky). Tim ako taky mi pride velmi nehomogenny. Neviem, ci je to skutocnostou, ze "hrozi", ze proti Freiburgu to bude bez Nemca v zaklade alebo, ze v nom bude pät novacikov... K tomu strata Fabiana a tiez Rebica... No, vedla Augsburgu pre mna druhy najvaznejsi kandidat na zostup. Sam som dost zvedavy, ako to Eintracht zvladne. Pre nich, aby sa nedostali pod deku, bude velmi dolezity uvod sezony.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smetos

Dobrej hrac, ale ty jeho naladove odchody z klubu ho srazej. V AC z nej mohl byt druhy Ballack

Reagovat
9augi9

Po odchode Ibry bol polovičný, takže neviem o čom točíš.

Reagovat
Usty

Reagovat
REPLIKATOR

Z osobních důvodů = osobně je to magor

Reagovat
oli9

Nejlepsi fotbalove jmeno na svete

Reagovat
FC-RUBRIKA

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Frantszek

tož to je kurňa zapálený moderátor

Reagovat
Superme

Hrozně nesympatický hráč...

Reagovat
smazaný uživatel

Velky sympatak

Reagovat
travis joe
Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Tak uvidíme. V Las Palmas hrál skvěle.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele