Boateng se rozhodne až po sezoně, říká agent ghanského záložníka

19.04.2017, 17:52
Aktuality
Závěr sezony a následně rozhodování o další budoucnosti před sebou má Kevin-Prince Boateng. Ghanský záložník loni podepsal jednoletou smlouvu s Las Palmas a španělský klub stojí o prodloužení spolupráce, ve hře je ovšem hned několik možností...

Třicetiletý Boateng zamířil na Kanárské ostrovy začátkem srpna jako volný hráč a s devíti zásahy je nejlepším střelcem svého klubu. Naposledy se trefil před deseti dny a jedním gólem přispěl k výhře 4:1 nad Betisem.

"Prince prožívá fantastickou sezonu a je jasné, že nyní se koncentruje na to, aby jí zakončil co nejlépe a maximálně pomohl týmu. Pak bude jednat s prezidentem a rozhodne se. Zatím se nerozhodl, rozhodovat se začne až za několik týdnů. Prince je profesionál, zváží všechny možnosti a mezi nimi určitě bude i případné setrvání v klubu, který se k němu chová tak hezky," říká agent Federico Pastorello.

Boateng v minulosti hrával za Herthu, Tottenham, Dortmund, Schalke, Portsmouth a AC Milán. Zájem o něho má Valencia, situaci pak sledují rovněž Celta Vigo a Real Sociedad.

"Jsem si jistý, že ať se rozhodne jakkoli, bude se jednat o dlouhodobější smlouvu. Jestli se rozhodne zůstat, nebude to jenom na jeden rok. Dokonce si myslím, že by mohl zvážit možnost zůstat někde až do konce kariéry. Prince je zde velmi spokojen a bude obtížné najít místo, které mu nabídne takovou lásku. V této fázi kariéry už hrál za přední kluby, dle mého názoru do rozhodování zahrne i svůj osobní život a také vztahy ke spoluhráčům, které hrají ve prospěch Las Palmas," řekl dále agent.

Autor: Tomáš Pavlík / espnfc.com

Komentáře (16)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Neuvěřitelný, jak mu Španělsko sedlo Doufám, že zůstane v Las Palmas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Neyjrayx

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

Čo ten Lemos ? Ten asi nezostane v Las Palmas že ? U stopéra som takú kopaciu techniku dlho nevidel

Reagovat
Messiáš

Snad joo, jen ať nespěchá. My jsme se o něj zajímali už minulé léto, teď kolem něj kroužil Real, ale nemyslím, že by se nějak zabrzdil, kdyby rok či 2 ještě počkal.

Navíc palmám nejde nepřát

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ten působí na svůj věk neskutečně vyzrálým dojmem.

Reagovat
smazaný uživatel

Chlapec dozrál

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dinss

Jsem ani netušil, že Las Palmas je vlastně v Africe. Každopádně mi Boatenga přijde v průměrným klubu LaLigy škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Překvapil, nečekal jsem že se tak zvedne

Reagovat
smazaný uživatel

Měl sice na víc, ale byl to ten poslední fotbalista, kterýmu jsem věřil, že ma neco v hlave a ze se da dohromady. Hraje vyborne a co jsem o nem cetl, tak hodne mladych kluku ho ma jako vzor, v dobrym smyslu slova

Reagovat
smazaný uživatel

tak to uz je takovej kolorit kluku z ghetta. za me nikdy nemel vodchazet do schalke.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele