Blatter označil rozšíření Eura za pitomost

07.10.2008, 11:32
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ukaze cas. Zda to bylo spravne nebo spatne rozhodnuti

Reagovat
smazaný uživatel

Po dlouhé době s ním v něčem souhlasím. Ovšem hned nezapomněl přidat obvyklou kravinu. Nový model poháru UEFA je sice sporný, ale důvody, které uvedl jsou směšné...

Reagovat
smazaný uživatel

jj rozsirovat euro je kravina a uefa bude vzdycky ta druha vzadu

Reagovat
alias

Tak rozšíření Eura je diskutabilní, mělo by se to kompenzovat zjednodušením kvalifikace-ve skupině max. čtyři týmy- ale zavedení evropské ligy je podle mě dobrý nápad spolu se současným navýšením příjmů pro kluby v něm hrajícich. Určitě to pozvedne jeho prestiž a zájem klubů v něm hrát a zmírní se obrovský rozdíl mezi LM a p.UEFA.

Reagovat
smazaný uživatel

Problém je v tom, že se opět zvýší počet zápasů a to i pro kluby, které nemají tak široké kádry jako kluby v LM. Naopak společný prodej TV práv je jednoznačně krokem vpřed a zvýšené příjmy se určitě projeví na přístupu klubů k této soutěži.

Reagovat
Sosi

Má naprostou pravdu, proč s tím ale nevylezl dřív? Ne, že by to teda nějak ovlivnil, ale i tak. Hrozná kravina.

Reagovat
smazaný uživatel

Kvalita toho Eura v roce 2016 půjde hodně dolů, věřil jsem, že to neprojde, ale bohužel...

Reagovat
Sosi

Celkem mě ale překvapuje, že když se to tady probíralo před dvěma měsíci, tak byli skoro všichni pro, to prostě nechápu. Euro bylo vždycky o tom, že tam není vyloženě špatnej tým, tzn, že je pořád na něco koukat. Takto tam zas bude plno nudných zápasů,který mě odradí.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě bude konečně EURO zajímavějším. Horší je to s tou kvalifikací. Už to nebude tak drsný jako teď.

Reagovat
smazaný uživatel

Nová koncepce UEFA je správná. Kvalifikace hraná dva roky a pak mistrovství pro většinu týmů končící po 14dnech je nesmysl. Chce to změnit a dodat atraktivitu výsledku ne napětí pouhé kvalifikace. Je jen otázkou času, kdy se fotbal transformuje do kategorií podobných hokeji. (20-50let) Aby už týmy jako anglie nehráli kvalifikaci se San Marinem apod. Při vší úctě k nim kolikrát bude mít ještě ve fotbalových dějinách cenu srovnávat "Lamborghiny a fabku"? Tento model směřuje jasně k ME minimálně dvou skupin a tím omezení vlivu kvalifikace. Jedné top ve které snad budeme i my a ve druhé všechny ty "chstány a lucemburska"

Reagovat
smazaný uživatel

Tím to Euro poserou....kdo tam letos chyběl ? Anglie , Dánsko ...a ? těch dalšich 6 dobrych týmu veme odkud ? ...možná další dva týmy co budou mít formu..ale i tak je to blby napda

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele