Biglia jedná o nové smlouvě, v Laziu možná ukončí kariéru

07.04.2017, 12:00
Aktuality
Lucas Biglia stále neposkytl definitivní odpověď na otázku ohledně své budoucnosti, ze současného stavu věcí ale budou mít radost fanoušci Lazia. Argentinský reprezentant se chystá spojit i další část kariéry s klubem z hlavního města Itálie, jehož dres by na sobě mohl mít i během posledního zápasu kariéry...

Jednatřicetiletý středopolař má v Římě smlouvu jenom do konce příští sezony a loni se hodně mluvilo o jeho odchodu. Velký zájem měl především Inter Milán, v uplynulých měsících ovšem spekulace utichly a může se stát, že s nimi média již nepřijdou - Biglia totiž nevylučuje budoucí ukončení aktivní činnosti právě v Laziu.

"Přesně na tom v tuto chvíli pracujeme. Blížíme se. Řekl bych, že vše je hotovo ze sedmdesáti procent," prohlásil Biglia.

Lazio Bigliu koupilo v létě 2013 z bruselského Anderlechtu a argentinský reprezentant za něj do této chvíle odehrál 103 ligových zápasů, v nichž dal dvanáct branek. Letos s týmem útočí na účast v Lize mistrů a v týdnu postoupil do finále Italského poháru.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (7)

Přidat komentář
El Matador

Jeste tak dva roky v Laziu a pak at de klidne dohrat karieru do Interu

Reagovat
smazaný uživatel

Do Interu jsem si ho před pár lety koupil v FM a bohatě se vyplatil

Reagovat
LeonardoUžoa

mi připomíná toho chlápka co moderoval superstar, a tedko je akorat myslim v tom ranním pořadu markízy

Reagovat
Alberto Aquilani

Roman Juraško?

Reagovat
LeonardoUžoa

Asi ano

Reagovat
Panděvova ofina

Mně dřív připomínal Poulíčka - Učesanou prdel

Reagovat
LeonardoUžoa

čárymáryfuk

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele