Biglia je po zranění zpět, v prosinci bude jednat o budoucnosti

31.10.2016, 17:56
Aktuality
Lazio včera vyhrálo 2:1 nad Sassuolem a vedle tříbodového zisku mohl jeho fanoušky těšit ještě jeden fakt. Na trávníku se znovu objevil argentinský záložník Lucas Biglia, jihoamerický fotbalista doléčil svalové zranění a nyní se bude koncentrovat na své výkony, v prosinci se pak na pořad dne dostane jeho další budoucnost...

Třicetiletý fotbalista přišel do římského celku v létě 2013 z Anderlechtu a smlouva mu běží do června 2018. V médiích se již delší dobu řeší jeho případný odchod, zájem o něho mají mít AC Milán a především konkurenční Inter.

"Moje prodloužení? V prosinci nás čeká další schůzka s vedením. Jsem spokojen s tím, jak si nyní vedeme, jsme dobrým týmem," pochvaluje si Biglia.

Biglia měl od první poloviny září potíže s lýtkem a koncem minulého měsíce si tento problém obnovil. Podle nejčernějších prognóz mu hrozila pauza o délce dvou až tří měsíců, léčba ovšem probíhala hodně rychle a Biglia tak mohl do sestavy naskočit již v neděli odpoledne.

"Odletěl jsem do Argentiny, aniž bych byl schopen chodit a vrátil jsem se s tím, že jsem mohl běhat. Komu chci poděkovat? Lékařskému týmu Lazia, který mi asistoval v závěrečné fázi rekonvalescence. Musím také poděkovat všem, kteří mi pomohli, v průběhu kariéry jsem měl pouze čtyři svalová zranění. Už když jsem se zranil, myslel jsem na návrat. Měl jsem chybět dva měsíce, ale zpátky jsem už po jednom," raduje se argentinský reprezentant.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

K nám prísť môžeš výmenou za Kongdogbiu

Reagovat
Pipo123

Musí zostať, stále náš najlepší hráč a hlavne ako kapitán nemá chybu, za celé pôsobenie v Laziu nemal žiadne problémy, vždy sa vyjadruje dobre na adresu klubu a viac x otvorene priznal že chce zostať v Laziu. Pritom zrovna on a De Vrij by mohli v momente zaplakať o prestup ako je to teraz v móde a ísť si ku konkurencii zarobiť tak 3x viac prachov.

Posledné zápasy sme zvládli aj bez neho, Cataldi ho raz nahradí, ale dovtedy budeme Bigliu potrebovať, ak má toto "nové" Lazio na niekom stáť tak to je práve Biglia.

Reagovat
smetos

dalsi taky. ma smlouvu jeste na rok a pul, na konci mu bude skor 32 a on uz chce jednat o prodlouzeni. Tyhle velkohube kecy bych si nechal na konec sezony

Reagovat
Pipo123

Na novú zmluvu tlačí hlavne vedenie, o novej zmluve sa jedná už do leta, preto aj Biglia povedal že ďalšie stretnutie bude v prosinci.

Reagovat
smetos

me jen prijde ze pribyva hracu jeste ne uplne za zenitem a uz nikam nejdou, nebo maj urcite pozadavky ktere nikdo neprijme. A takovych hracu bude cim dal vic. Platy rostou vysokym tempem a nekdy pred par lety jeste bylo nemyslitelne aby takovy hrac ako švanštajgr hral za becko a bral ty kupy penez, nebo strajkr jako klose byl bez práce. V 19 berou miliony, v 31 uz se jim nechce robit. Ted je par takovych hracu co smrdi v becku nebo jsou bez práce a tu by sehnali, kdyby sli hrát tak jako pred dekádou za mega mesicne, ale takovej bude cim dal tim vic.

Reagovat
smazaný uživatel

U Schweinsteigera to ale není jeho chyba, no ne? :)

Reagovat
cervo

*mne

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
smazaný uživatel

Kvalitní a poněkud nedoceněný fotbalista.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jeden čas ho chtěl Real Madrid, to je docela dobrý docenění.

Reagovat
Pipo123

Tare incontra agenti de Vrij: rinnovo fino al 2021 con clausola da 35 milioni

Klauzula platí len pre zahraničné kluby

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele