Bielsa se stále nerozhodl, Marseille na něj ale počká

17.04.2014, 15:58
Aktuality
V Marseille stále nevědí, kdo se stane novým trenérem prvního týmu. Olympique má velký zájem o Marcela Bielsu, který už dokonce několik dní v jihofrancouzském letovisku pobývá, na nabídku smlouvy ovšem zatím neodpověděl a klubové vedení tak nadále čeká...

Argentinský kouč, který naposledy vedl baskický Athletic, si již prohlédl klubové zázemí i navštívil zápasy Marseille. O tom, zda přijme nabízený dvouletý kontrakt, ale zatím neinformoval.

"Je velmi precizní a velmi náročný. Nebudu zde mluvit o jeho požadavcích, ale jde o rozličné záležitosti, které normální smrtelníky ani nenapadnou," prohlásil pro list Le Parisien prezident klubu Vincent Labrune.

"Měli jsme stanovenou lhůtu do 15. dubna, o ní jsem ale mluvil zhruba před měsícem ještě v době, kdy jsme s Marcelem Bielsou nebyli v kontaktu. Musíme se na tuto změnu adaptovat," dodal Labrune, který v prosinci odvolal z funkce Elieho Baupa a od té doby mužstvo vede sportovní ředitel José Anigo.

Autor: Petr Vaněček / goal.com

Komentáře (21)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Pokud dostane prostor, tak muze jit Marseille na titul

Reagovat
smazaný uživatel

Od tohodle pána by se mohl Moyes učit. Týmy co trénoval hráli vždy krásnej ofenzivní fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl bych vidět ty požadavky

Reagovat
smazaný uživatel

No on je hlavne magor co se tyce treninkovyho zazemi, takze bych rek ze pujde hlavne o to Podle me si zjistuje, jaka je v klubu prace s mladezi a nakolik bude schopnej realizovat svoji vizi, protoze je pravdepodobny, ze to tam cely bude chtit prekopat podle svyho...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak podle toho, jaký byl v Bilbau, tak asi bude mít i solidní požadavky na dělníky :D

Fanoušek Bilbaa

Reagovat
Langi

to čeká na Barcelonu nebo co?

Reagovat
Eve95

Kéž kdyby

Reagovat
smazaný uživatel

*kéž by

Reagovat
smazaný uživatel

podle me urcite a asi by to byla i pro barcu velka vyhra

Reagovat
Godwinson

Marseille ho hodne chce, snad si je vybere.

Ale hlavne, at zustane Stambouli ve Francii!

Reagovat
LAM

Pojď do Barci!!!

Jeho Energie na lavičce by se nám hodila jako sůl a navíc zná velmi dobře Španělskej fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Do Barcelony urcite nepujde.

Reagovat
LAM

Důvod?

Reagovat
smazaný uživatel

Podle me by nesel do zadnyho top velkoklubu. Je to skromnej clovek co potrebuje ke svy praci volnost, (relativni) klid a uzky sepeti s fanouskama. Ve velkoklubech je prilis moc rusivejch faktoru, ruznejch vlivovejch skupin a dalsich veci, ktery by mu nedovolovaly uskutecnit svoji vizi na 100%. Taky myslim, ze se mu nelibi ta cista komercnost dnesnich velkoklubu, ale to uz je spis muj soukromej dojem. Kazdopadne pred Athleticem odmitnul Inter.

Reagovat
LAM

Barca je jinej level.Navíc ve Španělsku trénoval a athletic nehrál zas tak odlišnej styl od Barci.Pro mě by to byla pro Barcu nejlepší volba.

Reagovat
smazaný uživatel

Osobne si myslim, ze pro Bielsu neni dostatecne motivujici trenovat neco uz tak dobryho, on je analytickej magor, kterej sleduje miliony videi, propracovava treninky do nejvetsich detailu a pak hrace nuti drit do krve. On potrebuje vyzvu, ale HLAVNE potrebuje hrace, kteri nejsou primadony a pristoupi na jeho styl, jinak rozhada celou kabinu a za par tejdnu konci. Proto si myslim, ze pro nej velkokluby nejsou atraktivni.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi rozhodl, že tenhle ne, tak ne.

Reagovat
Gremlin

môj najoblúbenejší trenér s jednoznačne naojoblúbenejším štýlom a vôbec celým svojím pôsobením vo futbale.. /najlepšie sa mi pozeralo asi na chile/ a vôbec celým svojím pôsobením vo futbale..

ak to celé klapne, hra OM sa od základov premení a na nejakých baupov si ani nespomenú..

Reagovat
Inter Eterno Amore

Neváhaj toľko !

Reagovat
smazaný uživatel

To by pak Marseille mohla začít vyhrávat a už s ní nebude taková sranda jak doteď...škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

tento chlap je blazon a fanatik do futbalu v tom najpozitivnejsom zmysle. doslova az hardcore trener, ktory si od nikoho nenecha skakat po hlave. cim viac takych trenerov ! marcelo bielsa

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele