BIANCHI NÁHRADOU ZA TONIHO?

09.03.2007, 16:23
Aktuality
Ve Fiorentině by po sezóně mohlo dojít ke střídání útočných stráží. Italský klub nedávno pootevřel dveře možnému odchodu Luky Toniho a italská média již pomalu začínají hledat jeho nástupce. Stát by se jím mohl nadějný Ronaldo Bianchi...

Za všechny tyto spekulace může vyjádření Pantalea Corvina. "Můžeme si o tom promluvit v létě. Toni má smlouvu s námi, ale pokud nás požádá o uvolnění, sedneme si ke stolu a rozhodneme se, co dál, stejně tak jako před začátkem této sezóny," šokoval fanoušky Fiorentiny sportovní ředitel jejich klubu.

O nejlepšího střelce loňského ročníku Serie A se již delší dobu zajímá milánský Inter, své by si k přestupu jistě řekl také Juventus Turín. Toni se již dříve nechal slyšet, že mu motivace rozhodně nechybí, přesto ve fotbale nikdy neříkej nikdy a ve Fiorentině to moc dobře vědí.

Kdo by v případě odchodu Toniho na stadionu Artemia Franchiho nahradil? Tisk na Apeninském poloostrově má v této otázce jasno. "Fialky" by udělaly všechno pro to, aby z Regginy přetáhly Ronalda Bianchiho.

24letý útočník je jedním z nejpříjemnějších překvapení letošního ročníku Serie A. Reggině bylo před sezónou odečteno 15 bodů a pro mnohé se stala jasným sestupujícím. Jenomže tým se vzepřel, hodně rychle smazal bodové manko a nebýt jeho, bojoval by nyní o evropské poháry. Velkou zásluhu na současné sitiaci Regginy má její nejlepší střelec. Rolando Bianchi má n asvém kontě již 14 branek, což poutá velkou pozornost především italských velkoklubů.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
HOST*GEGE

nerikal nahodou ze jediny klub do ktereho chce prestoupit je AC?

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*Mari

ty toho ale nakecáš

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele