BIANCHI CHVÁLÍ RIQUELMEHO

29.10.2005, 20:49
Aktuality
Argentinský trenér Carlos Bianchi tvrdí, že Roman Riquelme je jedním z nejlepších hráčů na světě. Řekl to před utkáním mezi Atléticem Madrid a Villarrealem, kde jeho krajan a bývalý svěřenec působí.

Argentinský šéf měl plno chvály nad hrou Riquelmeho, kterého před lety trénoval v argentinském klubu Boca Juniors, a těší se, jak se s ním znova setká v neděli na stadionu El Calderón.

Když vedení Barcelony prohlásilo, že je Riquelme na prodej, Bianchi chtěl 27letého hráče získat, hráč se však po dvou letech strávených ve Villarrealu na hostování rozhodl setrvat na El Madrigalu natrvalo.

"Společně jsme pracovali více než tři roky. Je radost s ním pracovat, dali jsme si mnoho věcí sobě navzájem. Roman je jedním z nejlepších hráčů na světě a já jsem ohromně potěšen, když ho můžu sledovat, třebaže bude hrát proti mě."

"On je osobou, kterou mám velice rád, respektuji ho velice moc a jak jsem už jednou řekl, chtěl jsem, aby odešel do Atlética, ale on dal své slovo Villarrealu a ukázal ještě více ze svého charakteru. Proto ho tak obdivuji," pochválil Riqelmeho Bianchi.

Autor: David Kubáň

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Dneska zase Mistr Mourinho po zápase říkal že Lampard je NEJ na světě, pání trenéři to začínaj nějak řešit

Reagovat
smazaný uživatel

Tak né pání ale PÁNI

Reagovat
smazaný uživatel

A pan Mourinho ma formu, povedal, ze Wenger je voyeur ktory miluje Chelsea

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele