Betis posílil o další zvučné jméno, z PSG přichází Lo Celso

01.09.2018, 00:32
Aktuality
Po veleúspěšné loňské sezoně se Real Betis hodlá znovu prosadit jak v domácích soutěžích, tak i na evropském pohárovém poli, a dopomoci mu k tomu na samý závěr letního přestupového období přichází Giovani Lo Celso. Dvaadvacetiletý argentinský reprezentant po průlomové sezoně v Paris Saint-Germain opouští kádr francouzského mistra a letošní ročník stráví v zelenobílém dresu sevillského klubu.

Odchovanec argentinského Rosária Central si loni užil pod vedením Unaie Emeryho nebývalé šance nastoupit hned do osmačtyřiceti zápasů, což mu vyneslo i pozvánku do národního týmu na letním mistrovství světa. Emeryho však v létě na trenérské lavici vystřídal Thomas Tuchel, jenž s Lo Celsem na rozdíl od svého předchůdce tolik nepočítá, a tak má Betis po sezoně dokonce i možnost využít opci na trvalý přestup, která se odhaduje na částku okolo 30 milionů eur.

Lo Celso je již sedmou posilou čím dál ambicióznějšího sevillského klubu, který loni překvapivě ukořistil šesté místo zaručující účast v Evropské lize. Již dříve během léta dorazili do Betisu Pau López, Joel Robles, Sidnei, William Carvalho, Takashi Inui a Sergio Canales. Kádr Quiqueho Setiéna navíc neoslabil ani odchod Ryada Boudebouze, z jehož přestupu do francouzského Nice na poslední chvíli sešlo.

Autor: Martin Kantor / marca.com

Komentáře (17)

Přidat komentář
Messiáš

Tleskam

Reagovat
Phillipinho

Reagovat
RadekVonCZE

Ten Betis bude lepší než jejich rival snad

Reagovat
smazaný uživatel

Zvučné jméno ? Tak to je výsměch takový protekční dřevěný jednosezoňák

Reagovat
Hunt

Reagovat
Hristo Stoichkov

https://mobile.twitter.com/afcajax/status/1035648442763276292

Super video Ajaxu k půlnočnímu deadlinu A nechybí tam ani Barca

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
el Principito

Reagovat
el Principito

měla být reakce na Hrista

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Elliasson

Betis vypadá parádně. Ani bych se nedivil, kdyby ve čtvrtfinále Evropské ligy bychom byli svědkem sevillského derby. Myslím si, že černého Petra si ze skupiny EL (bohužel) vytáhne Olympiakos. Na TOP 4 ve Španělsku to ale nevidím.

Reagovat
smazaný uživatel

Top 4 asi bude bojovať Sevilla. Má veľkú výhodu, že majú konečne kvalitného trénera, minulý rok mali veľmi rozpačitý a nebudú už zrejme ignorovať Ben Yedera, to je hráč, ktorý dokáže vyhrávať zápasy. Čiže ja skôr očakávam Sevillu, tá bude určite silnejšia ako minulý rok. Ale tento ročník je celkovo veľmi zaujímavý. Vždy je dobré, keď sa spraví množstvo zmien v kádroch a nie je to o tom istom.

Reagovat
Phillipinho

Zatim ale ty vykony pod Machinom nic moc, stejne tak Betis. Jsem zvedav zitra na derby

Reagovat
Elliasson

První dva zápasy - dalo se to trošku čekat u obou týmů, že rozjezd nebude úplně OK. No hlavně abychom my zabrali ale.

Reagovat
remeslnik

Hmmm, zabrali .....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele