BETIS ODVOLAL FERNANDEZE

11.06.2007, 11:58
Aktuality
Hodně krušný týden čeká Betis Sevilla. Španělský klub se musí pečlivě připravit na poslední kolo Primera Division a uspět na hřišti Racingu Santander, v opačném případě se s elitou dost možná rozloučí. To vše bude mít na starost nový trenér, Luis Fernandez totiž dostal vyhazov...

Fernandez se kormidla Betisu ujal 27. prosince, kdy nahradil Javiera Iruretu. Začátek angažmá se Fernandezovi povedl, klub od konce ledna neprohrál devět utkání v řadě a zdálo se, že sestupové problémy jsou minulostí. Jenomže pak přišel další zvrat, Betis v tuto chvíli čeká na vítězství již více než tři měsíce, když nevyhrál ve dvanácti po sobě jdoucích utkáních, a na sestupovou osmnáctou příčku má náskok pouze jednoho bodu.

Fernandezovi definitivně srazil vaz víkendový debakl 0:5 s Osasunou. "Rozhodli jsme se tak, protože tým je hodně dole. Sobota byla dalším otřesen a jsme si jistí, že toto rozhodnutí bylo nezbytné, abychom se udrželi v Primera Division," zdůvodnil tento tah prezident Betisu Pepe Leon.

Poslední zápas sezóny odtrénuje kouč rezervního týmu Betisu Paco Chaparro a nečeká ho nic snadného. Klub z Andaluzie musí nutně vyhrát v Santanderu, aby se nemusel ohlížet na výsledky svých pronásledovatelů. Sedmnácté Bilbao hostí doma Levante, osmnáctá Celta Vigo pak přivítá Getafe.

Autor: Tomáš Pavlík / uefa.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
HOST*

Betis??? ten mne tak zajma...

Reagovat
Kily

1. se zkus podepsat

2. nikdo tě nenutí, abys to četl

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*Svanty

No jo a kdyby byl Betis něakej velkoklub tak by tě zajmal co. Takový jako ty sou nejhorší.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele