Bernardo Silva: Snažíme se vyhrát ligu tak rychle, jak to jen jde

02.03.2018, 09:05
Aktuality
Manchester City rozmetal včera večer už za poločas Arsenal na jeho hřišti. Po výhře 3:0 zvýšil svůj náskok v čele tabulky Premier League už na 16 bodů. K jistotě titulu tak momentálně potřebuje Manchester City už jen pět vítězství.

"Byl to pro nás skvělý zápas. Hlavně pak první poločas. V něm jsme byli velmi koncentrovaní. Hráli jsme přesně tak, jak hrajeme celou tuto sezónu. Jsme opravdu velmi šťastní a spokojení se třemi body," říkal po utkání spokojeně portugalský záložník Bernardo Silva, který vstřelelil v 15. minutě úvodní branku Citizens.

"Byla to skvělá přihrávka od Leroye Saného z levé strany. Pak jsem měl spoustu prostoru, měl jsem to na levačku, zasekl jsem dovnitř, vystřelil a nakonec z toho byl krásný gól," řekl Bernardo.

Manchester City zvýšil svůj náskok na druhého městského rivala United už na 16 bodů. Podle propočtů tak momentálně potřebuje už jen pět vítězství, aby mohl slavit titul.

"Snažíme se ligu vyhrát tak rychle, jak to jen jde. Chceme vyhrát každý zápas. Teď nás čeká to samé i doma s Chelsea. Znovu budeme chtít tři body, abychom mohli slavit tak brzy, jak to jen bude možné," dodal.

Autor: Jiří Fišara / espn.com

Komentáře (27)

Přidat komentář
t0mmy33MCFC

City keepers have now saved 11 of the last 19 spot-kicks faced - not including two penalty shoot-out triumphs!

Reagovat
diastan

Reagovat
shitcool

Reagovat
Ferguson6

Skoro ako Čech

Reagovat
tony223

už má Čech tu 200. nulu? Jinak mi už příjde jako průměrný brankář PL v pokročilém věku. Takovej Friedel s helmou.

Reagovat
t0mmy33MCFC

stale ceka uz pekne dlouho

Reagovat
Seydou Doumbia

už po WBA ji mohl mít ne? od té doby jsem viděl dost zápasu arsenalu a furt nic...aby to stihl do konce sezony

Reagovat
efjay

Nestihne

Reagovat
Seydou Doumbia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ferguson6

Tak to aj je... Friedel bol ešte možno lepší v jeho veku a ten chytal do asi 44ky v PL. Čech má 35 a u tak 2 sezóny ide strmo dole.

Reagovat
FUnk

ale fridel po 40 > cech 35

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Pep ich naučí fakt všetko

Reagovat
čutalista

to bude spíš remízka a united rupnou

Reagovat
Miguel19

Legendární Frank Lampard by se znovu mohl vrátit do londýnské Chelsea. Podle spekulací The Sun se Chelsea chystá nabídnout Lampardovi místo v realizačním týmu u áčka. Výhledově s ním pak počítá třeba i na pozici manažera.

Bakayoko dohrál

Reagovat
smazaný uživatel

Co mu udělal Bakayoko?

Reagovat
Ligter

Casey Affleck

Reagovat
smazaný uživatel

Vyborna prace

Prostoru pro Bernarda je uz dost, a splaci to jak to jen jde. Zbytek tymu je super, a jde si tvrde po trofejich. Ten Sane se zase chyta

Reagovat
smazaný uživatel

Bernardo, Sané to byl poločas jak má být.. a ten gól Leroye? Rozebrání Arsenalu na šroubky..

5 výher a pak dát víc šancí Zinchenkovi, Fodenovi, Brahimovi..

Reagovat
El Cid z City

dával bych je tam už teď, problém vidím u zinchenka,až se vrátí mendy,bude prostě trojka a nezahraje si..jinak i pokud vyhrajem,pep moc nepoleví,přijde mi,že chce sebrat rekord v počtu bodů mourkovi, ty rekordy k němu prostě patří a on si ho vezme

Reagovat
Atlético de Madrid

Pep naopak skoro vždycky vypouští konec ligy, když už má titul jistej. Nevím, do jaké míry to v Německu bylo záměrně nebo ne, ale on takhle vypustil závěry ligových ročníků 14-15 i 15-61 v Bundeslize, i když by teoreticky mohl vylepšit bodový rekord. Stejně tak to bylo, když vyhrál první ligový titul s Barcou v sezoně 08/09, zničili RM v Clasicu 6:2 a následně v posledních čtyřech kolech ani jednou nevyhráli. Takže myslím, že od City se v závěru sezony dá očekávat v lize velká rotace, vypouštění zápasů a snaha vyhrát LM..

Reagovat
El Cid z City

možná nechtěl vylepšovat svůj vlastní rekord,pokud jej už měl, ale pokud nejede na rekord, tak rotovat mohl už dříve, když srovnám odehrané minuty našich hráčů a třeba realu nebo bayernu, je to děsivej pohled, de bruyne,fernandinho,otamendi a walker by už měli volno v lize dostávat teď..titul je jistej,ten zběsilej hon jsem si vysvětloval tím rekordem..

Reagovat
Atlético de Madrid

Jet na rekord je totální blbost, když jsou ve hře i další soutěže. A Pep blbej není. Zběsilej hon je jednoduše snaha vyhrát ten titul co nejdříve, aby pak mohl s klidem vypouštět. Dokud ten titul totiž nemá matematicky jistej, tak nikdy nemůže vypustit úplně. Potom ano, může si dělat co chce.

Reagovat
smazaný uživatel

Letos hraje City neuvěřitelně. Titul bych jim i docela přál.

Reagovat
smazaný uživatel

uz nemas moc na vyber no

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jasně. Šance, že to nevyjde, je minimální. Ale i tak, letos mají výborný kádr a i když Guardiolu nemusím, tak radši uvidím jeho, jak válcuje PL, než abych v té samé pozici viděl Mourinha.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele