BERLUSCONIHO TROFEJ PRO AC MILÁN

07.01.2007, 12:53
Aktuality
AC Milán v letošní sezóně určitě nezůstane bez trofeje, Rossoneri v sobotu večer porazili na San Siru Juventus 3:2 a do svého držení získali pohár svého prezidenta Silvia Berlusconiho. Celý zápas odehráli dva čeští fotbalisté Marek Jankulovski a Pavel Nedvěd, ten se do análů zápasu dokonce zapsal vstřelenou brankou...

Domácí sice nastoupili do zápasu bez několika opor v čele se záložníkem Kaka, přesto to byli právě oni, kdo se ujal vedení. Ve 29. minutě adresoval Christian Brocchi přihrávku Filippu Inzaghimu a ten si po dlouhé době mohl vychutnat radost ze vstřelené branky - 1:0.

Odpověď Juventusu na sebe dala čekat jenom jedenáct minut. Pět minut před odchodem do kabin odcentroval Del Piero, hlavičku Trezegueta sice Kalač dokázal vyrazit, na dorážku Pavla Nedvěda však už byl krátký - 1:1. Bývalý český reprezentant tak zažil gólový návrat do sestavy turínského klubu, v němž bude vinou disciplinárního trestu chybět pět ligových zápasů.

Po změně stran šla "Stará dáma" zásluhou Del Pierova zásahu z trestného kopu dokonce do vedení (1:2), z toho se však radovala jenom šedesát vteřin. V 68. minutě zacentroval opět Brocchi a z jeho přihrávky tentokráte gólem profitoval Seedorf - 2:2.

Hrdinou sobotního večeru na San Siru se nakonec stal neznámý Willy Aubameyang. Teprve 19letý francouzský útočník přišel na trávník milánského stadionu až v 83. minutě, o tři minuty později si pak počkal na centr Pirla a střelou ke vzdálenější tyči rozhodl o výhře svého týmu 3:2.

AC Milán - Juventus 3:2 (1:1). Branky: 29. Inzaghi, 68. Seedorf, 86. Aubameyang - 40. Nedvěd, 67. Del Piero. AC Milán: Kalač (46. Fiori) - Cafu (46. Šimič), Bonera, Maldini (68. Darmian), Jankulovski - Gattuso, Pirlo, Brocchi (83. Aubameyang), Seedorf - Inzaghi (78. Oliveira), Gilardino (46. Gourcuff). Juventus: Buffon (81. Mirante) - Birindelli, Boumsong (43. Zebina), Chiellini (15. Kovač), Balzaretti - Palladino (66. Božinov), Zanetti (46. De Ceglie), Paro, Nedvěd - Del Piero (87. Venitucci), Trezeguet (46. Zalayeta).

Autor: Tomáš Pavlík / gazzetta.it, eurosport.com

Komentáře (34)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Nemůžu si pomoct, ale ten Rafaelle Palladino z Juve je fakt dost dobrej hráč

Reagovat
HOST*ds

jj

Reagovat
smazaný uživatel

Jo Palladinovi je 22 let a viděl jsem ho jak hrála čeká repre proti Italské a to co tam předváděl Palladino bylo famozní je to opravdu supertalent Italskýho fotbalu.Má úžasnou techniku o tom hráči až bude hrát Juve LM ještě uslyšíme bude to klenot.A nesouhlasím s článkem že AC chyběli opory chyběl jim akorát Kaka a Juve chyběl taky jeden důležitý hráč Camoranesi kdyby se hráli v Turíně tak by Juventus neprohrál.

Reagovat
Mr.Jindros

"...získali pohár svého prezidenta Silvia Berlusconiho..."

Reagovat
smazaný uživatel

je to ksmíchu ale zase by to byl docela skalp...kdyby to juve vyhrálo...

Reagovat
Shevchenko

ale NEVYHRÁLO !

Reagovat
smazaný uživatel

mate trofej diky ktere vam leži cela evropa u nohou... my sme si aspon zahraly na san siru pratelak... jak to asi vypada když už je na tom AC tak, že si musí vymýšlet trofeje aby neco vyhráli...

Reagovat
Shevchenko

ne ja to neberu jako trofej ale jako náš zápas, který je letos jenom jednou za sezónu, každý ho chce vyhrál, je to prostě rivalismus, PROSTĚ cenná TROFEJ, kdo vyhraje, je lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si docela mimo chlapče.

Vymýšlať trofeje aby ACM vyhrálo?Potom je zaujímavé, že Berlusconiho pohár sa hrá od roku 1991.

Reagovat
smazaný uživatel

kamo vrat se na zem... je charitativni akce... jedine co letos vyhrajete...

Reagovat
Shevchenko

a vyhrajete jedině druhou ligu, CO ??

Reagovat
Shevchenko

VY

Reagovat
smazaný uživatel

sheva... neser mě

Reagovat
smazaný uživatel

Neprekrúcaj.Pozri čo si napísal ty a čo ja.

Reagovat
smazaný uživatel

shevo, kdy te ty fory na druhou ligu prejdou.. uz se docela opakujes a je to dosti trpne.. jinak vam pristi rok nakopeme prdel hned dvakrat a to kdyz uz o neco pude..

Reagovat
Shevchenko

tesim se

Reagovat
smazaný uživatel

ja se stebou nechci hadat... proste mi prijde že to není tak vyznamne jak si nejspis myslite...tio je vsechno a k tomu me sere že sme prohrali

Reagovat
Shevchenko

Ježiš Silvio? Snad Luigi, ne? No, máte v tom přehled

Reagovat
smazaný uživatel

Jo Ac je AC prostě bomba

Reagovat
smazaný uživatel

co to je kua za pohar? normalni pratelak, ozdobeny bezvyznamnou trofeji a utkanim dvou rivalu, aby pritahli co nejvice lidi a meli z toho co nejvic prachu.. tak tohle je ubohost..

Reagovat
Shevchenko

si mimooooo

Reagovat
HOST*inzaghi

trofej je to trapná, ale jako přátelák nebo dokence ubohost??? to ne, oba týmy hrály až na 1 z každé strany v plné sestavě, takže zápas 2 rivalů letos pro nás...FORZA AC

Reagovat
HOST*

je to tradicni pratelsky zimni zapas, hraje se od 1991 a ziskal tradici a popularitu, myslim ze je to fajn, ve svete se vali spousta takovych poharu ale nemluvi se tolik o nich, a co se tyce penez ze vstupneho de to na charitu takze slovo ubohost neni na miste

Reagovat
Shevchenko

neni to zimní, ale letní zápas. Akorát letos vyjímka (korup. aféra)

Reagovat
smazaný uživatel

tak to se omlouvam, tohle me muselo kazdy leto minout, asi sem byl prilis zamestnan jinymi veci..

Reagovat
smazaný uživatel

popularitu si u me ten ohar asi neziskal... a dokud nevyhrajem ani neziska..

Reagovat
Shevchenko

Na vyhry je to 8:8

Reagovat
HOST*ital

Loni se v tom zápase zranil Buffon a tak nám solidárně dali Abiattiho,to už jsi zapomněl?

Reagovat
smazaný uživatel

zapominat milanske dobre skutky je lidske, a pro fanouska Juve povinne a ze jich zase nebylo tolik..

Reagovat
Shevchenko

zato vy ste pro nas neudelali nic

Reagovat
HOST*fd

Co se vytahujete Milančani hráli ste doma my sme ještě letos nehráli s týmem světové špičky takže to byl pro nás těžší zápas.Kdyby se hrálo v Turíně tak to dopadne jinak

Reagovat
Shevchenko

to určitě

Reagovat
HOST*ital

Buffon

?????(někdo musí přijít)-Barzagli-Chiellini(Boumsong)-Balzaretti

Camorranesi-Mascherano-Zanetti(Giannicheda,Paro)-Nedvěd(?)

Trezeguet(Bojinov)-Klose(Del Piero)

Každopádně musí přijít tvořivý hráč,kterému nebude vadit,že se rok bude střídat s Nedvědem,určitě jeden krajní bek a samozřejmě ti hráči,kteří zatím v Juve nejsou.Dál bude důležitý přestup Bojinova a udržení Trezeho a Camorranesiho.Za ty by v případě odchodu byli potřební další náhradníci.Prosadit by se mohli hráči,kteří teď bojují ve druhé lize,hlavně jsem zvědavý na Palladina.

Reagovat
HOST*

ja bych bral mascherana a barzagliho jako posilu........klose se me nezda, verim ze Bojinov - trezeguet by mohlo stacit, na stridani zalayeta a Alex....nebylo by spatne dotahnout Cassana, a treba DAlessandro.....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele