Berbatov chce zůstat v Monaku, které hodlá udržet i Abdennoura

01.03.2015, 14:42
Aktuality
AS Monaco už neinvestuje závratné sumy do posil a soustředí se hodně na zapracovávání mladých fotbalistů do kádru, rozhodně se ovšem nechce stát výhradně prodávajícím klubem. Svědčí o tom slova vice-prezidenta Vadima Vasiljeva o budoucnosti Dimitara Berbatova a Aymena Abdennoura...

Bulharský útočník v lednu oslavil již 34. narozeniny a smlouvu s knížecím celkem má jenom do konce sezony. I v na fotbalistu pokročilejším věku ovšem dokáže být hodně platný a potvrdil to například v týdnu v zápase Ligy mistrů na půdě Arsenalu.

"Už jsme mluvili s jeho agentem. Je třeba ještě chvíli počkat. Berbatov chce zůstat v Monaku, takže jednáme o nové smlouvě," prozradil v rozhovoru pro Le Parisien Vasiljev.

Berbatov v minulosti hrával v Anglii a hájil barvy Tottenhamu, Manchesteru United a Fulhamu. Celky z Premier League pak sledují jeho aktuálního spoluhráče Aymena Abdennoura, o tuniského stopera se zajímá například Tottenham.

"Zároveň chceme, aby u nás pokračoval Aymen Abdennour, o něhož je zájem v Anglii. Má s námi smlouvu ještě na tři roky, je to důležitý článek defenzívy," říká Vasiljev.

Autor: Tomáš Pavlík / sport-express.ru

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Na Arsenal bude stačit ještě další 3 roky, takže proč ne

Reagovat
wikingskrin

Naposledy na Arsenal nestačila snad jen Slávie

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě City. Ale to jsou takový nuly, že se to asi ani nepočítá.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ti nestačej ani na podpruměrnej Liverpool.

Reagovat
Beči

Reagovat
smazaný uživatel

no já si nestěžuju, ztráta s klubama jako Burnley nebo Liverpool je za stejné tři body jako třeba s United

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám že Abdennour udrží

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
ian.rush

Berbatov na nejvyšší úroveň už dávno nemá,

viz poslední zápas LM na Arsenalu, kde to totálně odchodil.

Sic dal gól, ale to bylo tragickou hrou guunerů, než jeho umem.

Ve studiu ho rozebrali moc pěkně...když mu začali číkat "chodič". Hroťák který se pohybuje na polovině hřiště není prostě hroťák. No a to že se jednou přidal k útoku, když tekl Arsenal v defenzívě, byla spíše vyjímka.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele