Berardi počká na červen, rád by ale zůstal v Sassuolu

19.05.2015, 16:02
Aktuality
V útoku Juventusu září Carlos Tévez, do dobré formy se dostal Álvaro Morata a z lavičky této dvojici kryje záda Fernando Llorente. Co se týče letních přestupů, mluví se o příchodech hráčů jako Edinson Cavani nebo Paulo Dybala, místo v prvním týmu Staré dámy tak pravděpodobně znovu nebude mít mladý Domenico Berardi...

Práva na dvacetiletého útočníka vlastní právě Juventus a Sassuolo, v jehož dresu letos Berardi navazuje na vynikající výkony z loňské sezony. V ligovém ročníku 2013/2014 nastřílel v Serii A šestnáct branek, letos zatím za záda brankářů soupeře poslal čtrnáct míčů. A další by mohl přidat v příští sezoně.

"Tohle je pro mě hodně důležitá sezona a každý týden pracuji na tom, abych se ještě zlepšil. Uvidíme, co se stane v červnu, zda zůstanu, nebo odejdu. Já sám věřím v setrvání v Sassuolu. Budu ale muset celou situaci zvážit se svým agentem," nechal se slyšet Berardi.

Z Berardiho se stává postrach defenzívy AC Milán. Vzájemný zápas z loňské sezony (4:3) rozhodl čtyřmi góly, v neděli se proti sobě oba týmy postavily znovu a Berardi tentokráte zaznamenal hattrick, kterým se podepsal pod vítězství 3:2.

"Zápasy s Milánem mi přinášejí štěstí. Bylo by skvělé, kdybychom neustále hráli právě proti Milánu," smál se včera odpoledne.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (331)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele