BENÍTEZ OPĚT SÁZÍ NA KRAJANY

31.01.2007, 13:26
Aktuality
Liverpool se slovy svého kapitána Gerrarda nevzdává boje o titul a na poslední chvíli shání také další posily. Jako obvykle se kouč Benítez poohlíží v rodném Španělsku. Francis Duran už přestoupil, krůček od angažmá na Anfield Road jsou Arbeloa a Mascherano.

Záložník Málagy Francis Duran přichází na Merseyside na hostování. Z druholigové Málagy se 18letý hráč přesunuje do Anglie s výhledem na možný budoucí permanentní přestup. Španělé vyinkasují 400 000 euro. Po diskusích s jeho Agentem Ramonem Arasou přijel Duran do Liverpoolu dnes. "Mluvil jsem s Rafou Benítezem. Věřím, že to je teď pro mne ta nejlepší možnost," řekl Francis ke svému transferu.

Liverpool by také do středeční půlnoci rád stihl transfer stopera či pravého beka Alvara Arbeloy z La Coruni. V létě hráč odešel z domovského Realu Madrid, kde se neprosadil a během 14ti zápasů za galicijský tým se vypracoval v jednoho z nejlepších obránců. U některých médií se dokonce dostal do ideální sestavy podzimu. Padesát procent z přestupní částky půjde do kasy Realu Madrid. Sám Arbeloa k možnému přestupu řekl: "Jsem překvapen tak jako nikdo. Vypadá to jako dobrý obchod pro Depor i pro mě, zvláště když by klub vyinkasoval téměř dvojnásobek, co za mne zaplatil." V tomto případě chybí k podpisu celého transferu pouze úspěšná zdravotní prohlídka.

Třetí fotbalista, o kterého se Liverpool zajímá, je záložník West Hamu Javier Mascherano. Tento přestup dlouho blokovalo pravidlo FIFA o tom, že jeden hráč nesmí za sezónu obléknout dres více než dvou klubů. Argentinský středopolař letos již hrál za Corinthians a právě West Ham, dostal však výjimku a ještě dnes by se měl upsat Liverpoolu.

Autor: Radek Nosil / eurosport.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Arbeloa je nejhorší hráč, který byl za posledních 5 let v kádru Realu Madrid. Docela se na ty jeho kiksy v PL těším :)

Reagovat
smazaný uživatel

Benitez nezaprie " roduverného". Stále ide po Španieloch. A to mohol byť v lete náš kouč - to by bolo na mňa.

Reagovat
HOST*Vincent Blanquinegro

spíš to vypadá že jste jeho talent řádně dusili, vůbec oceňuji práci Realu se stopery :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Díky za uznání , on šanci dostal, byl mizerný, jeden Mejía nám opravdu stačí...

Reagovat
HOST*Vincent Blanquinegro

jeden určitě, Arbeloa teď totiž bude hrát v lepším týmu

Reagovat
HOST*R.M.C.F.

Benitez nezvladne ani odkopnout mic

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele