Benítez o budoucnosti rozhodne příští týden

05.05.2017, 22:01
Aktuality
Newcastle se po jedné sezóně vrací do Premier League, zatím však není jasné, zda u toho i nadále bude kouč Rafael Benítez. Ten plánuje příští týden rozhovor s prezidentem klubu Mikem Ashleym a údajně po něm bude žádat ujištění, že ambice klubu v nové sezóně budou vyšší, než pouhé udržení mezi elitou.

"O budoucnosti jsem se zatím nerozhodl. Příští týden bychom si o tom měli promluvit, není to jen moje budoucnost, ale budoucnost celého klubu," prohlásil španělský manažer.

Popřel však spekulace médií, že své setrvání podmíní přestupovým rozpočtem ve výši 100 miliónů liber. "Viděl jsem různá čísla, že Rafa bude žádat to nebo ono. Nebudu ale chtít peníze. Od setkání očekávám, že si promluvíme o mých a jejich představách," dodal Benítez.

Newcastle čeká o víkendu poslední kolo League Championship doma s Barnsley a pokud uhraje lepší výsledek, než Brighton na půdě Aston Villy, bude se kromě postupu radovat také z titulu.

Autor: Petr Starý / dailymail.co.uk

Komentáře (9)

Přidat komentář
eder

In Rafa we trust!

Reagovat
kissak

musí zůstat a položit základ pro EPL, Newcastle patří do EPL

Reagovat
kissak

Rafa is our god

Reagovat
kissak

do prdele to jsem jedinej kdo si to myslí???

Reagovat
Beros

Doufám, že Ashley nebude vymýšlet pí#oviny a neodradí pana Beníteze, aby pokračoval v super práci, kterou u nás začal...

Reagovat
NuFc23

Su aj lepsi manazeri, ale momentalne je Benitez to naj., co si moze Newcastle dovolit

Reagovat
kissak

Ale těm Cashley nikdy nedá šanci

Reagovat
NuFc23

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud si Ashley nechce proti sobě otočit celý Newcastle,měl by a musí Benitezovi dát to co chce.

A Rafa ví jak na něj. Toho se nebojim .

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele