Benfica si pořídila levnou náhradu za Edersona, vrací se Varela

03.07.2017, 10:32
Aktuality
Lisabonská Benfica si našla náhradu za brankáře Edersona a nemusela přitom ani sahat příliš daleko do kapsy. Zatímco svou dosavadní jedničku portugalský mistr prodal za 40 milionů eur, Bruna Varelu si stáhl zpátky z Vitórie Setúbal za pouhých sto tisíc...

Bruno Varela sice před uplynulou sezonou do Setúbalu odcházel zadarmo, lisabonští si však udrželi práva na jeho zpětný odkup a takovou opci nyní ochotně aktivovali. Brankář portugalské jednadvacítky na právě skončeném Euru, kde odchytal všechny tři zápasy ve skupině, za sebou má skvělou sezonu.

Varelovi vyšel ihned srpnový debut v Primeiře Lize, když při remíze 1:1 vychytal nespočet šancí své mateřské Benfiky. Také následně Vitórii držel nad vodou a v březnu tohoto roku si dokonce na úkor zraněného Anthonyho Lopese vysloužil první pozvánku do seniorské reprezentace.

Dvaadvacetiletý účastník loňských Olympijských her v Benfice podepsal kontrakt na pět let a jeho příchod patrně vyústí v odchod dalšího brankáře, již 39letého veterána Paula Lopese.

Autor: Tomáš Daníček / slbenfica.pt, abola.pt

Komentáře (25)

Přidat komentář
dinss

Chrien mu bude rozdávat balóny.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš nosit vodu

Reagovat
smazaný uživatel

Už jen kvůli tomu posměchu tady doufám že se prosadí a vytře všem tady těm mamlasům zrak. Zrovna Benfica je na tohle ideální klub , spousta no name hráčů si tam udělala jméno , nevidím důvod proč by Chrien nemohl taky .

Reagovat
dinss

Já to myslím naprosto vážně. Doufám, že bude hrát a ukáže Vrbovi a spol, že ho přehlížet byla hloupost.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to pak sorry , já to to pochopil jinak ...

Reagovat
dinss

Pohoda

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosty souhlas, jenom at si pani trolove vzpomenou jak do klubu prisli jako nahrada za jednicku Oblak a Moraes a kde ted jsou..

Reagovat
Benfica

ja som napríklad neveril, že niečo bude z Matiča alebo Oblaka.. ide iba o to zamakať viac ako ostatný, Chrien to bude mať, ale mega ťažké v konkurencii hráčov ako Pizzi, Krovinovič, Filipe Augusto a ešte aj Guillhermo Celis a João Carvalho.. musí zamakať, potom sa ukáže (ako napríklad Varela ktorý nešiel na dovolenku).

Reagovat
smazaný uživatel

Já doufám, že vytře zrak tobě a s brekem půjde na slovensko.

Reagovat
smazaný uživatel

Skautuju 25 let poznam to myslim uz..za rok Varela bude v PL...leda ze by Zilinu koupil Tvrdik a verboval posily

Reagovat
smazaný uživatel

A koho si vyscautoval?

Reagovat
Walter_Sobchak

Další spartansky kokotko ktory nedopraje uspech slovenskemu hráčovi. To mate nejaku spoločnu diagnozu nie?

Reagovat
smazaný uživatel

A v čem je problém, že mu nepřeju úspěch? To je snad moje věc, ne? Komu přeju a komu ne. Ale kvůli tomu, že někomu nepřeju tak přece nejsem kokotko, ne? To už trochu přeháníš.

Reagovat
Walter_Sobchak

A to že si myslim že si kokotko je moja vec

Reagovat
smazaný uživatel

Je. A upřímně. Je my úplně jedno co si o mě myslíš.

Reagovat
smazaný uživatel

*mi

Reagovat
Benfica

a ešte podpíše André Moreira z Atlética.. takže oni dvaja + Júlio César, Paulo Lopes a ešte aj mladík Zlobin.. to bude zaujímavé a Varela sa vzdal dovolenky, aby zamakal a pobil sa o post jednotky..

Reagovat
smazaný uživatel

novy spoluhrac pre Chriena

Reagovat
smazaný uživatel

Benfica letos předvádí, že přestupová období zvládá skvěle Osobně mě zajímá, zda se u nich prosadí Chrien a Willock, ale oběma budu držet palce.

Reagovat
Benfica

Willock tohto roku ešte na 90% nie.. podľa mňa je až príliš mladý a na 60% si myslím, že bude hrať za b-tím a juniorku..

Chrien buď sa presadí, alebo asi pôjde na hosťovanie a potom sa uvidí..

Reagovat
smazaný uživatel

Díky Trochu se bojím, aby Willock nedopadl podobně jako Gauld, kterému se ve Sportingu nedaří prosadit.

Reagovat
Benfica

uvidíme, snáď áno, ale pochybujem, že hneď túto sezónu

on je hrotový útočník, alebo krídlo?

Reagovat
smazaný uživatel

Primárně křídlo, ale v U23 jsem ho viděl i na hrotu. Ačkoliv je pravák, tak hraje spíš nalevo.

Jeho starší bratr Matty hraje za U23 Manchesteru United. To je pro změnu střední záložník, výborně nahrává na dálku a má skvělý přehled o hře, do budoucna by z něj mohlo něco být. Mladší bratr hraje taky za Arsenal, ale protože ještě nehraje za U23, tak jsem ho neměl moc šanci sledovat.

Reagovat
Benfica

Dikes

No uvidíme, každopádne na krídlach je najväčší pretlak teraz, ale odchodom niekoho sa uvolní miesto, ale jak som písal asi nie túto sezónu, ale to ani nevadí lebo aj Grimaldo napríklad z Barcelony prišiel a rok nehral vôbec, už som myslel, že z neho nič nebude a nakoniec super hráč je, dúfam, že neodíde už teraz v lete

Reagovat
smazaný uživatel

Snad u vás ještě pár sezón vydrží. Pravda je, že na křídlech máte dost kvalitních hráčů dlouhodobě. Hodně štěstí v nadcházející sezóně

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele