Benfica si pojistila kanonýra Jonase, kterého vábili v Číně

02.03.2017, 13:15
Aktuality
Zanedlouho třiatřicetiletý brazilský kanonýr Jonas dál potáhne lisabonskou Benfiku. Orli si ho uvázali novým kontraktem do roku 2019, který z produktivního útočníka činí nejlépe vydělávajícího hráče v historii klubu...

Nová smlouva bude nadále obsahovat výkupní klauzuli ve výši 20 milionů eur, na platu si ovšem brazilský šutér výrazně polepší. Jonas si má nově přijít na 2,5 milionů eur ročně, čemuž se nevyrovná žádný kontrakt v dějinách lisabonského giganta.

Benfica tímto nejspíš reaguje na lednové spekulace o možném forvardově odchodu do Číny. V jednu chvíli měla na Jonasově stole dokonce ležet nabídka od Beijingu Guoanu ve více než dvojnásobné hodnotě, než s jakou přišla Benfica.

Jonas Gonçalves Oliveira, který do Lisabonu zavítal v září 2014 jako volný hráč po angažmá ve Valencii, sice sám údajně váhal, samotný klub ho ale odmítl pustit a nyní si ho raději zavázal.

V této sezoně zatím Jonase průběžně trápí zranění. Velkou část podzimu útočník vynechal kvůli operovanému kotníku a zatím stihl nastřádat jen pět gólů v devíti ligových startech. Jeho další vystoupení v červeném dresu bude Jonasovým jubilejním stým ve všech soutěžích.

Autor: Tomáš Daníček / abola.pt

Komentáře (6)

Přidat komentář
El Campeon

Čína

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Darren Fletcher

SBC Jonas

Reagovat
smazaný uživatel

Jonas brothers

Reagovat
JackDaniels.

On je skratka frajer a o je to sice pekne ale ja byt manazerom tak 33-rocneho hraca za dvajnasobok toho co ziadam urcite pustim...zaujimalo by ma kolko to bolo...20mil. vykupka ...kto vie

Reagovat
smazaný uživatel

tak půjde v létě no

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele