Ben Arfa září v dresu Nice, myslí i na návrat do reprezentace

28.09.2015, 16:02
Aktuality
O hodně na jaře přišla francouzská liga a fanoušci, když Hatem Ben Arfa nedostal svolení k tomu hrát za Nice. 28letý ofenzivní záložník má v úvodu nového ligového ročníku vynikající formu a potvrdil to i ve včerejším zápase na půdě Saint-Étienne, kde jeho tým vyhrál 4:1...

Ben Arfa loni v průběhu podzimu nastoupil za Newcastle a Hull City a podle regulí FIFA jeden hráč nesmí v průběhu sezony hrát za tři kluby. Nice tak nedostalo svolení ho v lednu zaregistrovat, přestože se s někdejším fotbalistou Lyonu dokázalo dohodnout na podmínkách kontraktu.

Ben Arfa si na debut v dresu Nice musel počkat na letošní srpen a OGC zatím odvádí vynikající výkony. V osmi zápasech nastřílel už šest gólů, naposledy se včera dvakrát prosadil na půdě favorizovaného Saint-Étienne a má velký podíl na průběžném sedmém místě v tabulce.

Ben Arfa se v tuto chvíli koncentruje na výkony v dresu klubu, které by mu mohly pomoci i k návratu do národního týmu a třeba i účasti na domácím evropském šampionátu. Za Francii nastoupil ke třinácti zápasům, naposledy ovšem reprezentační dres oblékl před třemi lety.

"Stále je to daleko, ale proč ne? Francie má mnoho dobrých hráčů. Už teď jde o velmi silný tým, který má svůj základ a ten je pohromadě poměrně dlouho. Je těžké se tam dostat, ale je na mně, abych se díky výkonům na trávníku pokusil se do reprezentace dostat," prohlásil.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (18)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ta jejich repre je slušně našlapaná, pokud jim to bude fungovat jako tým, tak to Euro třeba urvou

Reagovat
REPLIKATOR

Se nedivím, když rok odpočíval

Reagovat
smazaný uživatel

Ten jeho gol naprosto neskutečnej..

Reagovat
smazaný uživatel

Skvělý hráč, proč mu to vůbec v Newcastlu nevyšlo?

Reagovat
smazaný uživatel

Mizol z tréningov, Harry.

Reagovat
Kucka

Reagovat
bayern987

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Y.Cabaye

Hrál dobře, ale hrozně moc na sebe. Pak se zranil, vypadl asi na půl roku a pak už mu to nešlo.

Reagovat
smazaný uživatel

nerealne, v prumernem klubu muze hrat prim, ale kdykoliv byl nekde kde neco umi, neprosadil se

Reagovat
vicinda07

take goly ake dava niekedy on, priklad bol ten jeho druhy cez vikend, musi davat len genius....nepresadil sa vsade pre svoje spravanie, nie pre vykony

Reagovat
icka

problemem byla jeho hlava ne fotbalove umeni

Reagovat
Spalovač šancí

Nějak ti to hapruje, v Newcastlu rozhodně prim nehrál

Reagovat
Seydou Doumbia

Arfa a Diarra z5 do repre. I když druhý jmenovaný to bude mít hodně těžké (Pogba, Matuidi, Kondogbia, Schneiderling, Gonalons, Coquelin...)

Reagovat
smazaný uživatel

No konečně dostal rozum.

Reagovat
Rarášek

Hateeeeeeeeem

Reagovat
smazaný uživatel

Nice ma prekvapuje.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele