Bellarabi: Soustředím se pouze na Leverkusen

02.10.2015, 14:42
Aktuality
Skvělé výkony předvádí za Leverkusen Karim Bellarabi, jenž se podle posledních zpráv dostal do hledáčku Interu Milán. Německý reprezentant se však soustředí výhradně na Bayer...

Rodák z Berlína přišel do farmaceutického celku z tehdy ještě třetiligového Eintrachtu Braunschweig, dlouho se však nemohl prosadit a pravidelně odcházel na hostování.

To se změnilo před začátkem minulého ročníku. Kouč Roger Schmidt vložil do rychlého křídelníka důvěru a Bellarabi se mu odvděčil dvanácti ligovými zásahy. To už 25letý ofenzivní hráč nastupoval za německou reprezentaci, které nakonec dal přednost před nabídkou Maroka.

Dobrých výkonů si logicky začaly všímat i zahraniční celky, během poslední dnů se Bellarabi objevil ve spojitosti s Interem Milán, sám se však soustředí pouze na Leverkusen. "Každý hráč má z podobné zprávy radost. Soustředím se však pouze na Bayer a nejbližší zápas s Augsburgem, který chceme zvládnout a prodloužit tím vítěznou sérii," okomentoval spekulace Bellarabi.

Autor: Jiří Vojík / football-italia.net

Komentáře (29)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tak proč by taky chodil do horšího

Reagovat
Furia Ceca

Tak přesně tenhle komentář jsem tady čekal, ale nečekal jsem, že to vyjde hned na první pokus...

Reagovat
FuckT

Mediocrity... Bohuzial, existuju aj ludia, ktori si este v utrobach svojej vyvijajucej sa mysle urcia jednu jedinu zivotnu misiu, vzdy a vsade, a hlavne s neutichajucou vasnou a odhodlanim, sirit svoju nekonecnu hlupost v roznych podobach, ale samozrejme repeticia jednej nie je vobec vylucena.

A preto tu stale clovek cita tie iste kokotiny tych istych kokotov, ktori aj ked nemusia vzdy byt jedna a ta ista osoba, su urcite prepojeni nejakym celestialnym zazrakom...

Reagovat
junglist

dyť má pravdu, stačí si o víkendu přepnout z německý ligy na tu italskou chodící srágoru a je to vidět na první pohled. vždyť v jaký jiný lize můžou hrát prim 40letý hráči? v lize, kde to prostě jde odchodit. hnusný a starý stadiony, korupce, malá návštěvnost... ok, milánský kluby se trochu zvedaj, ale nechápu, jak je někdo může tlačit před bundesligovou top 5

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FuckT

Takze je to take lahke zhodnotit? Podla mna ani zdaleka. Napr. to, ze Juve skoncilo az vo finale LM by sa tiez malo pocitat do urovne ligy, nie? Neapol taktiez pred par rokmi postupil cez MC, ale nebolo nutne hned pisat, ze MC je pod uroven SSC, alebo ano? Ide o to, ze tento prispevok ma hodnotu repeticie 286,589,456,589 a kazdym dnom rastie. A tiez, co ma spolocne liga s individualnymi klubmi? Leverkusen je momentalne 6 (EL) a Inter 2 (LM), a asi netreba nikomu hovorit, ze ktoru sutaz chcu hraci, treneri, majitelia a aj fanusikovia hrat, alebo ano?

Vzdy sa mi paci, ked na porovnanie a vyhodnotenie dvoch danych situacii alebo veci, kde existuje aspon 60,000 faktorov, niekto pouzije ale 3, mnohe zabudajuc kvoli ignorancii, niektore mienene, a v klude si urobi zaver podla tychto nedostacujucich informacii. Inter predsa len ma historiu, fans po celom svete a mozno je to kurva tajne zid a Nemcov samotny hrac nemusi, hence the desire to penetrate the vaginal cavities of Inter Milan...

A co sa tyka tych starych hracov, nuz my za to nemozeme, ze v SA sa ocakava taka laska k futbalu, ze to hracom pridava energiu a fyzicku silu este na zopar rokov naviac. ;) Tato posedna veta je podlozena asi tolkymi podstatnymi udajmi a informaciami ako Hankov predpoklad, ze Leverkusen je lepsi ako Inter.

Reagovat
smazaný uživatel

taky mám pocit, že je to teď na místě

Každopádně v první řadě jde hlavně o peníze, takže možná tak.

Reagovat
FuckT

Ide hlavne o LM, kazdy chce LM, to je proste IMPERATIVE, ci uz debatujeme o hracoch, treneroch, fans, atd...

Reagovat
stas87

Bez toho smajla..co mu ponukne sucasny Inter oproti Bayeru?Len viac peniazi?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fridgiee

Jméno. Radši bych v CVčku štaci Internazionale než Bayer..

Reagovat
stas87

To by platilo tie styri roky spät,dneska Milan skratka nema zvuk a ak hej,tak nie tak drasticky väcsi aby to Bellarabi vobec zvazoval.

Reagovat
smazaný uživatel

no za to když se řekne leverkusen tak už nic víc není .)

Reagovat
smazaný uživatel

Výbornej hráč

Reagovat
Zark

leverkusen má šikovné hráče, že jo lazio

Reagovat
FuckT

Momentalne spokojnost so Sarrim, ale ten Benitez este stale boli...

“I turned down the Napoli bench twice,” Guidolin explained to Radio Crc.

“On the second occasion I was wrong. The first time we [Udinese] had just reached the Champions League and I didn’t want to leave the team.

“The second time around I was was contacted for after [Walter] Mazzarri, before [Rafa] Benitez arrived. I was wrong to say no, I should have accepted De Laurentiis’ proposal, he was always good to me.”

Reagovat
olis

skoda no, to by bola idealna nahrada za Mazzariho, ale treba si uzivat ze sa to znova vracia tam kde to bolo

Reagovat
FuckT

Tomu ver, aj ked Mazarri podla mna mal aj trochu stastia co sa tyka tych uspechov, vychytal aj neskutocnych hracov (Lavezzi, Hamsik, Cavani), ktori sa ocitli na nakupnej listine nejedneho velkoklubu... Tym samozrejme nechcem Mazarrimu ubrat z jeho schopnosti, ale je pravdou, ze vychytal neuveritelne dobru 3-ku. Na druhej strane ale ten zvysok timu nemal zrovna hviezdny.

Reagovat
olis

tak ono bez kvalitnych hracov vysledky velmi neurobis, ale presne tak Sarri ako aj Mazzari: tvrda poctiva robota, presne bolo dane co sa ma ihrisku robit, odmakat kazdy zapas ako to len ide, snaha o dobru defenzivu s tym ze hrat aj pekny utocny futbal - to su presne veci ktore chcem vidiet, a obaja trenery ich presadzuju aj ked trosku odlisne

Reagovat
olis

samozrejme tieto veci sa moze snazit tlacit hocijaky trener ale nie kazdy to vie, Mazzari to vedel a patril medzi najlepsich, u Sarriho sa o tom este na 100% hovorit neda ale ja som si takmer isty ze to bude uspesne a asi aj dlhe posobenie

Reagovat
Pipo123

Toto u vás začal Reja, na to netreba zabúdať, on naštartoval Hamšíka, Lavezziho a ďalších, on vytvoril taký ten agresívny Neapol, vtedy som vás mal docela rád, Mazzari to mal po Rejovi dobre pripravené, či už herne, systém na troch obrancov, alebo hráčmi ktorých naštartoval Reja.

Reagovat
olis

k tomu sa vyjadrovat velmi neviem lebo som poriadne zacal Neapol sledovat az ked tam trenoval uz Mazzari

Reagovat
Zark

Reagovat
olis

Reagovat
Zark

dobrý poznatek

Reagovat
FuckT

Tak po Rejovi to mal skor dobre pripravene Robertko Donadoni, az potom prisiel Walter... Aj ked to bolo iba 7 mesiacov, ak ma pamat neklame Donadoni vedel za ten cas skodu napachat, stacilo mu. :D

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Free_player

zatopil

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele