Beijing Guoan získal útočníka Yilmaze

15.02.2016, 19:28
Aktuality
Burak Yilmaz se stal posilou Beijingu Guoan. Čínský celek získal nyní již bývalou oporu Galatasaraye za 8 milionů eur a podepsal s ní kontrakt do konce roku 2019...

Nyní 30letý kanonýr je odchovancem Antalyasporu, načež si postupně vyzkoušel angažmá ve všech istambulských klubech, posledních čtyři a půl roku nastupoval za Galatasaray.

Ten nyní svoji dlouholetou oporu, která měla stále platnou smlouvu až do roku 2019, ztratil, přičemž od ambiciózního Beijingu Guoan na oplátku získal částku 8 milionů eur.

Yilmaz má kromě jiného na kontě i 42 utkání za tureckou reprezentaci, během nichž se do střelecké listiny zapsal devatenáctkrát.

Celkem má zkušený útočník na svém kontě dva turecké tituly, čtyři pohárová vítězství a stejný počet triumfů v místním Superpoháru.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (21)

Přidat komentář
pepinho2

Jenom 8, troškaři

Reagovat
Jardman

Oni to doženou na platu.

Reagovat
smazaný uživatel

Za skoro jednatřicetiletýho snajpra z Turecka 8M €? To si myslím, že by za něj nikdo v Evropě nedal, byť měl čuch na góly.

Reagovat
REPLIKATOR

Další trouba

Reagovat
arsavin

Rozhodl se dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Ve třiceti jít vydělávat prachy, co by nikde jinde na světě nedostal ? Navíc pokud Čínani budou dál utrácet jako teď, tak za rok za dva může hrát v podstatě stejně kvalitní, nebo i kvalitnější lize, než hrál doteď s několikanásobně vyšším platem. Podle mě chytrej tah, i když osobně mě ty přestupy do Číny celkem štvou.

Reagovat
delfin

zachvili se budeme koukat na cinskou LM

Reagovat
TheMally11

Úplně top týmy si ale udělat nemůžou, tuším, že mají pravidlo max 4 cizince v týmu

Reagovat
REPLIKATOR

Hroznej chudák s platem v tureckým top týmu

Reagovat
FC Porto FC

zajímavý že ho Galatasaray pouští

Reagovat
C-M@ster

Dneska o tom byl rozhovor v DVTV, pokud to někomu náhodou uniklo a zajímá ho to:

Teda spíš o čínských investicích do ČR a tak...

http://video.aktualne.cz/dvtv/lomova-politiky-cina-okouzluje-ale-firma-investujici-v-cr-ma/r~ae65657ed3d911e584160025900fea04/

Reagovat
LokoLFC

Reagovat
Kang & Kodos

Tvrdík už na twitteru vyhrožuje soudem.

Reagovat
VojtovaChelsea

a po žních zpátky k Turkovi

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

to je fakt burák

Reagovat
jenculko

Aj Jelavic prestupil do ciny ale do druhej ligy za skoro 12 melonov

Reagovat
smazaný uživatel

do druhý za 12?

Reagovat
jenculko

Jj http://m.sportnet.at/home/fussball/international/4926187/index.dot tu som to cital a myslim ze aj na transfermarkt.de je to

Reagovat
Elliasson

https://pbs.twimg.com/media/CaX-jeWXEAE6gB3.jpg:thumb

Tento Off Topic k článku až moc dobře pasuje.

Reagovat
Elliasson

Pardon, vložil jsem to nešťastně. Každopádně, tuto fotku vložil na svůj Twitter jistý Jarda Tvrdík a napsal k ní "Priprava partnerstvi mezi Slavia a Peking Guoan (ctyrka Ciny). Majitel CITIC Group je spolumajitel Manchester City"

Yilmaz do Slavie?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele