BECKHAM VYLOUČIL ODCHOD DO USA

04.12.2006, 12:53
Aktuality
Ani "Beckhamovo pravidlo" nepřiláká bývalého kapitána reprezentace Anglie do Spojených států. Vedení MLS nedávno přijalo opatření, které umožní do ligy přivést hvězdné hráče, ale ten, kvůli němuž všechno začalo, nemá zájem.

31letá superstar, která v posledních letech ztrácí lesk, má v Realu smlouvu do konce sezóny. Už v září se začalo mluvit o prodloužení smlouvy, ale Beckham pod novým koučem Fabiem Capellem často jen sedí na lavičce a tak se jednání, jestli vůbec nějaká jsou, neustále protahují.

A to je voda na mlýn spekulacím, podle médií má na Beckhama spadeno snad každý druhý tým v Anglii. A nejen tam, velký zájem projevila zámořská soutěž Major League Soccer a především tým Los Angeles Galaxy.

Davidu Beckhamovi se však do stěhování moc nechce. "Média budou vždy spekulovat, ale já jsem šťastný v Realu Madrid. Na odchod do USA ani nemyslím," prohlásil Beckham.

Není to tak dávno, co se vyslovil, že není příliš spokojen se svou pozicí v týmu. Pozice se nezměnila, změnil se tedy jeho názor? Nebo teď chce jen všechny uklidnit a v lednu si skutečně sbalí kufry?

Autor: Petr Starý

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

..David a Fabio

Reagovat
smazaný uživatel

Napřed by musel změnit rozestavení (ale to už je u tématu Real vs. Becks silně obehraná písnička), ostré pravé křídlo on nikdy nebude...

Reagovat
HOST*Real

Teď, když se Ronaldo vrátil do formy, budete hrát na dva útočníky?

Samozřejmě, proč ne? Vždycky jsem říkal, že budu.

Tak tohle řekl Capello. Což svědčí o změně na 4-4-2, takže ta změna rozestavení (kterou bych tak hrozně rád) možná není zas až tak od věci. Ale u Capella jeden nikdy neví.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som za 4-4-2, ale žiadny tréner nemení tím, keď šlape naplno - a náš ide výsledkovo naplno.

Reagovat
RMCF

Pokud Capello přejde na 4-4-2 tak to určitě nebude to 4-4-2 co bys chtěl ty(s jedním DM a jedním AM), ale budou ve středu opět Diarra s Emersonem, jediná změna oproti současnýmu rozestavení bude ta že místo jednoho z ofensivních záložníku bude druhý útočník Ronaldo...

Reagovat
smazaný uživatel

PJi, já si myslím, že o tomhle fakt nemá vůbec cenu psát. Půlka z toho jsou stejně výmysly novinářů a Becksovi to akorát dělá špatnou reklamu. Silně pochybuju, že by každý týden měnil názor...

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám Beckhama docela rád škoda, že nehraje být nim tak asi bych se vrátil na ostrovy třeba do toho Tottenhamu ještě bych ho totiž rád viděl hrát a ne jenom koukat na jeho reklamy s voňavkama

Reagovat
HOST*Tavo

Měl by jít do Ameriky. Dneska už je stejně víc módní ikona než hráč. Jeho forma nezastavitelně padá, je docela starej, v Realu ho žádná budoucnost nečeká a finančí podmínky v USA má lepší než bůh. Na jeho místě bych se moc nerozhodoval a šel do MLS. Ostatně to udělali už daleko lepší hráči před ním jako Batistuta, Guardiola...

Reagovat
smazaný uživatel

Ať nikam nechodí.

Reagovat
HOST*robik

Není typem fotbalisty, který by byl pro Real Madrid platný, může odejít a vůbec nic se neděje, na jeho místo má momentálně Capello lepší hráče.

Reagovat
HOST*TOP

Cassilas- Cicinho, Cannavaro, Sergio Ramos, Roberto Carlos - Diarra - Reyes, Gago, Robinho - Van Nistelroy, Ronaldo ( Adriano)

Reagovat
HOST*PUYOL

Co s takou zostavou??Majstri s nou nebudu ani za 10 rokov

Cicinho, Cannavaro,Roberto Carlos,Reyes,Van Nistelroy, Ronaldo ( Adriano)-Su slabi hraci.Ked to porovnas zo Zambrotom,Puyolom,Messim,Ronaldinhom ci Eto´om. Ale laveho beka potrebuje aj FCB

Reagovat
smazaný uživatel

A načo tú zostavu chcete meniť, keď s tou terajšou vyhrávame ? - a vyhrali sme aj nad Barcou, aj vo Valencii.

Reagovat
HOST*

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele