BECKHAM DO ARSENALU?

21.02.2003, 15:59
Aktuality
Podle anglického listu Evening Standard se anglický velkoklub Arsenal Londýn uchází o Davida Beckhama z Manchesteru United. Chce tak prý využít rozepře mezi Beckhamem a trenérem Fergusonem (viz článek níže)...

Trenér Alex Ferguson i sám hráč však říkají, že mezi němi žádná rozepře není. Arsenal nabízí za Beckhama až 30 miliónů liber. "Žil jsem v Manchesteru přes dvanáct let, ale vžycky jsem byl Londýňan a na tom se nic nezmění," citoval list Beckhama. "Je možné, že jednou budu hrát za londýnský klub. Ve fotbale nikdy neříkej nikdy. Věci se hrozně rychle mění, takže se to nedá vyloučit," řekl prý také kapitán anglické reprezentace.

Beckham má však v Manchesteru smlouvu ještě na dva a půl roku a za týden si vydělá neuvěřitelných 90 tisíc liber. Pro Beckhamův přestup by prý hrálo také to, že se v Manchesteru nelíbí Beckhamově manželce, ex-spice Victorii. Beckham a Manchester jsou však spolu spjati velkým poutem, které dokáže narušit jen málo co. Beckham již dříve dostával nabídky od evropských velkoklubů jako Bayern Mnichov nebo AC Milán, kde mu slibovali mnohem větší platy - vše však odmítl. Proto je velice málo pravděpodobné, že by teď přestupoval k největšímu rivalovi.

Autor: Jan Werner

Komentáře (15)

Přidat komentář
HOST*Adam

Já byh teda nechtěl aby Beckham šel do Arsenalu.Myslim že tam maj

hodně dobrejch hračů.

Reagovat
PJ

Nikam nepůjde, Wenger popřel, že by o něj měl zájem a že by ty prachy chtěl nabídnout. Takže to byla kachna opřená o to, že Beckham nevyloučil že někdy někam přestoupí a že se o něj Arsenal možná někdy zajímal...

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně že nikam nepůjde, kdo by ho chtěl? Arsenal asi těžko, když má Ljunberga a Wiltorda, kteří jsou daleko lepší.

Reagovat
HOST*Adam

V Arsenalu nemaj jenom Ljunberga a Wiltorda ale třeba i Henryho,Pirese

Vieiru,Kanua...........Takže nejen kvuli tim dvou ale i kvuli jinym skvělým

hráčů Beckhama nechtěj.

Reagovat
smazaný uživatel

merenguesi co to zas placas za nesmysli???? Kdes prisel na to ze Ljunberg a Wiltord sou lepsi nez Beckham! To je zatim nejvetsi blbost cos tady rekl, to by me zajimalo jakych nesmyslu se od tebe este dockam

Reagovat
smazaný uživatel

Nebuď hned nervní.

Reagovat
smazaný uživatel

hm

Reagovat
HOST*Adam

Nevim jak lj.ale Wiltas je lepší než D.B.

Reagovat
HOST*

No tak to je ale riadna blbost, vsak ako hra Arsenal. Nahodne prihravky od vlastnej brany a to je cele. Ved nevedia doma ani hrat. Co konecne dokazu v LM. ved nevedia v nej hrat ak ich pozeras. a videl si tu lahku zalezitost v Juventuse. a to Keane hral stopera. no tak radsej nechaj tak...

Reagovat
HOST*

Sem napište text.

Reagovat
smazaný uživatel

Beckham by se Arsenalu prostě nehodil, jenom by brzdil hru. Kanonýři potřebují na křídlech rychlonohé hráče, kteří by přečíslili soupeře. Beckham jenom stojí a centruje, ale kdo by tam ty hlavy dával? Jedině snad ze standartek. Proto jsou pro Arsenal Wiltord s Ljunbergem platnější.

Reagovat
smazaný uživatel

To ze se Beckham nehodi do Arsenalu je pravda

Reagovat
HOST*

Sem napište text.to nemyslim Arzenal ma vela hracov ktory hraju sami na seba a pustaju sa do kluciek myslim ze by sa im hodil presne hrac tipu Beckham , ktory vie zrychlit hru dlhym pasom jedine takyto hrac Arzenalu chyba a inak maju vsetko a ze by neprofitovali z Beckhemovych centrov tomu tiez neverim Henry je skvely hlavickar ako aj Pires ci Kanu

Reagovat
smazaný uživatel

Henry s Piresem nejsou kvalitní hlavičkáři, vždyť třeba Thierry dal před 3 týdny první gól za Arsenal hlavou. To je tedy co říct. Kanu skoro nehraje, protože se rozehrál Jeffers.

Reagovat
HOST*Luki

Je tu plno reakcí na to, že by se Beckham do Arsenalu nehodil. Já si totéž nemyslím a nesouhlasím s tím, že brzdí hru. Je ale pravda, že Wiltord či Pires jsou na lajně mnohem kreativnější. Je podle mě těžké soudit, ale rozhodně Beckham toho ještě hodně dokáže.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele