BECKHAM DEFINITIVNĚ V REALU

01.07.2003, 23:50
Aktuality
David Beckham dnes úspěšně absolvoval lékařskou prohlídku a podepsal smlouvu – definitivně se tak stal hráčem Realu Madrid. Stal se tak zatím posledním klenotem v bohaté pokladnici španělského velkoklubu, stal se spoluhráčem takových hvězd, jako jsou Zinedine Zidane, Luis Figo, Raúl, Ronaldo nebo Roberto Carlos...

"Prošel," řekl to nejpodstatnější doktor Alfonso del Corral, který prohlídku prováděl. "Dle našeho názoru je ve výborné kondici, je jako nový. Nic už mu nezabrání v hraní za Real," uvedl dále del Corral. Dalším testům se Beckham podrobí během příštích týdnů, kdy Real čeká předsezónní příprava na Dálném východě.

Veškeré podstatné kroky tak má Beckham za sebou, zítra dopoledne by měl být oficiálně představen fanouškům. "Jsem opravdu velmi šťastný," uvedl 28letý fotbalista krátce po podpisu smlouvy na internetové stránce Realu. Jednou důležitou věcí, která dosud není vyřešena, je číslo, které bude Beckham nosit na dresu. Sedmičku, kterou měl v Manchesteru a kterou nosí v anglické reprezentaci, v Realu drží Raúl a rozhodně se jí nehodlá vzdát. Jediným volným číslem je v současné době čtyřka, kterou uvolnil propuštěný Fernado Hierro.

Autor: Petr Starý

Komentáře (4)

Přidat komentář
antimadrista

Jen počkej až přijedeš na Nou Camp chlapče, to tě ten smích přejde, budeš litovat, že sis vybral Real.

Reagovat
smazaný uživatel

Vás už se nikdo nelekne. Máte zlost pomalu na půlku mančaftu, ale to nevadí. Jestli vám totiž povolí nervy, tak to zle nedobře odskáčete. Takových 6 zápasů v azylu, to by byl ten pravý trest pro nepoučitelné Culés.

Reagovat
antimadrista

Španělský fotbalový federace se nikdo nebojí. Jestli budou s váma na Nou Campu nějaký potíže (jestli nás zase vyprovokujete), tak nějakej zákaz Barca klidně smete ze stolu a bude se odvolávat do tý doby, než už to všechny vomrzí a Barce to prominou, jako letos.

Reagovat
HOST*HOST*PUH

Urcite je to moje oblibene cislo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele