BECKENBAUER O SCHUSTERA NESTOJÍ

21.02.2007, 19:15
Aktuality
Bernd Schuster se novým trenérem Bayernu Mnichov nestane, alespoň to tvrdí předseda německého klubu Franz Beckenbauer. Podle bývalého mistra světa nemá současný kouč španělského Getafe dostatek zkušeností na to vést klub, jakým je Bayern...

"Jeho Getafe je těžko středem světa," odsekl jasně Beckenbauer v rozhovoru pro televizní stanici Premiere. "Císař" sice po nedávném vítězství Getafe nad Valencií v poměru 3:0 ocenil Schusterovy kvality, nyní však upřesnil, že jeho tehdejší slova neměla s Bayernem nic společného.

Bayern nedávno odvolal Felixe Magatha a na jeho místo dosadil zpět Ottmara Hitzfelda. Jenomže ani tato změna nepřinesla ovoce, bavorský velkoklub se i nadále trápí, a to nejenom výsledkově, ale také herně. V bundesligové tabulce mu patří čtvrtá příčka s hrozivou dvanáctibodovou ztrázou na vedoucí Schalke a to pravé ořechové to není ani v Lize mistrů. V jejím úvodním duelu proti Realu Madrid se včera hráči německého týmu opět nevyvarovali několika hrubých chyb, díky brance Marka van Bommela z 88. minuty si však domů odvezli alespoň slibnou prohru 2:3.

Už teď se u našich západních sousedů žhavě spekuluje o Hittzfeldově letním nástupci a mezi nejčastěji skloňovaná jména patří právě Bernd Schuster. Kouč Getafe se přitom zájmu tohoto Bayernu nijak nebrání, spíše naopak: "Bayern bych neodmítl. Německo mě pořád láká, rád bych se jednou vrátil domů. To ovšem neznamená, že ve Španělsku nejsem spokojený," zalaškoval si bývalý hráč Barcelony a Realu Madrid s bavorským velkoklubem.

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

V pohode, aspoň bude o jedného soka menej. Ale od Beckenbauera som len nedávno čítal jeden rozhovor a zdá sa mi, že miestami išiel trochu od veci... Asi je už starý.

Reagovat
smazaný uživatel

no tak já jsem někdy strašnej hajzl , dělám si často legrandu ze starých nemohoucích lidí .. ale je fakt, že stářá je stáří a nikdo z nás ho neovlivní

Reagovat
HOST*Bandjo

POdla mna ma Schuster urcite viac skusenosti ako Von Heesen, ktoreho chcu

Reagovat
HOST*Ján Macek

Myslím že v Bayerne mal zostať trenér Felix Magath a bolo by treba vymeniť niektorých hráčov hlavne v obrane/Lucio/

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele