Bayernu Mnichov až do konce sezóny nepomůže Vidal

17.04.2018, 19:52
Aktuality
Arturo Vidal do konce letošního ročníku nebude k dispozici Bayernu Mnichov. Chilský středopolař laboruje se zraněným kolenem, se kterým včera podstoupil operační zákrok...

Zanedlouho 31letý záložník naposledy za mnichovský velkoklub nastoupil do úvodního čtvrtfinálového utkání Ligy mistrů se Sevillou (2:1), kde střídal se zraněným kolenem.

Vidal se následně vrátil do přípravy, ovšem zdravotní problémy si obnovil, načež se rozhodlo o tom, že bude muset podstoupit operaci. Té se reprezentant Chile podrobil včera, zranění se však ukázalo vážnější, než se původně předpokládalo, takže už si ve zbytku sezóny nezahraje.

Bavoři se tak bez své opory budou muset obejít ve zbývajících čtyřech ligových duelech a zejména v semifinálových zápasech Champions League, kde na Bayern čeká Real Madrid.

Autor: Jiří Vojík / sport1.de

Komentáře (49)

Přidat komentář
Bastaron

Javi to zvládne

Reagovat
db18

Paráda, šance postupu přes Real se rapidně zvýšila.

Reagovat
livefan

to hraje tak spatne?

Reagovat
Anacron

Spíš jde o jeho Horkou hlavu si myslím

Reagovat
Uwe háže buly

V tom dvojzápase by byl tradičně na pokraji vyloučení.

Reagovat
mayday

Snad největší vymetlo, ten když dostane žlutou, tak je schopnej do minuty zajíždět jak blázen

Reagovat
Bayern +

Ale netreba zabúdať, že je to náš jediný záložník, ktorý vie preraďovať rýchlosti. Až tak ružovo by som to nevidel, obzvlášť keď Javí s Thiagom sú zvyknutí hrat jedným tempom.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Perez si to určitě znovu pojistí a někdo z Bayernu tu redku jistě dostane. Jako letos ve všech kolech.

Reagovat
Lamskej#RMCF

kolik ti je ?

Reagovat
smazaný uživatel

21 a jak to s tímto faktem souvisí?

Reagovat
Bastaron

Reagovat
smazaný uživatel

"Nad věcí" ale stejně si zas přijdeš pobrečet, až Real zvítězí.

Reagovat
smazaný uživatel

no a co s tim kolenem teda ma ???

Reagovat
Rich

Javi, Thiago a Tolisso to zvládnou místo něj, pokud by někdo vypadl, tak při nejhorším bychom nahradili někoho Rudym.

Jinak každopádně je to smůla, že Bayern o něho přišel. Ale i kdyby byl zdraví, tak v zápasu s Realem bychon ho nechal sedět na lavičce z pochopitelných důvodů.

Reagovat
smazaný uživatel

To je dobře, v Juventusu si pamatuju, že hrál ve vypjatých zápasech hrozně tvrdě a žlutou měl v prvním poločase a ve druhém ho často vyloučili. Možná i v repre Chile nebo v Bayernu se mu to stává také.

Reagovat
10

v Juve dostal 1 červenou kartu v 171 zápasech

Reagovat
Bayern +

A u nás takú, ktorá by nás nejak náramne oslabila tak len tu proti Reálu aj to na hráča, ktorý už dávno nemal byt na ihrisku.

Reagovat
vladino10

Hlavne vtedy nemal byť na ihrisku už ani vidal..on tam nahromadil snáď 5-6 zákrokov na žltú, paradox je, že tú druhú dostal práve za čistý zákrok..

Aj v bl ho bolo až príliš často vidno ako gestikuluje, fauluje a prežíva to..túto sezónu sa dosť ukľudnil v tomto smere, fakt aspoň mne jeho správanie prišlo o 180 stupňov iné..na druhej strane, ak hore píšeš niečo o tempe- proti Seville nám jeho zranenie v prvom zápase možno zachránilo zápas, po jeho odchode sme sa zrazu cez ten jej pressing dokázali dostať..

Reagovat
Bayern +

Pretože nastúpil James, čiže ortodoxne ofenzívny a nápaditý hrac. Jupp ale vedel, že Sevilla nie je HSV, preto šiel do zápasu s inou taktikou a Vidalom miesto Jamesa.

Reagovat
vladino10

Ak sa nedostaneš z pressingu súpera a nedokážeš založiť žiadny útok, tak hráš v podstate betón..nevedeli sme sa s nim dostať cez polku, po jeho odchode sa uľavilo aj obrane, paradoxne vďaka tomu, že sa nám darilo viac útočiť

Reagovat
Kuba94

To si moc dobře nepamatuješ teda. Nechlastej tolik.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda. Ten by dostal do poločasu prvního zápasu redku za atentát na Ronalda.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten nastup Bayernu opet Jupp

Reagovat
Bayern +

Dik za DFB článok

Leverkusen je tak spatny? Lebo sa obávam, že ten zbytok BL išiel tak dole, že nebyť konca Juppa, Robbery mohli dostať kľudne aj trojročné zmluvy a furt by si to mazali na chleba...

Reagovat
db18

R+R+R mají na stole nové smlouvy, takže to tak možná i dopadne...

Reagovat
smazaný uživatel

OT:

Hele, chytáte tu někdo Sky Sports apod.? Máte možnost sledovat někde, pokud třeba žijete nebo pobýváte v zahraničí, studia PL, BL, LL, SA, L1 apod.? Taky si tam zvou do studia trenéry klubů a dávají jim přibuzlé otázky, co si myslí o výsledcích týmů a zda je to překvapuje? Mě to Dohráno přijde blbější a blbější. Ale aspoň na večer pro oddech je to větší prdel jak pranky na youtube

Reagovat
smazaný uživatel

Mě to přijde zajímavé. A jestli to na Západě mají či ne je absolutně bezpředmětné.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako rád se podívám na magazín EL, LM apod. I ty sestřihy mi přijdou lepší jak zápasy. Na ČT to docela jde, ale někdy mi ty debaty přijdou na levelu pivních fandů po zápase v Hospůdce u Pepy. Jako pochybuji o jejich přípravě a znalostech fotbalu. Možná pár výjimek tam v týmu je, ale minimum. Málo co je k věci. Spíš to jsou teorie a sračky.

Reagovat
smazaný uživatel

ČT Sport na netu nejde sledovat v zahraničí chtěl jsem se koukat na LM, když jsem byl v Anglii a nešlo to... Vysílací práva...

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím. Mne zajímalo, zda tu někdo má nasledovaná studia zahraničních TOP lig, protože mne zajímá, odkud ta naše ČT má odkoukaný tak dementní scénář na svá studia. I já, který jsem udělal pár videí, tak si s tím dám větší práci na YT, než oni.

Jako to jejich: "Ty si dlouho nemluvil, pověz k tomu něco." WTF? To se tam nudí? Co má za scénář? Všude improvizace a nuda?

Nehledě na to, jak si zvou trenéry apod do studia a dělají z nich dementy. To si Sky vezme do studia Wengera a ptá se ho, kdy odstoupí a proč Arsenal nevyhrál titul? A proč jsou letos v El a ne v LM a co si o tom myslí? A ještě přivedou Mourinha a budou se ptát na jeho názor a budou se ptát, co si myslí o SAFovi a zda MU pod ním bude jako tenkrát?

DPČ. Když se sebere redakce EF a možná pár lidí i mimo a vezmu v potaz, že umí mluvit na kameru, tak zvládnou to, co ti dementi. Jako sorry za ty výrazy, ale jinak to nevidím.

Reagovat
maxton

presne tak, uz je nacase aby YouTube podporoval oficialne prenosy, spravime studio, potom prenos a vsetko pre nekomerčakov

Reagovat
stas87

nemecky SKY strci cele slavne CT do vrecka. Nemecky ES vysiela teraz zapasy v pondelok a to studio je kvalitou taktiez uplne inde. Otazky vylozene k tematu, ziadne sracky a klise ako u Kozohorskeho ci Capouna. Ale ked sa spokojis s minimem co ti CT ponuka, tak prosim.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já nemám kde to chytat. Přemýšlel jsem, že si pořídím O2 TV Air na CHL, ale ty prachy, investice do TV a čas. Dávám ho do jiných aktivit. A na netu vůbec nevím, kde to najít. Vždy jsem očekával, že tato studia jsou tvrdě chráněna autorskými právy. Našel jsem stará prewiev na PL. A musím říct, že to byl luxus před sezonou.

Reagovat
stas87

V tomto ti neviem poradit. Dlhu dobu som mal ESplayer, cize som studio vobec nesledoval, len som zapol zapas a pozeral, pretoze tam studio neponukali. Teraz si clovek moze pustit Konferenz, kde to studio je ale ja toho nevyuzivam. Väcsinou si zaplnem zapas a stream na zapas ti pusti 5-10 minut pred zaciatkom. A az taky fanusik nie som, aby som hladal archiv. Niekde by si to asi nasiel ale co sa tyka nemeckych a rakuskych stranok, tak tam je problem v tom, ze ti jednoducho napisu, ze nemas prava na pozeranie. Da sa to obist myslim cez proxy, ale ja to nikdy nerobil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dlouho době mám dobrou zkušenost s touto stránkou.. https://www.totalsportek.com/ je tam asi 40 linků vždy... Stačí se jen proklikat reklamou, nevyhovuje ti jeden? Je tam dalších 39

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
db18

Na Sport1 byl v Doppelpassu pozvaný Eberl, kterému tam jeden novinář vysvětloval, co všechno dělají špatně a že trochu zamrzli...

Reagovat
Rudnevs

Ako sa tam riešil ten prípad s Kovacom, či klamal a podobne, tak Eberl mal celkom zaujímavú odpoveď: “Es ist einfach so, dass wir nicht immer die Wahrheit sagen. Und das ist jetzt keine Lüge.”

Reagovat
irik

Reagovat
db18

Anfang dostane Kiel do Bundesligy a půjde trénovat zpátky do druhé ligy?

Reagovat
Rudnevs

Tak ten postup s Kielom ešte zďaleka nemá istý (oznámenie v tejto fáze sezóny tomu tiež zrovna nepomôže)... Najmä je to rodák z Kölnu a proste Kölner a to i povedal, že mu nemusí nikto vysvetľovať, čo to znamená pracovať v FC bez ohľadu na ligu...

Reagovat
db18

Thiago

Reagovat
Carrick

Reagovat
db18

Lewa ukradl Javimu gól

Reagovat
smazaný uživatel

OT: víte zda jde sehnat za rozumnou cenu lístky na finále Pokalu? Zatím jsem našel jen cenu 10k Kč a větší.

Bayern bude dávat lístky na základě košů a na webu DFB nemůžu nic najít...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele