Bayern ztrácí na Leverkusen

16.03.2002, 23:20
Aktuality
V Kaisersluternu, kde hostoval Bayern Mnichov, gól nepadl. Hostující útočníky Santa Cruze a Zicklera během utkání vystřídali Sergio a Pizarro, ale ani pátý útočník Elber, který vydržel v sestavě Bayernu do konce, se střelecky neprosadil. Trápení koncových hráčů, jež pronásledovalo i českého reprezentanta v domácím dresu Lokvence, jako by předznamenala 12. minuta, kdy mnichovský brankář Kahn chytil Baslerovi penaltu. Utkání se až do konce neslo v hektické atmosféře a na tvrdou hru doplatil vyloučením domácí řecký krajánek Grammozis.

Autor: Martin Stíbal

Komentáře (3)

Přidat komentář
blade115

⚡ úchylnej blesk

Reagovat
blade115

Reagovat
blade115

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele