BAYERN PROPUSTIL MAGATHA

31.01.2007, 15:35
Aktuality
Bayernu Mnichov se nepodařil vstup do jarní části sezóny, po porážce od Dortmundu jen remizoval doma s Bochumí a to stálo místo trenéra Felixe Magatha. Ten byl podle informací deníku Bild dnes odvolán.

Magath byl v prvních letech své vlády v Mnichově úspěšný, v prvních dvou sezónách po příchodu ze Stuttgartu získal double, vyhrál ligu i pohár. Letos se však týmu nedaří, Bayern na čtvrtém místě ztrácí na vedoucí duo pět bodů a k tomu má odehráno o zápas více.

Mluvčí Bayernu zatím odmítl informace komentovat. Spekuluje se také o důvodech Magathova odvolání, svou roli by mohla hrát i jeho slova po remízovém utkání s Bochumí, v nichž se už vzdal šance na titul: "Už nemusíme mluvit o titulu. Teď se musíme soustředit na to, abychom skončili druzí nebo třetí."

Kvalifikace do příštího ročníku Ligy mistrů by tedy měla být hlavním cílem, Bayern však má stále možnost ji letos vyhrát. To se mu naposledy povedlo v roce 2001 pod vedením kouče Ottmara Hitzfelda a právě ten by se měl podle Bildu na lavičku vrátit. Bayern v osmifinále změří síly s Realem Madrid.

Autor: Petr Starý / eurosport.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

zvláštní... ale jestli tohle opravdu řekl tak ho nepropustili kvuli slabším vykonům ale protože keca blbosti...

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Reagovat
smazaný uživatel

No řekl bych, že by to mělo Bayernu pomoct ty výsledky nejsou nějak dobrý tak uvidíme

Reagovat
Shevchenko

5 bodů a už se vzdává titulu ...chuj...

Reagovat
HOST*sweet

To nebylo trenérem ale hráčama.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvíc másla na hlavě má spíš vedení.

Reagovat
HOST*jiří

Kdy už koupíjou nějakýho kvalitního záložníka? pořád jen někoho prodávají,vždyť peněz mají už dost,tak ať koupí někoho z tý slibovaný trojice Ribéry,Riquelme,Robben

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele