Bayern chce v bundeslize dominovat i s novým trenérem Kovačem

23.08.2018, 14:54
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (45)

Přidat komentář
Adyss

tento rok už ne

Reagovat
Bender

Právě, že tento rok by aspoň na papíře měli vyhrát o dva parníky. Titul mohou prohrát jedině sami...

Reagovat
mayday

Kdo jinej?

Reagovat
smazaný uživatel

Čekám hodně od Hoffe. Možná se zrodí dokonce fakt veliké překvapení.

Reagovat
Rudnevs

Nagelsmann dokonca vravel i o titule...

Reagovat
vladino10

Posilnili nejak výraznejšie alebo na základe čoho?

Popravde, v lete som bol dosť mimo diania..

Reagovat
Rudnevs

Nagelsmann sebavedomo vravel o tom, že by rád ešte vylepšil minulú sezónu, že koruna celého pôsobenia v Hoffe by bol titul a že on vždy myslí na čo najvyššie ciele...

Neberiem ich ako favorita na titul, ten je ostatne v Nemecku len jeden... Každopádne, ako som písal minule - momentálny stav v Nemecku (Bayern pomaly slabne, ale ostatné nemecké veľké kluby na neho nemajú) by takémuto prekvapeniu možno i nahrával. Samozrejme je to veľká utopia, ale pre mňa je Hoffe takým čiernym koňom, asi najmä kvôli Nagelsmannovi.

Čo sa týka prestupov, tak z dôležitých hráčov prišli o Utha s Gnabrym, ale taktiež dokázali priviesť pár zaujímavých hráčov... Neni to nič, čo by z nich robilo favoritov na titul, ale už minulú sezónu sa dokázali vyrovnať so stratami hráčov ako Wagner, Rudy a Süle a ešte svoju pozíciu vylepšili.

Reagovat
smazaný uživatel

až na to že Bayern slabne

Reagovat
vladino10

Reagovat
castelL

Titul?

Reagovat
Werkrider

Zrodí. Klasicky budu hrat pohary a ligu a nebudu to davat. Tipujem (a prajem) im tak 10.-12. miesto.

Reagovat
Rudnevs
Reagovat
OnderCZ

Díky, letos zase znovu

Reagovat
Malresi

Bayern bol vždy najlepší tím v Nemecku, ale čím to je, že je od toho roku 2013 tak dominantný? Aj roky predtým mával Bayern najkvalitnejší káder v lige a napriek tomu nebol tak dominantný, že by v podstate šanca, že tú ligu vyhrá niekto iný bola prakticky nulová. Čím to je, že výrazne klesla kvalita tímov, ktorí Bayernu konkurovali? Lebo imho je to práve o tom. Bayern mal najlepší tím vždy, našli sa však tímy, ktorí im ten titul dokázali vyfúknuť alebo aspoň znepríjemniť tú cestu za ním. Aká je šanca, že sa to vráti do "starých" koľají a nebude to len o Bayerne?

Reagovat
stas87

Tie tituly po tom kedy prestal byt Dortmund konkurencie schopny idu za Sammerom. On pochopil. ze v troch sutaziach potrebujes mat aj na lavicke kvalitu. Dovtedy mal Bayern silnu 11ku ale na lavicke rozhodne top nebol a ked vypadli traja hraci, na vysledkoch a vykonoch to bolo poznat. Potom prisiel Guardiola a Bayern na svojej sile nestratil nic a Guardiola pomerne dost rotoval a zahralio si dost hracov. Tie ostatne timy sezonu tahali väcsinou v 12-13 hracoch a stracali zbytocne body. A nemali ani jednu neocenitelnu vlastnost, ktoru ale Bayern ma...goly v uplnom konci zapasu. Napriklad doma hral Mainz s Bayernom ale prehral golom Robbena z 89. minuty.. a Bayern tieto zapasy, kde ani nie je lepsi ako super ale vdaka efektivite vyhra, mal v minulosti perfektne zvladnute. BVB, Bayer, Schalke ci Wolfsburg by tieto zapasy zremizovali, Bayern ich vyhrava. A ked mas v sezone take zapasy tri alebo styri a vsetky vyhras, tak beries 9b ci 12b do tabulky. Dortmund trebars len 7b. To je vysada mentalne silnych timov, ze zapas dokazu urvat kludne aj v nadstavenom case.

Posledne tri roky ale nemaju konkurenciu, pretoze su zohrati. Nemaju tolko zmen v kadri a konkretne obrana hra pokope velmi dlho. Bayern skratka tych hracov vo velkom netoci, takze tu svoju zakladnu os ma stale a len ju vhodne doplna. A kvalita kazdeho hraca Bayernu je obrovska, oni sa takmer nedopusti failov ako Manchester.

Reagovat
Malresi

Díky Ja si BL pozriem sem tam, je jedno aký sa hrá zápas, i keď väčšinou BVB, ktorý som si obľúbil už za Rosického a ešte viac za Kloppa, čiže moc hlbšie som sa do toho nevidel. Je vlastne nejaká šanca, že by im ten titul v najbližších rokoch mohol niekto vyfúknuť? Mne to príde tak, že to by musel prísť niekto nový typu Klopp a vybudovať to ako v BVB inak nie je šanca.

Reagovat
Malresi

A najbližšie mi k tejto charakteristike spadá Nagelsmann v RB Lipsku. Má tam na to podľa mňa všetky predpoklady.

Reagovat
andrew96

Tedesco

Reagovat
smazaný uživatel

No, tak ještě jeden titul pro tuhle partu a pak doufám, že ciao pro Robbena, Riberyho, Lewu, Mullera, Boatenga..

Reagovat
Rich

Jako vážně Muller? Za mě doufám, že zůstane, co nejdéle. Muller je srdcař.

Reagovat
smazaný uživatel

Fuu, tak to mu prajem skoré uzdravenie

Reagovat
Bastaron

To že je srdcař je hezké, ale když hraje strašně tak je to celkem k ničemu.

Reagovat
Rich

Strašně? Minulou sezónu měl dobrou a navíc každou sezónu má na svědomí několik asistencí. Minulá sezóna 8 gólů a 16 asistencí, druhý nejproduktivnější hráč. Já tedy souhlasím jenom s Robbenem a Riberym, vlastně i s Boatengem, pokud nepřestoupí už letos.

Reagovat
Bastaron

Když nemusí hrát na křídle, protože je to dřevo a ještě pomalý. Na podhrotu není tak strašný.

Reagovat
Rich

Na křídle hrál minulou sezónu a když byl v základě James, tak se při hře točili. Já vidím Mullera stále jenom v Bayernu je to ikona stejně jako byl Basti.

Reagovat
Bastaron

Ale zase tam je lepší James, takže pro něho nevidím místo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já jsem Thomasův velkej fanoušek, ale prostě to tak vidim, subjektivně.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Skôr -Ribery,Lewa,Boateng,Bernát,Wagner a Thiago

Reagovat
Rich

Konečně někdo, kdo nepíše Mullera.

Reagovat
smazaný uživatel

Muller je skvelý hráč a strašne nedocenený vytvára veľa priestoru pre Lewandowskeho a hraje týmovo

Reagovat
Rich

Nemůžu než souhlasit, přijde mi, že strašně málo lidí vidí, jaký je Muller přínos a Lewa je bez něho na hřišti poloviční.

Já bych přivedl Dybalu do budoucna, Pavarda, z křídel nevím líbil se mi Malcom, ale ten bohužel přestoupil, Thauvina bych ještě sledoval a ujistil se jestli má to, přeci jenom vydařila se mu jedna sezóna. Možná Pulisice přivést.

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte priviest Wernera na hrot ako nahrada za Lewyho

Reagovat
Rich

Wernerem si nejsem moc jistý, on mi na hrot moc nesedí. Já bych bral spíše Icardiho.

Reagovat
smazaný uživatel

A priviesť- Thauvin,Werner,Max a De Ligh

Reagovat
Rudnevs

OT: Štadión Dynama opäť dostane tradičný názov. Buď to bude Rudolf-Harbig Stadion alebo Dynamo-Stadion, medzi týmito možnosťami si vyberajú fanúšikovia, ktorý o názve hlasujú.

A dočasným trénerom sa stal Cristian Fiél...

Reagovat
Rudnevs

Pardon, neprečítal som si to po sebe, čiže oprava - ktorí

Reagovat
Adyss

Dráždany? Btw bol si tam niekedy? Viem že štadión, vlakovka a centrum sú blízko seba, takze dá sa na štadión dostať voľne? Pozrieť si a urobiť fotky

Reagovat
Rudnevs

Hej, bol som tam minulú sezónu... Nachádza sa to blízko centra, ten Altstadt je tam celkom pekný. Či sa tam dá dostať voľne mimo zápasu, to netuším, ja som tam bol na zápase, každopádne minimálne extreriér nebude problém obzrieť a vyfotiť.

Reagovat
Adyss

no to viem ale chcel by som aj na tribúnu vieš... za kolko lístok? ja plánujem ist do Prahy tam byt a odtial vlakom na otočku za 1 den

Reagovat
Arne

Fiélo Za týden dorazí přístav, už se těším.

Reagovat
Rudnevs

Ja sa taktiež teším, súboj mojich obľúbených klubov... Fiélo je sympaťák, ale nemá licenciu, špekuluje sa, že natrvalo by to mohol prebrať Keller, Lieberknecht alebo Weinzierl.

Reagovat
Arne

Pojedeš?

Jj, všecko super trenéři, kteří by rychle rozpustili to zklamání z vyhazovu Neuhause... Akorát knecht je trochu nesympaťák, ale podle mě by nám to brzo vynahradil.

Reagovat
Rudnevs

Nn, nejdem... U Weinzierla tomu moc neverím, tam mi príde, že on stále (i napriek tej nepodarenej sezóne v GE) má celkom veľký kredit a mohla by mu časom prísť pracovná ponuka i z BL, ten by bol pre Dynamo “wie ein Sechser im Lotto”.

Keller by bol taktiež fantastický, on podľa mňa neodviedol zlú prácu ani v tom Schalke... Lieberknechta z tej trojice chcem asi najmenej, narozdiel od tých zvyšných dňoch u neho mám určité otázniky a navyše ho taktiež moc nemusím, ale tiež by to mohla byť dobrá voľba.

Reagovat
Kluivert9

Jsem zvědavej na Paulinha. Kombo Bailey - Havertz - Paulinho by mohlo být zajímavý

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele