Bayern chce Freye

16.11.2002, 22:59
Aktuality
Bayern Mnichov má velký zájem o mladého brankáře z Parmy Sebastiana Freye. Dosavadní jednička Oliver Kahn není mezi tyčemi tak spolehlivý jako předchozí sezóny a proto Bayern hledá jeho náhradu.

Bayern je údajně připraven za služby jednadvacetiletého brankaře zaplatit deset miliónů liber, o Freyovy služby ale mají zájem ještě další dva velké kluby - Arsenal a Barcelona. Majitel italského klubu Ennio Tardini dává největší šance právě Bayernu. Talentovaný brankář je s klubem smluvně vázán až do roku 2006, přesto je Tardini připraven brankaře pustit. "Je to pravda, jsem velmi potěšen," řekl Frey pro fancouzský list L´Equipe. "Mám s Parmou podepsaný čtyřletý kontrakt, cítím se velmi dobře, pracuji na sobě, a cítím, jak se zlepšuji. V klubu mám důvěru a vděčím Pamě za hodně. Je ale příliš brzy uzavírat můj odchod z Parmy," řell Frey. V Itálii je považován za jednoho z nejlepších a nejtalentovanějších brankařů, chce ale být více známý na světové scéně a toho dosáhne pouze ve velkém klubu jako je Bayern Mnichov. O Kahna okamžitě projevili zájem AC Milán a AS Řím.

Autor: Martin Stíbal

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele