Barrios má nabídky z Ruska, teď si chce ale odpočinout

18.12.2017, 13:58
Aktuality
Lucas Barrios minulý týden válčil s Grêmiem na mistrovství světa klubů a na dlouho se nemuselo jednat o jeho poslední zkušenost s evropským fotbalem. Brazilský celek ve finále nestačil na Real Madrid a jeho útočník by se mohl vrátit do Ruska, zájem o něho má hned několik klubů...

33letý fotbalista ruské prostředí dobře zná z dob působení ve Spartaku Moskva. V hlavním městě se mu ovšem nedařilo, když nastoupil ke dvaceti zápasům a dal jenom dvě branky.

Aktuálně pak není vyloučen jeho návrat na východ Evropy, naturalizovaný paraguayský fotbalista má nabídky z několika ruských klubů, vedle toho o něho usilují i v Číně a Chile.

"Nějaké věci si promyslím, pro tuto chvíli si ale chci odpočinout," řekl na otázku své další budoucnosti.

Barrios v minulosti střílel branky v dresu Colo Colo a odměnou mu byl transfer do Dortmundu, v Evropě hrál ještě za Montpellier a oblékal i dresy Guangzhou a Palmeirasu. Za Grêmio odehrál třicet zápasů a dal deset gólů.

Autor: Tomáš Pavlík / sport-express.ru

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel
Reagovat
verv

naprostej souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda že odcházel z BVB

Reagovat
salm0n

A co by s ním BVB dělalo ?

Reagovat
smazaný uživatel

Teda na tom klubovým šampionátu toho moc neukázal

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele