BAROŠ ODSTARTOVAL NA JEDNIČKU

29.08.2005, 16:48
Aktuality
Milan Baroš po pár minutách svého prvního startu za Aston Villu vstřelil branku. Navíc byla jediná v utkání s Blackburnem a jeho nový zaměstnavatel tak získal tři body. Fanoušci Aston Villy jsou v euforii - našli nového boha.

Český útočník byl v anglických či českých médiích dlouho spojován s odchodem z Liverpoolu. Jenže byla z toho hádanka plná spekulací, která definitivně padla až podpisem smlouvy s Aston Villou.

Hned v uplynulém víkendu nastoupil v dresu Villy proti Blackburnu. Čekalo se vyrovnané utkání, ale fanoušci byli hlavně nedočkaví, jak si povede nejlepší střelec EURO 2004.

Běžela 11. minuta. Kevin Phillips přihrál Milanu Barošovi, ten s míčem ještě udělal pár kroků a do protipohybu křižnou střelou překonal soupeřova brankáře - gól!

Nový idol fanoušků Aston Villy byl na světě. "Je to fantastické," neskrýval své nadšení rodák z Vigantic. Fanoušci ho totiž skvěle přivítali, když vytvořili chorál, který po zbytek utkání křičel: "Milan, Milan, Milan!"

"Jestli jsem pro fanoušky hrdina? Na to se musíte zeptat jich," odpověděl skromně na dotaz redaktorů iDnes. "Ale jsem rád, že jsme především vyhráli, chtěl bych, aby se mi dařilo i nadále."

Jestli se mu bude dařit i v dalších zápasech, v Liverpoolu určitě zblednou závistí. "Ale já nemám co Liverpoolu dokazovat," odsekl. "Jednou jsem odešel a tím to pro mě hasne. Teď chci s Aston Villou do pohárů!"

Autor: Pavel Janega

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tak tak...je to podla mna skvely utocnik a drzim mu palce ale neviem ci mu nebude chybat ta poharova europa

Reagovat
smazaný uživatel

uvidime, hlavne nedelat unahleny zavery, jako nese media, tak v pulce sezony ten prestup muzeme posoudit a na konci zhodnotit... BTW Prej do Villa parku prichazi Bouma z PSV... A to byl Ellis takova drzgresle, neni to tak davno, co proti jeho "lakote" poradali fanousci protestni pochody... Jakou maj lidi kratkou pamet

Reagovat
HOST*Mari

jj, je pekne, ze dal hned v prvnim zapase gol a taky mu to preju, ale myslim ze reakce od medii jsou trochu moc prehnane, jak muzou nekoho hodnotit hned po prvnim zapase, vzdyt uz ted nemusi dat celou sezonu ani gol a hned by bylo po hrdinovi

Reagovat
smazaný uživatel

Je to pravda. Media to nemuzou brat po jednom zapase tak,jak to berou. Kdyz da za sezonu 10 a vice golu,tak se da mluvit o dobrem prestupu a hrdinovi.

Reagovat
Mr.Jindros

Konečně je Milan tam, kam (prozatím) patří. Jen aby mu rychle nezvlhl střelecký prach. Potenciál je velký, tak hodně štěstí.

Reagovat
HOST*Michal

V Livrpulu nemel Milan milan moc mista trener daval do zakladu spis Cisseho.Ja si mislim ze Baros Vitahne Aston Vilu aspon do intertota.

Reagovat
HOST*lipo

tak toto je utocnik na vysokej urovni len nechapem preco hrav takej diere ako astonvila sa mi vidi ze liverpool urobil chybu podla mna je lepsi ako cisse

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele