BAROŠ BYL DOHODNUTÝ I S CHELSEA

24.01.2007, 15:24
Aktuality
Milan Baroš předevčírem přestoupil z Aston Villy do Lyonu, ten ale nebyl jediným týmem, s nímž byl český reprezentant domluvený na přestupu. Souhlas 25letého útočníka měla i Chelsea a celý tento transfer ztroskotal na neochotě Shauna Wrighta-Phillipse jít opačným směrem...

"Domluvil jsem se s Chelsea, byla to prakticky hotová věc. Vše skončilo na tom, že Wright-Phillips nechtěl jít do Aston Villy. Trenér O'Neill mi řekl, že bez náhrady nepustí žádného útočníka," prozradil Baroš v rozhovoru pro deník Sport.

Baroš, který se v Lyonu dohodl na kontraktu do léta 2010, začal s londýnským klubem jednat 2. února právě po vzájemném utkání Aston Villy s Chelsea, kdy se sešel s Jose Mourinhem. "Nejdřív jsme se bavili jenom o zápase. Až potom v tunelu se mě zeptal, jestli nemám zájem přidat se k týmu. Řekl jsem, že ano, ale nakonec to nedopadlo," dodal český reprezentant, jehož krach přestupu na Stamford Bridge nemrzí. "Bylo by mi to líto, kdybych přestoupil do horšího týmu, ale jsem v Lyonu."

Nejlepšímu střelci evropského šampionátu v Portugalsku se v Aston Ville příliš nedařilo a přestupem do Lyonu podle tamních médií ukončil své trápení. "Byl jsem zraněný a klub bojoval o záchranu. To je potom těžké nějak zazářit. Navíc jsme nehráli v pohárové Evropě. Nechci hledat výmluvy, Aston Villa pro mě zkrátka byla špatnou volbou a já jsem rád, že je konec."

Autor: Tomáš Pavlík / sportinglife.com, Sport

Komentáře (6)

Přidat komentář
HOST*mirror

tak to tomuhle nevěřím!!!!

Je to pěkná blbost. Jen aby se zviditelnil.

Reagovat
HOST*pop

pitomce - je to pravda.

Reagovat
HOST*mirror

ale hovno, šak by si tam ani netukl, jen by donášel vodu

Reagovat
HOST*inzaghi

je to pravda, nedopadlo to jenom proto, že šulínek Mourinho neměl od šéfa povolené nákupy, ale lYON je pro bariho nej volbou akorát je šulinec, že nepřestoupil již před 2 roky-prej by to tehdy byl krok zpět a tak šel radši do A. Villy ,že prej krok zpět

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

měl tam jít, to pravda jest, ale nemyslel kvalitu týmu, však kvalitu jednotlivých soutěží...

Reagovat
HOST*nofan

No nechápu, že je Baroš výměnou za Carewa. Buďto je Uliere tajný fanda Aston Viliy nebo vidí v Barošovi něco co já nevidim. Ale ať se kluk chytne.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele