Barcelona se s Enriquem bude bavit v dubnu, plán B nemá

21.02.2017, 21:45
Aktuality
Luis Enrique je v tuto chvíli bez kontraktu pro příští sezonu a ve stejné pozici se bude nacházet ještě nejméně po dobu příštího měsíce, alespoň to tedy avizuje prezident Josep Maria Bartomeu. Ten ale zároveň i přes nepříliš uspokojivé výsledky s trenérem počítá i pro nadcházející ročník...

Šestačtyřicetiletý ex-záložník se do Barcelony vrátil roku 2014, aby s ní vzápětí ihned ve své první sezoně získal vysoce ceněný treble. Následně ubyla trofej pro vítěze Ligy mistrů, ovšem domácí double zůstal. A tentokrát to může být jenom Copa del Rey, v jehož rámci Barçu čeká finále s Alavésem.

V lize to s Barcelonou i přes dlouhou sérii bez prohry (od 2. října) a aktuální šňůru tří výher nevypadá příliš dobře, když Real Madrid vévodí tabulce o bod a se dvěma zápasy k dobru. V Lize mistrů se navíc zdá, že Katalánci poprvé od sezony 2006/07 vypadnou už v prvním vyřazovacím kole.

"Prioritou stále zůstává pokračování Luise Enriqueho ve funkci. V průběhu posledních let s námi vyhrál téměř vše. Fanoušci Barçy jsou za něho velmi rádi," řekl v rozhovoru s TV3 Bartomeu.

"S Luisem si promluvíme v dubnu a uvidíme, jak se sám cítí. My sami záložní plán nemáme. Odvádí vynikající práci a my teď vstupujeme do klíčové fáze sezony," odmítl se prozatím rozptylovat prezident španělských obhájců titulu.

Autor: Tomáš Daníček / bbc.com

Komentáře (314)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele