BARÁŽ SE BLÍŽÍ...

10.11.2005, 23:17
Aktuality
Buď a nebo. Všechno nebo nic. Tak se dá charakterizovat situace deseti nejen evropských týmů, které už v sobotu vstoupí do první půle barážového dvojutkání o postup na mistrovství světa, které se v příštím roce koná v Německu.


S rolí největšího favorita do něj vstoupí Španělé, ti by však na svou suverenitu mohli doplatit. Slováci v poslední době překvapují nejen na reprezentační úrovni, ale i na klubové. Artmedia letos zastiňuje nejen tápající Spartu, což by nebyl až takový počin, ale i mnohé evropské velkokluby. A tak konfrontace "obra s trpaslíkem" může skončit jakkoliv.

Španělé nešetří velkým množstvím sebevědomých prohlášení. "Šampionát je bez Španělska nepředstavitelný," prohlásil třeba mladičký útočník Torres. Spolu s ním se v útočné dvojici nejspíš představí kapitán a nejlepší střelec Španělů Raúl. Místo na lavičce tak zřejmě zůstane například pro Morientese či Davida Villu. Tato útočná síla bude mít za úkol jediné, a sice zajistit svému týmu co největší náskok do odvety. V obranné řadě by se krom zkušených Puyola a Salgada měl objevit i mladíček z anglické Chelsea Del Horno.

To Slováci se spoléhají na brankářskou oporu Čontofalského a na velmi kvalitní útočnou vazbu Németh - Vittek. Jejich kormidelník a zároveň velký obroditel slovenského fotbalu Dušan Galis nepovažuje za úspěch nic jiného než postup na MS. "Nic jiného mě nezajímá. Dobrý pocit z dobrého výkonu - nebudu spokojený s ničím jiným. Dostali jsme se tak daleko a chceme udělat i poslední krok."


To český tým je v trochu odlišné situaci. Do souboje s Norskem vstupuje jako mírný favorit, i když se trochu alibisticky hovoří o šancích 50 na 50. Ovšem připusťme si, že nepostup by znamenal obrovské zklamání. Návrat Pavla Nedvěda rozpoutal zbytečné emoce ze strany veřejnosti, ale ať už se choval jako primadona, či ne, je jeho místo v základní sestavě národního týmu zasloužené.

Trenér Brückner na posledním tréninku naznačil, v jaké sestavě naši v prvním zápase nastoupí. Jediný hrot, Baroš, bude zřejmě podporován v ofenzivním snažení zejména trojicí Šmicer, Nedvěd, Rosický. V obraně se vedle pilířů Ujfalušiho s Jankulovskim objeví duo Grygera - Rozehnal. Norové spoléhají na robustní obránce a na útočníka Carewa, který je v poslední době velmi nebezpečný.

Největším soupeřem však může být strašný stav stadiónu Ullevaal v Oslu. Plácek, připomínající oranici, není hoden konání třetí norské ligy, natož pak takto významného zápasu. Ovšem nepředpokládá se, že by se zápas mohl odehrát jinde. Doufejme tedy, že se stav hřiště do soboty zlepší a naše kombinace nebudou končit v bahně. Navíc se hned šestice našich fotbalistů musí v prvním zápase vyvarovat karetního potrestání, protože by jim utekla odveta na Letné. Můžeme tak přijít např. o Baroše, Rosického, Galáska, či Ujfalušiho.


Třetí dvojice týmů je tou nejvyrovnanější. Turecko i Švýcarsko lze zařadit do stejné "váhové kategorie". Turci budou nebezpeční zvlášť v domácím utkání, kde mohou počítat s obrovskou podporou svých oddaných fanoušků. Bouřlivé prostředí je může k postupu protlačit. Navíc má švýcarský kouč Kuhn problémy se sestavou, konkrétně s útočníkem Vonlanthenem, který se zranil na čtvrtečním tréninku. Zdravotní problémy má také kapitán Vogel a obránce Smiljanic. Na druhé straně visí otazníky nad startem útočníka Hasana Sase a obránce Seyhana.


Nejen v Evropě se bude rozhodovat o tom, kde vypukne radost, a kde se budou hledat příčiny neúspěchu. V Montevideu, na stadiónu Centenario, který pojme 55 tisíc diváků, svůj boj o postup na světový šampionát rozehrají domácí Uruguay s tradičním účastníkem této "jihoamericko-oceánské" baráže, Austrálií. Jedná se o reprízu souboje z roku 2001, kdy byli úspěšnější Uruguayci. Domácím budou chybět suspendovaní Lugana, Varely a Pousa, největší ztrátou bude asi zraněný útočník Forlán. To Guus Hiddink, trenér hostů, může počítat se všemi svými hvězdami.

Už několik dní zaplňuje média předzápasová přestřelka obou táborů. Australané připomínají situaci z před čtyř let, kdy byli jejich příznivci údajně zbytečně zdržováni na letišti, napadáni tvrdým jádrem domácích fandů a nepřátelská atmosféra panovala i na stadiónu během zápasu. Uruguayský trenér Fossati oponuje tím, že Centenario je snad nejbezpečnější na světě.

Uruguayci se snažili svým soupeřům znepříjemnit život ještě před samotným zápasem. Chtěli posunout výkop zápasu tak, aby Australané nestihli ještě týž večer pravidelnou linkou odletět. Ti však reagovali zajištěním soukromého spoje a co víc, do problémů se dostali i domácí. Jejich vlastní plán soukromého letadla nevyšel, a tak požádali o posunutí začátku zápasu zpět, aby oni stihli pravidelnou linku a nemuseli čekat do druhého dne...


Posledním místem, kde se v sobotu rozehraje dvojzápas o mistrovství světa, je Trinidad a Tobago. Domácí tým, vedený známým koučem Leo Beenhakkerem, změří síly s nevyzpytatelným Bahrajnem. Trinidad se může spolehnout především na útočné duo Dwight Yorke - Stern John, na druhé straně bude nejnebezpečnější elitní střelec Alaa Hubail, autor pěti branek na loňském Asijském Poháru.


Autor: Petr Wojnar, Petr Starý

Komentáře (87)

Přidat komentář
HOST*yarda

To je prostě na p.ču! Zrovna Norsko se svým zázemím by mělo zajistit odpovídající hrací plochu a ne močál. Jsem zvědav na koho to budeme nakopávat dopředu Vsadím, se že být takový terén u nás, tak to Norové ženou rovnou k FIFA

Ale to nás nesmí zlomit!

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa mňa je to taktika.Sám veľký Kájo povedal, že najväčšia vaša zbraň je hra po zemi, kombinácia.Týmto to Nóri veľmi šikovne eliminovali.Určite sa budú pohybovať na hranici povoleného.Je to ale svinstvo.

Reagovat
HOST*yarda

Nechci si stěžovat už předem, ale obě mužstva by měla mít stejné podmínky, toť vše...

Reagovat
smazaný uživatel

Podmínky budou mít stejné oba.Ale špatný terén vždycky vyhovuje slabšímu ze soupeřů a to jsou v tomto případě Norové.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepovedal by som, že sú slabší, ale že hra po vzduchu im viac vyhovuje.

Reagovat
HOST*yarda

To si špatně pochopil. Tím sem myslel terén v obou zápasech tj. odpovídající důležitosti obou utkání

Reagovat
Shevchenko

Španělsko - Slovensko 1

Norsko - Česko 2

Švýcarsko - Turecko 02

Uruguay - Austrálie 0

Trinidad a Tobago - Bahrajn 1

Slovensko - Španělsko 10

Česko - Norsko 1

Turecko - Švýcarsko 1

Austrálie - Uruguay 1

Bahrajn - Trinidad a Tobago 2

Reagovat
smazaný uživatel

Tímhle se omlouvám Pavlovi Nedvědovi. On je správný kapitán, což předvedl teď, když se vrátil, když jsme ho nejvíc potřebovali. Pavle díky.

Ale nic to ale nemění na mém názoru, že se Pavel choval jako malý mimino ze školky

Jinak ke stavu hrací plochy: je to hrůza. Tohle přesně se těm kopáčům ze severu hodí. Nechci je obviňovat z toho, že to udělali schválně, protože by si tu ostudu nelajzli, ale výhoda bude určitě na jejich straně . Nemyslel jsem si, že se s takovýmhle problémem setkám na takhle vysoký úrovni, kde bych bral parádní trávník jako standard a samozřejmost . No snad to dají do kupy a když ne, tak máme aspoň výmluvu pro případný nepostup

Reagovat
Xavi

Pavel je správný kapitán Tak to je dobrej gol A Košťál je čestný člověk né? Jinak na Slovensku musíte být nasraní, že to nedávají v telce co?

Reagovat
smazaný uživatel

Možno to bude.Spojili sa tri firmy, aby to kúpili.Ale tí trafení Španieli pýtajú 10 mil.Sk.Za toľko STV kúpila 20zápasov Premier ligue, prenosy NHL a ešte k tomu aj Davis Cup.

Reagovat
HOST*polda

Tak Epse se zase ukázali . Na mezinárodní úrovni vždycky vyhořeli, ale hubu plnou sebevědomých keců to oni budou mít vždycky. Co ten Torres na mezinárodní úrovni dokázal? Myslím, že velké hovno. Zidane od kterého bych takové prohlášení přijal by to nikdy neřekl, ale hráči ESPE to je prostě nadřazenost sama. Trochu pokory to vám asi nic neříká.

Doufám, že dostanou od Slováků na prdel a zavřou už honečně ty svoje sebevědomé huby. No a ještě jedno pozitivum by to mělo - Kyslík by dal snad alespoň behem MS na chvíli pokoj

Reagovat
Xavi

No žeby zase nějak moc hořeli se říct nedá! Řekni mě, kdy naposledy chyběli na MS nebo ME??? Když se nad tím tak zamyslíš, tak Torres žádný blábol neřekl! Spíš se mi zdá, že tady má někdo ze Španělska pořádný komplex...

Reagovat
HOST*

To je jediný Váš argument, že tam dlouho nechyběli. Pořád jdou přes baráže a končí v prvním kole vyřazováků, ne-li v zákl. skupině. Z nich komplex mít ani nejde

Reagovat
Xavi

Jediný argument??? Ale celkem dost podstatný Pořád jsou přes baráže a končí v prvním kole vyřazováků Prosím tě, až zas něco plácneš, tak si to první ověř

Reagovat
HOST*polda

Komplex ze Špnělska?? . To si snad děláš srandu... Kdybys řekl, že mám komplex z Brazílie, Itálie, Francie atd. tak to beru, ale ze Španělska?. Co oni kdy dokázali na těch MS a ME? nic !! Jo a jinak si vem, že na MS a ME se probojujou taky díky tomu, že jsou losováni z prvního koše. Ke všemu ani když dostanou lehkou skupinu (viz. tahle na MS) tak jí nejsou schopni vyhrát a postupují až z baráže stejně jako v minulé kvalifikaci na ME.

Mě ale prostě štve, že machruje někdo kdo na to evidentně nemá. Vždyť oni mají sebevědomější řeči než Brazilci, kteří to ale na rozdíl od "někoho" mají podložené výsledky a hlavně pohlednou hrou. Na ten Espe shit se nedá dívat. To je děs.

Takže se*ou mě ale kompex z nich rozhodně nemám. Jak bych mohl mít komplex z mužstva které 2x remízuje s ubohou Bosnou??

Reagovat
Xavi

Jestli je pro tebe Bosna ubohá, tak se asi v současném fotbale moc nevyznáš Nevím co se ti líbí za styl fotbalu, ale Španělé vždycky hráli kombinační hru po zemi na jeden dotek! Hráči kteří hrají za Reál Madrid, Barcelounu a další přední evropská mužstva asi těžko můžou hrát shit Jsou losovani z prvního koše! A proč asi??? Myslíš, že losování z prvního koše se dává za hezký úsměv???

Reagovat
HOST*polda

No za to ty se ve fotbale vyznáš a Bosna je pro tebe zřejmě největší favorit MS. Nezdá se ti, že to poukazuje na "sílu" Španělského fotbalu když se musí bát i Bosny?

A srovnávat hru reálu a espe repre?? Tak to se nezlob, ale si úplně mimo mísu. Hraje snad Rosický to samé v repre jako v Dortmundu?? Se nad tím co říkáš trochu zamysli...

Reagovat
Xavi

Můžeš mi říct přesně v jaké pasáži jsem srovnával hru Realu a esp. repre??? A kdo říká že se Španělé bojí Bosny??? Bosna je pro mě nejvědší favorit MS když už nebudeš vědět co napsat tak napiš třeba tohle - aaaaaaaaaaa

Reagovat
HOST*polda

tak tedy cituji: "CHybí hráčská kvalita??? Chlapče podívej se na jejich soupisku a podívej se za jaké kluby ti hráči nastupují a jaké mají v těch klubech postavení a jací hráči se jim do nominace ani nevešli Vy jste mi tady myslím experti" - myslím že je to tvůj přispěvek.

Se podívej na výsledky třeba z téhle kvalifikace. Vždyť to jednoznačně poukazuje jak jsou nevyrovnaní a že to mužstvo prostě není nic moc. Měli docela slabou skupinu a stejnak se trápili stejně jako před tím při postupu na MS. Soudit kvalitu mužstva podle zvučnosti jmen na soupisce No ty jsi asi odborník

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc ta zvučnost jmen je poněkud pochybná.

Reagovat
HOST*

souhlasím

Reagovat
Xavi

Pořád mi uniká kde jsem srovnával hru Realu a esp. repre???? A taky mi uniká, kde jsem psal něco o tom, že se Španělé bojí Bosny???

Reagovat
HOST*vvv

jaka ubolena bosna ty fnupe!?!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Milujem Real Madrid, ale tentokrát budem držať Slovákom.Naše šance:

.......podcenenie súperom

.......možnosť byť prvýkrát na MS

.......skvelá fyzička

.......takticky vynikajúca hra

.......tréner, ktorý sa ešte ani raz nepomýlil/ aj keď ho nemám rád/

Keď budeme hrať tak ako s Rusmi alebo Nemcami, ktorých sme rozbili máme dosť veľké šance.Ale treba byť skromní.

Reagovat
HOST*polda

Myslí, že Vaší největší zbraní je právě to, že Vás podcení. Oni to totiž dělají pravidelně. Taková remíza 1:1 by byla dobrá. V odvetě byste je utopili na hnusném terénu, tak jak to na nás teď zkoušejí Norové

Reagovat
smazaný uživatel

S tým, že v odvete bude terén proti Španielom sa počíta

Reagovat
smazaný uživatel

v baráži nepodcení, před dvěma lety vycvičili Nory a ti se jich teď báli jako čert kříže

Reagovat
smazaný uživatel

kyslík fandí holandsku vole

Reagovat
smazaný uživatel

A brazílii

Reagovat
HOST*yarda

Reagovat
HOST*fred

Souhlasím, že mladíček jako je Torres by si měl takové prohlášení nechat pro sebe. Španělsko sice na MS od roku 1974 nechybělo, já osobně si ale MS bez něj představit dovedu...

Reagovat
HOST*

To si dovede představit asi každý. Docela jim chybí hráčská kvalita.

Reagovat
HOST*polda

Přesně tak. Mají jenom velké řeči.

Reagovat
Xavi

CHybí hráčská kvalita??? Chlapče podívej se na jejich soupisku a podívej se za jaké kluby ti hráči nastupují a jaké mají v těch klubech postavení a jací hráči se jim do nominace ani nevešli Vy jste mi tady myslím experti

Reagovat
HOST*

O hráčské kvalitě Španělů nepochybuji, ale myslím že se jedná o 11 namyšlenců... Doufám, že je Slováci pozlobí!

Reagovat
smazaný uživatel

A co ty kluby,za které ti skvělí hráči nastupují,dokázaly?Kromě Realu nic,stejně jako Španělská repre,která má vždycky plnou hubu keců,jak patří mezi favority a výsledek žádný.Jak na MS,tak na EURU.

Reagovat
Xavi

Pane Božeeeee!!!!!!! Podívej se kdo má nejvědší klubový koeficient!!!! Já už snad nemám ani sílu ti odpovídat!!!! Jako zaco máš španělskou ligu??? Nehrají tam náhodou amatéři???

Reagovat
smazaný uživatel

Neodpověděl jsi mi,co ty kluby dokázaly.Samozřejmě,že španělská liga je kvalitní,ale ten koeficient se pořád snižuje a bude snižovat,protože ty nejlepší roky se budou mazat.A taky hovoří za vše to,že v Realu a Barce nehraje moc Španělů.A hlavně Real ten koeficient udělal.

Reagovat
HOST*polda

To mi právě nejvíc vadí. My se tu bavíme o espe repre a on do toho začne tahat reál a barcu, kde hrajou "španělé" Ronaldo, Ronaldinho, Carlos, Beck, Eto atd. To je fakt síla tohle

Reagovat
smazaný uživatel

Já si taky myslím,že někteří Španělé hrající za Real nebo Barcu jsou přeceňováni.Asi tak,že základ v Realu a Barce musí nutně znamenat pozvánku do repre.

Reagovat
Xavi

A víš proč jsem tam začal tahat Real a Barcu??? Protože jste začali zpochybňovat hráčskou kvalitu Španělů a víš kde ti Španělé nastupují??? Možná se budeš divit ale mimo jiné i za Real a Barcu

Reagovat
HOST*polda

Nikoliv kvalitu jednotlivých hráčů, ale kvalitu espe repre jako celku. To budu dělat i nadále protože dlouhodobě nepodávají výsledky ani dobré výkony.

Reagovat
Xavi

Co ty kluby dokázaly??? Děláš si prdel??? To ti jako nestačí, že se pravidelně dostávají do závěrečných fází LM a poháru UEFA??? Kde jako myslíš, že na tom koeficientu byli??? Že si ho jako posbirali ze stromu??? Mimo jiné mi řekněte ve kterém velkoklubu nastupuje hodně domácích hráčů Mimo jiné španělská liga je liga s nejmenším počtem cizinců z velké trojky (italská, anglická, esp.)

Reagovat
smazaný uživatel

A které kluby to hrají závěrečné fáze LM?Real a Barca.A to je celých 6 hráčů.A ti ostatní?Hrají v průměrných klubech,stejně jako u ostatních evropských mužstev.A navíc Španělé většinou nepatří ke klíčovým hráčům svých klubů.

Reagovat
HOST*polda

Přesně tak. Španělé to v barce ani v reálu netáhnou.

Reagovat
Xavi

Španělé hrají v průměrných klubech???? A kolik jich je třeba v Liverpoolu, kterej vyhrál LM???? Ty nevidíš jiná mužstva co se dostávali do závěrečných fází??? Co třeba La Coruňa??? Valencie (2X ve finále LM), Villareal co je nováčkem a hned vede skupinu kde je třeba Man. Utd. Španělé nepatří ke klíčovým hráčům svých klubů??? To si děláš prdel?? Tak to asi esp. ligu vůbec nesleduješ...

Reagovat
HOST*polda

Jo jinak jak jsi se ptal, kde chyběli Espe. Tak tuším na Euru 92 ve Švédsku nebyli. Jinak ač se téměř všude dostali tak taky téměř vždycky rychle a s ostudou vylítli a to je prostě fakt o kterém se nedá diskutovat. Nechápu co se nám to tady snažíš namluvit? Pro mě jsou to "samozvaní favoriti" Prostě jediný kdo je považuje za favority jsou oni sami. Jak trapné.

Reagovat
HOST*

On fandí asi Barcelone a tudiz fandi spanelsku jako vsichni Navic vidi ty hrace v jinem svetle, kdyz se o ne zajima. To je jeho problem. Spanelum chybi hracska kvalita, mnohokrat se to jiz projevilo.

A ke koeficientu: vsiml sis, ze se kazdy rok zmensuje, co? A nem ma nejvic zasluhu Real a jeho obdobi 98-02

Reagovat
smazaný uživatel

hráčská kvalita teda rozhodně nechybí, tak možná teed momentálně chybí druhý špičkový stoper

Reagovat
HOST*yarda

Pablo se ti nelíbí?

Reagovat
smazaný uživatel

Pablo se mezinárodně nezkušený, navíc si myslím že lepší z té dvojice v Atlétiku je Perea

Reagovat
HOST*yarda

Ten ale za Španělsko bude hrát těžko A Helgueru nenominujou, tak to je těžký Nicméně Pablo se vypracuje, má na to...

Reagovat
Xavi

Jeden klub nemůže vyšvyhnout koeficient takhle vysoko!!! Jak víš, že se koeficient bude zmenšovat???? Nevím kdy se projevilo, že jim chybí hráčská kvalita??? Jo a mimochodem závěrečné turnaje jsou jen loterie, kde to může vyhrát kdokoliv... příkladem je třeba takové Řecko... Takže to, že pravidelně nevyhrávají turnaje vůbec o ničem nesvědčí

Reagovat
HOST*

Tady s tím 100pro souhlasím!!!

Reagovat
smazaný uživatel

no uvidíme, pokud se Torres vejde do sestavy bude větší hvězda turnaje než posledně Baroš, Rooney či Ronaldo, to bych se klidně vsadil.... jen se vejít do sestavy....

Reagovat
HOST*merengues

Tak 8 fíčků jako Ronie asi nedá

Reagovat
Xavi

Roony 8 golů??? To si vzal kde???

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kolik jich dal "posledně"? Bych řekl, že 8

Reagovat
Xavi

Jo Ronaldo Jasně

Reagovat
smazaný uživatel

panebože samozřejmě Cristiano Ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

Cristiano

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, tak to jsem nemohl tušit

Reagovat
smazaný uživatel

mohl, psal jsem totiž "posledně" a to bylo ME

Reagovat
smazaný uživatel

S tím Ronaldem jsi to přehnal.Jinak Torres by mohl být hvězda,ale musel by hrát v mužstvu,které se dostane na MS a tam do závěrečných bojů.A to Španělsko rozhodně nebude!

Reagovat
smazaný uživatel

Cristiano

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to pardon. Ale nejsem jediný,kdo to tady nepochopil.

Reagovat
HOST*yarda

Španělsko tam ještě není. Torres je dle mého názoru drobet přeceňován, ale do sestavy se vejde. Na jeho prohlášení nevidím zas tak nic přehnaného. Španělský koeficient "dělají" z velké části cizinci, Xavi. Vem, si kolik je ze dvou "velkých" klubů v nominaci na baráž hráčů (4+2 a jen pět do základu). Mé sympatie budou 50x50, takže zklamaný nebudu. Španělé si za to můžou sami, skupinu zas tak těžkou neměli. A že jsou to skvělé individuality, to ještě není všechno. Já bych mohl vyprávět

Reagovat
smazaný uživatel

Zostava má byť len pre oživenie nasledovná:

Iker

Míchel , Ibanez, Puyol, Del Horno

Albelda, Xabi Alonso, Xavi, Reyes

Raúl , Torres / Morientes /

S tým, že Reyes bude falošné krídlo.

Reagovat
HOST*yarda

Poslední trénink se to zkoušelo na pravém křídle s Garcíou z Liverpoolu místo Xabiho. Takže záloha García - Xavi - Albelda - Reyes

Reagovat
smazaný uživatel

jsem pro Luise Garcíu, stejně budem celý zápas zoufale bušit do plnejch

Reagovat
HOST*

Jo a pánové Torres o týmu, který od roku 1974 nechybí na MS prohlásí, že si bez něj představit MS nedovede a hned je v očích vás všech namyšlenec a vlastně né jen on okamžitě jsou u vás všichni Španělé namyšlenci. A co takový Nedvěd pánové??? Ten si dělá tady ze všech dobrý den a na najednou před MS se rozhodne hrát a v očích vás všech je najednou pravý kapitán a všichni jste z něj hned posraní!!! Nebo takový Poborský co si kritizuje vlastního trenéra a je přeřazen do 2ligy... Ale vlastně to je vpořádku, tady se totiž jedná o ČR že? První se podívejte do vlastní kuchyně!!!

Reagovat
Xavi

sem psal já

Reagovat
antimadrista

Souhasim stebou.

Reagovat
smazaný uživatel

Já taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Nórsko - Česko 1:0

Španielsko - Slovensko 2:1

...a rozhodne sa v stredu.

Reagovat
smazaný uživatel

to by som bral..Len,kto da za nas(slovakov) gol??Totiz chyba nam strelec a hrac ktory by strhol muzstvo na svoju stranu!Skratka,malo individualit..

Reagovat
Mustafa

A co Mintál, ten už nemá bundesligovou mušku z lonska??? Nebo je zranenej.

Reagovat
HOST*peti

mintal v repre nic nehra ani nehral on je v repre nulovy obrana bude dobra ale gol neda od nas asi nikto

Reagovat
HOST*

akurat vlastny

Reagovat
Mr.Jindros

Slováci uhrají ve Španělsku lepší výsledek než my v Norsku? Pochybuju. NOR-CZE 0:0(1) ESP-SVK 2(3):0

Reagovat
Shevchenko

Tak tento víkend jsem fakt zažranej do fotbalu; až tak moc, že jsem zapoměl tipovat tipligu v Itálii a Španělsku

jinak:

Španělsko - Slovensko 4:0

Slovensko - Španělsko 5:0

Reagovat
HOST*yarda

Španělé nejsou Petržalka

Reagovat
Shevchenko

spíž Celtic ne?

Reagovat
smazaný uživatel

predsa sme pre ostatnych mensia konkurencia ako espana

Reagovat
smazaný uživatel

půjde dneska někdo k Novákům (na Španělsko) ?

Reagovat
HOST*yarda

Asi dneska nestíhám...

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby si stíhal tak si please neber paruku

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele