Ballack je připraven jít s platem dolů

05.08.2007, 13:25
Aktuality
Podle španělských médií je Michael Ballack připraven na výrazné snížení platu, jen aby mohl hrát za Real Madrid. O záložníka londýnské Chelsea se začal v posledních dnech královský klub vážně zajímat a chce ho získat se spoluhráčem Arjenem Robbenem.

Real Madrid věří, že oba dva hráče z Londýna vykoupí za 42 milionů eur. Samotného Robbena se už dříve pokoušeli Španělé získat, ale dosud se jim to nepovedlo a zaměřili se i na německého reprezentanta Ballacka.

Ten je v Chelsea pouhý jeden rok a zatím není tím lídrem, kterého by si představoval manažer Mourinho. Nový trenér Realu a také Ballackův krajan Bernd Schuster v něm však vidí ideální posilu pro zálohu svého týmu a rád by ho přivedl.

Ballack je v Londýně královsky placen, vydělává přes osm milionů eur za sezónu. Vidina angažmá v Madridu ho však motivuje natolik, že je ochoten přistoupit na snížení platu, tvrdí dnešní Marca. V Realu by měl brát 5,5 milionu eur, což by po dobu tříletého kontraktu mělo znamenat pro Španěly celkovou úsporu přes 7,5 milionu eur.

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (19)

Přidat komentář
HOST*mysman

jeden z fotbalistu kery nemam rad:)

Reagovat
HOST*nowicky

to sou sračky...když ho chelsea loni koupila a on hrál dobře tak ho asi nebude prodávat...hrozný

Reagovat
HOST*Bohy

Za prvého ho nekoupila, ale přišel jako volný hráč a za druhé moc dobře teda nehrál

Reagovat
HOST*

*za prvé ho...

Reagovat
HOST*janys

mel sem ho docel rad kdyz hral za bayern ale ted

Reagovat
HOST*Maty

taky bych rek ze nic mic nehral...

Reagovat
HOST*

Typický hráč pro Real

Reagovat
HOST*bruce

hm, takže by ten Scum jen přešel od jedněch zasraných Scumů k druhým....důležité je, že zůstane i nadále ve scumí rodině

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Reagovat
HOST*

good one

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

ještě se zbavit Shevchenka..

Reagovat
HOST*

Jestliže real koupí za 70 mil Pepeho ( ), Robbena ( ) a Ballacka ( ), a myslí si, že bude silnější, tak je to jedno velké Škoda peněz, to je jeden Kaká, který je 3x lepší jak ti tři dohramady...

Reagovat
smazaný uživatel

nedivím se, že ses ani nepodepsal

Reagovat
HOST*wector

Však pan "hvězdička", ne?

Reagovat
HOST*madridcan

ano to je jeden Kaka,ale ten jeden Kaka sa tazsie ziskava ako ti traja dohromady

Reagovat
HOST*Sebastián

Do spôsobu hry, ktorý chce Bernd Schuster v Reali hrať sa Ballack hodí. A nakoniec - je dobré, že manažéri Realu si povedali - Kaka je out, hľadajme niečo druhé. A to ešte nevieme, ako by Kaká v Reali hral / čo nevieme ani u Ballacka /. Takže - nechajme to na nich. Oni sú za to zodpovední a platení.

Reagovat
Shevchenko

Jaké jsou základní sestavy? V Manchesteru jsem napočítal zatím 3 stopery a v Cheslea žádneho útočníka.

Reagovat
smazaný uživatel

Případný nákup Ballacka prý moc nevoní Gutimu. Ale ten si za to může sám...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele