Badstuber: Zatím jsem se o budoucnosti nerozhodl

21.03.2018, 19:58
Aktuality
Stuttgartu se po návratu mezi německou elitu poměrně daří a velký podíl na tom má kromě jiných i Holger Badstuber. Zkušený stoper má však smlouvu jen do konce sezóny a o budoucnosti se ještě nerozhodl...

Badstuber je odchovancem mnichovského Bayernu, kam se ve velmi útlém věku přesunul právě ze Švábska, následně se dokázal prosadit do prvního týmu Mnichovanů.

Zde se devětadvacetiletý stoper zařadil k oporám, posléze však přišlo vážné zranění kolenních vazů, které jakoby odstartovalo apokalypsu dalších zdravotních neduhů.

Urostlý obránce tím vypadl ze sestavy bavorského klubu i německé reprezentace, když loni na jaře příliš nepřesvědčil ani na hostování v Schalke, Bayern s ním neprodloužil smlouvu a Badstuber se mohl vrátit do Stuttgartu, jenž se zrovna shodou okolností po roce vracel do nejvyšší soutěže.

Ve Švábsku, jak už bylo uvedeno, Badstuber ožil a dobrými výkony pomáhá k aktuální osmé příčce VfB, smlouvu má však jen do konce sezóny a logicky se tak začíná mluvit o jeho budoucnosti. "Všechny možnosti zůstávají otevřené. Může se stát cokoliv," řekl Badstuber.

Velkou roli při rozhodování zkušeného zadáka budou hrát i ambice Stuttgartu, protože Badstuber by si chtěl opět zahrát Ligu mistrů. "Je to pravda, chtěl bych si znovu zahrát Ligu mistrů. Chtěl bych si to zopakovat, to je můj cíl," vyhlásil německý stoper. "Budu mluvit s vedením klubu o dalších plánech a ambicích," uzavřel bývalý reprezentant Badstuber.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (11)

Přidat komentář
Arsenalista

... zranění kolenních vazů, které jakoby odstartovalo apokalypsu dalších zdravotních neduhů.

Apokalypsa sem, apokalypsa tam.

Reagovat
smazaný uživatel

Měl jsem ho rád v Bayernu než se přišlo zranění, můj oblíbený stoper.

Reagovat
mayday

Tvl Holga Bádštuba 29 let? Letí to.

Reagovat
Seydou Doumbia

Taky si říkám...a to už hrál finále LM v jednadvaceti letech

Reagovat
smazaný uživatel

Co takovej Arsenal, nebyl by lepší než Mustafi? Pokud by mu teda místo LM stačil třeba FA cup, to si v Německu taky nezahraje

Reagovat
Hubna

Je fakt, že když už v Arsenalu není Diaby ani Rosický a Cazorla už tam asi taky dlouho nepobude, tamní doktoři by se mohli začít nudit.

Reagovat
Bakary3

než Mustafi by byl lepší kde kdo... ale brát Badstubera s jeho minulostí do Arsenalu je totální nesmysl

Reagovat
Frantszek

Reus asi přijde o šlágr proti Bayernu

Dortmund se po reprezentační pauze představí na půdě Bayernu Mnichov a v jeho výpravě bude zřejmě chybět Marco Reus. Start ofenzivního fotbalisty není pravděpodobný kvůli svalovému zranění, které si přivodil před týdnem. "Nesázel bych na to," říká k případné účasti své hvězdy trenér Peter Stöger

ooooo, jaké překvapení. Reus zraněn.

Reagovat
smazaný uživatel

Vynikající stoper, který už ale léta nehraje kvůli zranění.

Reagovat
Jardman

Ale, vždyť už hraje

Reagovat
smazaný uživatel

Pardon, myslel jsem to tak, že v Bayernu nehrál.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele