Bacca spory s koučem nemá, na lavičce zůstal kvůli rotaci

17.09.2016, 14:30
Aktuality
Vincenzo Montella v minulosti trénoval Sampdorii a včera se do Janova vrátil jako kormidelník AC Milán. A byl úspěšný, Rossoneri si domů odvezli tři body za výhru 1:0, kterou svým gólem zařídil Carlos Bacca...

Kolumbijský útočník začal duel pouze na lavičce a média spekulovala o tom, že důvodem byla menší rozepře s Montellou. Bacca si během jednoho z tréninků měl postěžovat na horší výkony svých spoluhráčů, lodivod mu pro změnu doporučil, aby se místo stížností na ostatní více nabízel do volných prostorů a říkal si tak o přihrávky.

Bacca se na trávník dostal v 64. minutě, jediný gól utkání pak dal pět minut před koncem.

"Bacca? Vše bylo pod kontrolou. Jednalo se o normální rotaci, máme tři zápasy v průběhu jednoho týdne. Bacca přišel na trávník s touhou pomoci vyhrát tento zápas," nechal se slyšet Montella.

"Dali jsme přednost možnosti nehrát tak vysoko, kvůli rychlosti útočníků Sampdorie jsme se obávali úderů do otevřené obrany. Milán ve druhém poločase udělal pro výhru mnohem více. Hodně mě potěšila povaha týmu. Bylo to velmi těžké a hodně vzácné vítězství," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (10)

Přidat komentář
Milan.B

Carlos

Reagovat
smazaný uživatel

Žádná fotbalová hitparáda to není, tak snad se podobně podaří uhrát víc bodů a v zimě přijde to potřebný posílení. Protože jestli budeme zase bez pohárů i v létě, tak se budou blbě shánět hráči a bude to to samé pořád dokola

Reagovat
Airus

zrovna o takovýhle body bych nestál. Rozhodčí to pískal jak školákům na obě strany

Reagovat
smazaný uživatel

Na Serii A moc nekoukám, ale z toho vašeho kádru mi přijde top v Itálii jenom Donnarumma a Bacca.. to by chtělo asi velký posílení

Reagovat
Furia Ceca

Bonaventura s Romagnolim jsou taky dobří. + tam je Niang, Abate... A ani Montolivo včera nehrál překvapivě špatně. Pokud to nerozprodají, tak osu týmu mají.

Reagovat
smazaný uživatel

Niang a Abete jo?

Reagovat
Furia Ceca

Tak já doufám, že AC prodělá vzestup á la Juventus - tudíž sázením na nejlepší italský hráče, který pak postupem času, a pomalu získaným respektem účinkováním v LM, začne doplňovat o nejlepší světový hráče. A v takovým AC budou mít Niang s Abatem svý místo.

Jinak ty se mi směješ, že jsem Nianga s Abatem označil za hráče, na kterých se dá stavět. Mně zase přijde úsměvná tvoje poznámka, že Donnarumma je TOP! Na to dát mu takovou nálepku je příliš brzo... Zatím je to "jen" talent s obrovským potenciálem.

Reagovat
smazaný uživatel

tak Abate si zrovna teraz vyberá chabejšie obdobie, už tento zápas mal ostať sedieť a miesto neho hrať Calabria, ale kedže sa zranil de Sciglio naskončil miesto neho. No a u Montoliva.. uňho je problém že "nehrat prakvapivo špatne" je uňho maximálny strop, verím že nejsom jediný kto dúfa že prvá vec na ktorú budú použité financie z číny bude práve niekto na Montolivovu pozíciu.

Reagovat
Rox

Niang hrál hrozně, Abate je hroznej, Montolivo hroznej. Suso, Donnarumma a Bacca jsou jediný který to můžou táhnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Carlos Jedinej opravdu kvalitni hrac v ACM, smutny kam se tenhle tym dostal, chci ho videt zase bojovat o titul stejne jako Inter, ikdyz s timdle kadrem je tezke bojovat o EL

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele