Azmoun v zimě zůstane v Rostově, vzkazuje zájemcům agent

20.12.2016, 18:59
Aktuality
Defenzíva pražské Sparty bude mít v úvodu druhé poloviny sezony co do činění i se Sardarem Azmounem. Talentovaný íránský útočník hájí barvy soupeře Letenských v playoff Evropské ligy z Rostova a to bude platit i v nadcházejících měsících, jakékoli možné stěhování totiž vyloučil agent...

Azmoun za necelé dva týdny oslaví dvaadvacáté narozeniny a má místo v základní sestavě úřadujícího ruského vicemistra. Loni dal ve čtyřiadvaceti ligových duelech devět branek, letos se zatím trefil dvakrát a stejný počet zásahů přidal jak v předkole, tak i hlavní fázi Ligy mistrů.

Výkonů talentovaného fotbalisty si všimly zahraniční celky a zájem mají Ajax, PSV Eindhoven, Benfica, Borussia Dortmund nebo Liverpool, ti všichni si ovšem musí počkat.

"V zimě Azmoun z Rostova rozhodně neodejde. Nabídky nebudeme ani zvažovat," řekl jasně Mehdi Hagitali.

"Sardar musí své kvality nejprve dokázat v ruské lize a stát se jedním z jejích nejlepších útočníků, až poté může myslet na přestup. Společně s týmem se co nejlépe připraví na jarní zápasy v ruské i Evropské lize," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / sport-express.ru

Komentáře (22)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Trochu mě děsí jeho národnost a pozice

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
fantomas

CMko

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kolik Íránců se nám tady za poslední roky odbouchlo?

Reagovat
smazaný uživatel

Se smějete Američnům, že nepoznají rozdíl mezi ČR a Čečnou, ale vy nepoznáte ani rozdíl mezi Íránem a Irákem

Reagovat
smazaný uživatel

Pravidla pro komentáře: V komentářích platí zákaz odpovídání otázkou, zákaz hrubého masírování ostatních uživatelů, zákaz vkládání jakékoliv reklamy na Írán. Provozovatel webu si vyhrazuje právo na mazání příspěvků porušujících tato pravidla, nebo jinak nevhodných. Porušení pravidel může mít pro konvertity za následek dočasné nebo trvalé odebrání občanství.

Reagovat
Pipo123

Údajne ho sleduje CIA, pretože majú pocit že pracuje v Rusku na jadrovom programe.

Reagovat
smazaný uživatel

Íránští útočníci jsou vždy nebezpeční

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

SuperMario si ho namaže na chleba!

Reagovat
johnik
Reagovat
Spalovač šancí

Bereme na vědomí, vzkazuje Starka

Reagovat
smazaný uživatel

jako jo ma celkem schopnosti ale top hrac z nej nikdy nebude. ma moc netradicni narodnost.

Reagovat
Bandita_Harry

sak to s tym nema nic spolocne

Reagovat
Briggus

on se občas najde hráč z netradiční země co vyčnívá....

po světě ti běhá spousta talentů a ti by mohli být TOP hráči, ale prostě se třeba z té Botswany nedostanou dál než na plácek někde ve městě...

Reagovat
Bandita_Harry

Presne tak je to aj v Azii aj v Afrike zopar stastných sa dostane do futbalovej skoly ostatní maju smolu a pozri na Island tiez to je "netradicny národ" a čo dokázal na ME.

Reagovat
smazaný uživatel

sice mozna momentalne netradicni, ale fotbal tam hraje kazdej druhej

Reagovat
smazaný uživatel

hmm a arabie nebo kdo to byl malem ubetonovala argentinu ve 2014... ja se bavil vo jednotlivcich. nejsem si jistej kolik sportu je v iranu a tamtech prdelich pred fotbalem ale tipoval bych minimalne atletiku vzpirani bojovy sporty krikety atd.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to ani hovno. ja se bavim v ramci top coz treba zadnej kagawa nebo hong ming son nikdy nebyli a nebudou. na toz nakej frajer z persie. afrika je neco jinyho protoze tam maj vazby na bejvaly kolonialni mocnosti a hlavne ten fotbal je jediny co maj. asie muze bejt prelidnena jak chce ale bude trvat minimalne sto let nez se priblizi aspon severni africe natoz ty cerny a to nemluvim vo evrope a latinsky americe.

Reagovat
smazaný uživatel

parada, takze prestupuje

Reagovat
smazaný uživatel

Nová taktika imigrantů

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele