Ayestarán: Mustafi není na prodej a zůstane ve Valencii

23.08.2016, 15:57
Aktuality
Shkodran Mustafi v tuto chvíli zůstává hráčem Valencie, což by mělo platit i po skončení letního přestupního termínu. O německého reprezentačního obránce usiluje londýnský Arsenal a tomu se nepovedlo najít společnou řeč se španělskou stranou, která o prodej jednoho ze svých klíčových hráčů nemá zájem...

Kanonýři o Mustafiho usilují několik týdnů a transfer měl být na spadnutí, pravda je ovšem nakonec jiná a na podmínkách se Arsenal nedohodl s hráčem, ani s Valencií. Ta měla Mustafiho ocenit na 25 milionů eur, ani tato částka ale nakonec její vedení pravděpodobně neuspokojí.

"Mustafi není na prodej a zůstane ve Valencii," řekl jasně trenér Pako Ayestarán.

Fanoušci Valencie aktuálně netrpělivě vyhlížejí půlnoc z 31. srpna na 1. září, kdy vyprší termín pro letošní přestupy. 24letý Mustafi totiž není jediným fotbalistou spojovaným s odchodem z Mestally, o transfer do Sevilly stojí záložník Dani Parejo a do Barcelony by stále mohl přestoupit Paco Alcácer.

"Ohledně Alcácera si mohu být stejně jistý jako v případě Mustafiho, prezidentka Lay Hoon už to řekla. Prezidentka veřejně sdělila, že Alcácer a Mustafi nejsou na prodej a já jí musím věřit," dodal kouč španělského celku.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (303)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele